''Hem fiyat hem tavirlari hem de reklam kokan hareketleri beni Bilgehan Aydina karar verdirdi.'' bu cümle sana ait, 2000 euro 20 bin tl yapar, sen vermişsin 14 bin tl, tamam 6 bin tl az para değil ama hem Bilgehan Aydın gibi adamaların cebini dolduruyorsunuz hem de ekimden olumlu bir sonuç alamıyorsunuz.Bu gibi durumlarda sen ve senin durumuna düşenler adına insan üzülüyor yoksa başka bir amacımız falan yok.Bir kez daha anladım ki bu saç ekimi işini bilen de bir şekilde ekim yaptıracak kişiler buluyor, ekim işinden fazla anlamayan merkezler de ektirecek kişiler buluyor bir şekilde, kola gelsin
Tamam hatirlamadim basta. Ama bana sadece bunlari dedi direkt oyzden reklam kokan hareket diye tarif ettim.
"[18.3., 11:37] Asuman Hair: Mossi vitamin kullanın
[18.3., 11:38] Asuman Hair: Mossi şampuan kullanın
[18.3., 11:47] Asuman Hair: 1 ay kullanın
[18.3., 11:47] Asuman Hair: Gösterir"
Güvenilir gelmedi yani. Kel insan yeterlice var herkes nasibini alir tabiki. Ben Bilgehan Aydin cok kötü yapiyor isini düsüncesiyle gitmedim ama oraya. Mantik hatasi var. Bilseydim yaptirmazdim. Babamin oglu degilki sirf cebini doldurmak icin ona yaptiriyim. Ikinci secenek oydu oda forumdan dolayi yoksa benim onun adini bile duymuslugum yoktu. Neyse sagol hayirlisi olsun.