Gönderen Konu: Ankara hüseyin örs  (Okunma sayısı 3310 defa)

Musto es

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ankara hüseyin örs
« Yanıtla #1 : 01 Mayıs 2025, 00:55:03 »
Evet ben yaptırdım cok memnun kaldım burada bazı kişiler iftira atmış onlar da hayatın da hüseyin örs görmemişler kişiler yeri ve adresi belli gidip kontrol edebilirsin

spokesperson

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Mayıs 2025, 04:03:30 »
Ankara için şahin çelik saç ekimlerini araştırmadan saç ektirmeyin derim

Musto es

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 06 Mayıs 2025, 10:42:13 »
Ondan daha iyisini var

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #4 : 06 Mayıs 2025, 12:57:57 »
Evet ben yaptırdım cok memnun kaldım burada bazı kişiler iftira atmış onlar da hayatın da hüseyin örs görmemişler kişiler yeri ve adresi belli gidip kontrol edebilirsin

Dostum merhaba,

Yaptırdıysan buna ait konu neden açmadın. Ekim öncesi sonrası fotoğrafların nerede neye göre kıyaslama yaptığını bize de bildirirsen bizler de ona göre iyi bir ekim olup olmadığını bildirebiliriz.

Bazı kişiler iftira atmış diyorsun ama ekimlerinin fotoğraflarını paylaşıyorlar bizler de yapılan işleme göre yorum yapıyoruz. iyi iş yapan kişiye neden kötü diyelim? Gördüğümüze yorum yapıyoruz.

Musto es

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 06 Mayıs 2025, 13:04:58 »
Site çok karışık o yüzden öncesi sonrası fotoğraf yükleyemedim fotoğrafları kabul etmedi zamanla yükleyeceğim bu siteyi yeni fark ettim

Musto es

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 06 Mayıs 2025, 13:10:10 »
8 bin greft

Musto es

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 06 Mayıs 2025, 13:13:56 »
8. Gün kabular döküldü kendiliğinden cuma günü son yıkamaya gideceğim.

Musto es

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 06 Mayıs 2025, 13:16:32 »
Kabuklu hali

Musto es

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 06 Mayıs 2025, 13:22:15 »
Tepe nasıl dolmuş fark edersiniz hüseyin örs ye olumsuz birsey yazanlar tamamen onunla saç ekimi yapmayanlardır yada rakip firmaların elemanları sac ekimi steril hastane Ameliyathane ortamın da yapılıyor kendimde sağlık çalışanıyım sürekli saturasyon ve kalp tansiyon kontrol yapılıyor mekan temiz elemanlar temiz merdiven altı değil sağlık bakanlığı kontrollü bakanlığa bağlı daha ne olsun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 16 Mayıs 2025, 01:11:45 »
Ee sonuö yok ortada neye göre insanlara öneri veriyorsun ?
Global Moderator

Musto es

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 16 Mayıs 2025, 09:05:40 »
Sonu da zamanla gelecek ilk öneride önemli ekim yapmayı düşünenler için bir seçenek olur birde biz ekim yapmadan önce buraya yalan yanlış kulaktan duyma olumsuz şeyler yazmışlar bu firma hakkında onu düzeltmek içinde yazdım hüseyin hoca o kadar iyiki ekim zamani adam üzerimi bile örtmeye geldi üşüme ayaklarını üşütürsen kafana kan basıncı gitmez dedi bunları geçeyim ben acele etmeme rağmen ekip ekim yaparken hiç bir şekilde acele etmiyor sürekli saturasyon tansiyon ölçümü hersey kontrollü gayet güzel bir ekim oldu kendim sağlık çalışanıyım ortam da çok strarildi temizdi eldivenler elden çıkmadı çok acı cekmedim yara bere olmadı temiz işçilik görenler şaşırdı sende yara iz yok nasıl sac ekimi diye şaşırdılar bunlar ilk ekim yapacak kişiler için önemli ona göre karar verip niye edebilir ve sonuç görmek isteyen buradan başka başlıklara bakabilir hüseyin örs ile ilgili sonuç çok var ben 2021 de ekim yaptığı 55 yaşındaki kişi ile görüştüm ankarada halâ kişinin saçları dökülmemis duruyordu boş yere tercih etmedim yani facebok saç ekim sonuçları grubuna katılıp grubun ana arama bölümüne hüseyin örs yazıp  yüzlerce olan normal insanların paylaştığı sonuçları görebilirsin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Mayıs 2025, 11:19:06 »
Sonu da zamanla gelecek ilk öneride önemli ekim yapmayı düşünenler için bir seçenek olur birde biz ekim yapmadan önce buraya yalan yanlış kulaktan duyma olumsuz şeyler yazmışlar bu firma hakkında onu düzeltmek içinde yazdım hüseyin hoca o kadar iyiki ekim zamani adam üzerimi bile örtmeye geldi üşüme ayaklarını üşütürsen kafana kan basıncı gitmez dedi bunları geçeyim ben acele etmeme rağmen ekip ekim yaparken hiç bir şekilde acele etmiyor sürekli saturasyon tansiyon ölçümü hersey kontrollü gayet güzel bir ekim oldu kendim sağlık çalışanıyım ortam da çok strarildi temizdi eldivenler elden çıkmadı çok acı cekmedim yara bere olmadı temiz işçilik görenler şaşırdı sende yara iz yok nasıl sac ekimi diye şaşırdılar bunlar ilk ekim yapacak kişiler için önemli ona göre karar verip niye edebilir ve sonuç görmek isteyen buradan başka başlıklara bakabilir hüseyin örs ile ilgili sonuç çok var ben 2021 de ekim yaptığı 55 yaşındaki kişi ile görüştüm ankarada halâ kişinin saçları dökülmemis duruyordu boş yere tercih etmedim yani facebok saç ekim sonuçları grubuna katılıp grubun ana arama bölümüne hüseyin örs yazıp  yüzlerce olan normal insanların paylaştığı sonuçları görebilirsin

Dostum hayır kurumuna gitmedin parasını verdin saç ektirdin üzerini örtmesi şu bu bizi ilgilendiren sonuç ve sen sonuç almadan
Saç ekimi tavsiyesinde bulunamazsın burada insanlara.

Ayrıca ön çizgi konusunda merkezin kendini geliştirmesi gerek.
Global Moderator

Musto es

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 18 Mayıs 2025, 11:28:29 »
Benim buluduğum tavsiye etktirmeyi düşünenler için ön çizgi de sorun yok ben kendin geriden olmasını istedim doğal durması için ve arka tepeye Kökler yetsin diye açıklık çok fazla olduğu için çizgiyi önden aldırmadım önden almış olsa tepe bölgem açık kalacaktı daha kötü görüntü olacaktı bu şekilde arka tepe bölgesi de biraz olsun doldu şimdilik ben memnunum parayı verip ilgi alaka görmeyen kişiler de var ben bu firmanın çok sonuç gördüm düşünene özelden fotoğraf atarım kanıtları ile beraber 2021 yılında ekim yaptıran 55 yaşındaki adamı buldum ankara da onunla görüştüm saçlarını inceledim benden fazla kelligi var tepeye komple kapatmışlar aradan 3 4 sene geçmesine rağmen saçları dökülmemis bunun gibi 3 4 kişi görüşüp karar verdim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 18 Mayıs 2025, 14:14:56 »
Umarım çok güzel bir sonuç olur kardeşim şimdilik süreç sağlıklı görünüyor hayırlısı
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram