Gönderen Konu: S Clinic Saç Çoğaltma İşlemi vs Dermaheal Stem Crum HL  (Okunma sayısı 37928 defa)

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: S Clinic Saç Çoğaltma İşlemi vs Dermaheal Stem Crum HL
« Yanıtla #301 : 08 Ağustos 2025, 10:04:40 »
vucudun verdiği tepki kişiden kişiye değişir herkesde farklılık gösterebilir bahsettiğim ilaç finasteride değil ve oral minoxidilin yan etkileri daha tehlikeli olabilir dediğim şey dht bloklamak değil bunlar 2010larda kaldı..

Nasıl işe yarıyor mu öncesi sonrası resimlerin

ScaevolaS

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #302 : 09 Ağustos 2025, 07:33:14 »
İşe yarıyor ancak uzun süreli kullanımda kalp ritim bozukluğu yapma olasılığı yüksek riske atılacak birşey değil

ScaevolaS

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #303 : 14 Ağustos 2025, 03:21:37 »
ilac elime geldi merak edenler içim sacımı da atıyorum yaşım 30 saç cizgimi 18 li yaşlarıma geri getirdim tabi bu zaman aldı herkese başarılar güncellemeleri bu başlık altında paylaşırım

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #304 : 14 Ağustos 2025, 18:34:19 »
Hocam eksozom deneyen varmı aramızda fayda gören 13.000 TL fiyatı var mezoterapi den fayda göremedim ne yazıkki 6.000 TL çöpe gitti

Oscar412

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #305 : 27 Ağustos 2025, 18:37:07 »
Hepsi çöp . Min dut losyon olabilir . Dht bloklamadan bu iş olmuyor

ItcHater

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #306 : 08 Kasım 2025, 15:35:59 »
Sclinic saç dökülmemi yavaşlatamadı bile, gitmeyi bıraktım, seçenekler tükendi, minoxla kaçınılmaz sonu yavaşlatmak şu an için tek yol gibi, oral fin-dut tan aldığım yan etkilerden kurtulabilirsem belki düşük dozlu topikal dut denerim, yaklaşık 4.5 ay oldu hala kendime gelemedim, 6. ayda test yaptırıp gerekirse TRT uygularım. var mı topical dut tecrübesi olan ? Redditte 0,01 topical dutu haftada 1 uygulayıp hem saç çıkarıp hem sistemik DHT yi sabit tutan bi eleman var, 2026 da hamit hocaya bi uğrayıp aynı oranlı bi majistral yaptırabilirim,

Cemil Aydın

• Full Member
« Yanıtla #307 : 09 Kasım 2025, 00:29:46 »
Dur daha yeni  başladık dutasteride reis bütün modumu düşürdün😀

ItcHater

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #308 : 09 Kasım 2025, 02:21:01 »
Modun düşmesin kanka, bu zaman meselesi sadece, hali hazırdaki seçenekler yan etki görmeyen şanslı ardakaşlar için tedavi niteliğinde ztn, ama bu seçenekler gerek minox olsun gerek dut gerek fin 1980-90 ların teknolojisi, yıl olacak 2026, tedavi bulup paranın amına koyabilecek olan halihazırda insan deneyleri yapan en az 3-4 şirket var zaten, ben sadece bikaç yıl daha beklemek istemiyorum o kadar. 2030 a kadar çoğu şey değişebilir, bi zahmet değişsinde ztn aradan 30-40 yıl geçmiş, bende topical dutu zaman kazanmak için deneyeceğim, bakarsın yan etkisiz işe yarar, daha önce topical fin-dut denemedim, 2026 başlarında deneyimlerimi paylaşmaya başlarım, bu sefer kan testleriyle falan işimi sağlama alıp rehber niteliğinde bi tecrübe paylaşımı yapma niyetim var.
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2025, 11:18:28 Gönderen: ItcHater »

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #309 : 09 Kasım 2025, 03:14:11 »
Modun düşmesin kanka, bu zaman meselesi sadece, hali hazırdaki seçenekler yan etki görmeyen şanslı ardakaşlar için tedavi niteliğinde ztn, ama bu seçenekler gerek minox olsun gerek dut gerek fin 1980-90 ların teknolojisi, yıl olacak 2026, tedavi bulup paranın amına koyabilecek olan halihazırda insan deneyleri yapan en az 3-4 şirket var zaten, ben sadece bikaç yıl daha beklemek istemiyorum o kadar. 2030 a kadar çoğu şey değişebilir, bi zahmet değişsinde ztn aradan 30-40 yıl geçmiş, bende topical dutu zaman kazanmak için deneyeceğim, bakarsın yan etkisiz işe yarar, daha önce topical fin-dur denemedim, 2026 başlarında deneyimlerimi paylaşmaya başlarım, bu sefer kan testleriyle falan işimi sağlama alıp rehber niteliğinde bi tecrübe paylaşımı yapma niyetim var.
kanka topikal dutu dikkatli kullan eğerki cilt geçirgenliğin fazla ise direk sistemik olur acımaz,sistemik olursada finasteridden beter etkileri olabilir ,olmayabilirde
Yağlı, ince ve iltihaplı saç derisinden bu ilaç kolayca sisteme geçebilme potansiyeline sahip

İşe yararmı konusunda ise

İlacı kime yada nereye yaptırıyorsun ?
Saçlarında bölgesel açılma ve kireçlenme mi. Var yoksa sadece seyrelme azalma mı mevcut
Saç dökülmen ne zaman başladı

Bunlar sorudur

Soru olmayan sey ise
Dutasteridin moleküler ağırlığı kaç 😀

Buna kimsenin takılmaması gerekiyo bu ilacın topikal olarak etki etmesi bilimsel olarak kanitlanmis birsey , birsürü before after var
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2025, 03:27:59 Gönderen: Ahmetbsr21 »
Minoxidil & finasterid sprey hazırlama konum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39674.0

Finasterid Sprey Hazırlama Konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39310.0

Kellik belirtileri nelerdir konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39178.0

ItcHater

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #310 : 09 Kasım 2025, 11:40:24 »
kanka topikal dutu dikkatli kullan eğerki cilt geçirgenliğin fazla ise direk sistemik olur acımaz,sistemik olursada finasteridden beter etkileri olabilir ,olmayabilirde
Yağlı, ince ve iltihaplı saç derisinden bu ilaç kolayca sisteme geçebilme potansiyeline sahip

İşe yararmı konusunda ise

İlacı kime yada nereye yaptırıyorsun ?
Saçlarında bölgesel açılma ve kireçlenme mi. Var yoksa sadece seyrelme azalma mı mevcut
Saç dökülmen ne zaman başladı

Bunlar sorudur

Soru olmayan sey ise
Dutasteridin moleküler ağırlığı kaç 😀

Buna kimsenin takılmaması gerekiyo bu ilacın topikal olarak etki etmesi bilimsel olarak kanitlanmis birsey , birsürü before after var

bro işe yarıyor zaten soru o değil ki dediğin gibi bir sürü before-after var, soru sistemik olmayacak en yüksek dozlu topical çözelti ne olabilir, onunda örnekleri var ama kişiden kişiyede değişebiliyor, ayrıca sistemik olsa bile ne olabilir en fazla ,ben oral dutu günlük alıyordum onun verdiği yan etkilerden beter olamaz, Gillett Health'in videoları sistematik emilimin düşük olduğunu, ancak kişiden kişiye değiştiğini söylüyor. Emilim olsa bile farmakokinetik nedeniyle yarı ömrü oral yoldan alınandan çok daha kısa olduğundan oldukça hızlı bir şekilde vücuttan atılıyor, diyorlar. bu yüzden oral fin-dut tan aldığım yan etkiler biraz daha azalınca test yaptırıp topical deneyeceğim, kaybedecek birşeyim yok yani, aslında soru olmayan şeyler ise saç açılma-kireçlenme vb. burada bi hastalığımız yok yani saç dökülmesi=DHT sadece bukadar, onun dışında yok kireçlenmeymiş yok fibrosizmiş yok saç derisi gerginliğiymiş bunlar tamamen hikaye, bazı oe şirketler saçma sapan ürünler satabilmek için götten böyle şeyler sallıyor. bunların tamamen yalan olduğunu gösteren bi ton bilimsel makale var, ama bunları ortaya atan oe lerin bi tane makalesi yok. androgenejik alopezi = DHT bu kadar. topical dutu 2026 başlarında hamid aydına yaptırtacam, videolarında bahsediyor yaptığı majistralden.

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #311 : 09 Kasım 2025, 12:26:19 »
bro işe yarıyor zaten soru o değil ki dediğin gibi bir sürü before-after var, soru sistemik olmayacak en yüksek dozlu topical çözelti ne olabilir, onunda örnekleri var ama kişiden kişiyede değişebiliyor, ayrıca sistemik olsa bile ne olabilir en fazla ,ben oral dutu günlük alıyordum onun verdiği yan etkilerden beter olamaz, Gillett Health'in videoları sistematik emilimin düşük olduğunu, ancak kişiden kişiye değiştiğini söylüyor. Emilim olsa bile farmakokinetik nedeniyle yarı ömrü oral yoldan alınandan çok daha kısa olduğundan oldukça hızlı bir şekilde vücuttan atılıyor, diyorlar. bu yüzden oral fin-dut tan aldığım yan etkiler biraz daha azalınca test yaptırıp topical deneyeceğim, kaybedecek birşeyim yok yani, aslında soru olmayan şeyler ise saç açılma-kireçlenme vb. burada bi hastalığımız yok yani saç dökülmesi=DHT sadece bukadar, onun dışında yok kireçlenmeymiş yok fibrosizmiş yok saç derisi gerginliğiymiş bunlar tamamen hikaye, bazı oe şirketler saçma sapan ürünler satabilmek için götten böyle şeyler sallıyor. bunların tamamen yalan olduğunu gösteren bi ton bilimsel makale var, ama bunları ortaya atan oe lerin bi tane makalesi yok. androgenejik alopezi = DHT bu kadar. topical dutu 2026 başlarında hamid aydına yaptırtacam, videolarında bahsediyor yaptığı majistralden.
fibrozis kelliğin son evresi, jason statham gibi saç derisine sahip kisilerdeki parlak kafa derisine verilen ad, saç çıkarılamayan kafalar yani , kalsifikasyon ise saç derisindeki betonlaşma dhtnin etkisiyle kan akışının azalıp minyatürizasyon olması aslında hepsi bilimsel olarak kanıtlı,

Ve topikal dutu kendinde yapabilirsin dut kapsüllerini iğneyle deldiğinde içinde sarı bi yağ çıkar o alkolde direk çözünür çözüdürüp direk kafa derine sürebilirsin örneğin minoxidil çok iyi bir taşıyıcı ve çözücü görevi görür içine boşaltsan

ItcHater

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #312 : 09 Kasım 2025, 12:54:35 »
fibrozis kelliğin son evresi, jason statham gibi saç derisine sahip kisilerdeki parlak kafa derisine verilen ad, saç çıkarılamayan kafalar yani , kalsifikasyon ise saç derisindeki betonlaşma dhtnin etkisiyle kan akışının azalıp minyatürizasyon olması aslında hepsi bilimsel olarak kanıtlı,

Ve topikal dutu kendinde yapabilirsin dut kapsüllerini iğneyle deldiğinde içinde sarı bi yağ çıkar o alkolde direk çözünür çözüdürüp direk kafa derine sürebilirsin örneğin minoxidil çok iyi bir taşıyıcı ve çözücü görevi görür içine boşaltsan
  DHT sebep, geri kalanlar sonuç, piyasada olan kafa bandı masaj aleti vb. dolandırıcılık ürünleri. masaj teknikleri falanda yalan, kan akışı ise azalan birşey değil, damarlar bu saydıklarının hiçbirinden etkilenmiyor, 1960 larda netliğe kavuşan birşey üzerinden para kazanmak için milleti dolandırıyorlar, detaylı bi video vardı müsait olunca bulup atim. 2. si karışımı kendim yapmaya kalksam sağlıklı olmaz bence, işinden anlayan eczacılara yaptırmak lazım, hem hamid hoca ekstra faydalı yan ürünlerde ekliyor majistrale, atakan başaran isimli youtuber o majistrali kullanıyor, önceki videolara baktığımda bayağı kurtarmış saçı, majistral içindeki dut sayesinde hepsi

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #313 : 09 Kasım 2025, 13:15:27 »
  DHT sebep, geri kalanlar sonuç, piyasada olan kafa bandı masaj aleti vb. dolandırıcılık ürünleri. masaj teknikleri falanda yalan, kan akışı ise azalan birşey değil, damarlar bu saydıklarının hiçbirinden etkilenmiyor, 1960 larda netliğe kavuşan birşey üzerinden para kazanmak için milleti dolandırıyorlar, detaylı bi video vardı müsait olunca bulup atim. 2. si karışımı kendim yapmaya kalksam sağlıklı olmaz bence, işinden anlayan eczacılara yaptırmak lazım, hem hamid hoca ekstra faydalı yan ürünlerde ekliyor majistrale, atakan başaran isimli youtuber o majistrali kullanıyor, önceki videolara baktığımda bayağı kurtarmış saçı, majistral içindeki dut sayesinde hepsi
yani kalsifikasyon fasa fiso bişey değil foliküler minyatürizasyonun asıl sebebi, bu saç derisini kalınlaştırıp sertleştiriyor gerginleştiriyor ve kan akışının oraya azalmasıyla sonuçlanıyor

Saç dökülme bölgesindeki sert kafa derisi bunun yüzünden oluyor

Ve evet olayı başlatan şey dht
Ayrıca kendine güvenini asla sınırlama hamid aydında bir insan sende bir insansın

Onun yapacağı şeyle senin yapacağın şey aynı oda dutasteridi alkolde pgde çözüdürücek kalanına saf su ekleyip losyon haline getiricek

ItcHater

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #314 : 09 Kasım 2025, 13:48:58 »
yani kalsifikasyon fasa fiso bişey değil foliküler minyatürizasyonun asıl sebebi, bu saç derisini kalınlaştırıp sertleştiriyor gerginleştiriyor ve kan akışının oraya azalmasıyla sonuçlanıyor

Saç dökülme bölgesindeki sert kafa derisi bunun yüzünden oluyor

Ve evet olayı başlatan şey dht
Ayrıca kendine güvenini asla sınırlama hamid aydında bir insan sende bir insansın

Onun yapacağı şeyle senin yapacağın şey aynı oda dutasteridi alkolde pgde çözüdürücek kalanına saf su ekleyip losyon haline getiricek

knka al bunu izle, açıklamada 1 videosu daha var aynı konu ile ilgili,ayrıca sadece güven meselesi sayılmaz knka ben mesela dut çözeltisini 0.01 yapmam gerekiyo nasıl yapıcaz onu, piyasada bir sürü modeli var 0.02, 0.05 fln, 0.01 i  haftada 1 kez 1 ml deneyen eleman düzenli teslerle serum dht nin hiç azalmadığını, haftada 2 kez yaparsada %10 falan düştüğünü paylaşmış, üstünede saçı çok güzel toparlamış, oral fini ilk denediğimde saçım nw3.5-4 arası bi yerden nw1 e 3-3,5 ayda falan geldi. şimdi 5 aydır temizim saç nw4, yan etkiye deymiyor o yüzden işi bilene yaptırıp garantiye alıcam ilk başta, sonrasında daha çok araştırma yapıp kendim denerim belki, hem öncelik yan etkiden tamamen kurtulmak şuan, hala daha üzerimde hepsi, devamlı bi git gel durumu var, git gel olmasa daha sıkıntı en azından iyileşme süreci var belliki, 2025 in sonuna doğru 250-500 mg arası bi TRT basıp 2026 başında hamide majistral yaptırıcam o yüzden, sen oral deneyip yan etki tecrübe ettin mi fin ya da duttan ? ettiysen topical ile farkı ne yan etki olarak ?

Facebook Twitter Instagram