Serkan Aygın Asmed Dr Hakan clinic zafer ulasan Bekir bek Şahin Çelik Antalyada bulunan AHD . Bana göre bunların hepsi kaliteli.
Konu sahibi arkadaş, aynı yukarıdaki şu mesajı atan ve Hakan clinic isimli merkezde Ekim yaptıran arkadaş gibi nedense doğru düzgün bir fotoğraf atmıyorlar.
Ya bir foto at diyorsun. Bin dereden su getiriyorlar. Bin tane laf ediyorlar. Yahu, bir fotoğraf çekmek bu kadar zor mu? Taş devrinde mi yaşıyoruz.
6 sayfadan oluşan bu konuyu baştan sona bir okuyun, ne demek istediğini anlarsınız.
Ben bu konuya rağmen gidip Asuman hair de ektirdim. Çünkü dürüst bir konu başlığı değil burası.
Ne yazıkki bazıları forumda reklam içerikli konular açtığı gibi bazıları da kendi çıkarlarına göre konu açıp, forumu kullanıyorlar. Mesela bu arkadaş, Ekim başlığını açmış gitmiş. Hatta mesaj attım konuya “bu ekimden güzel şeyler bekliyorum” diye. Ama yine de cevap vermedi.
Sonra sonuç biraz kötüleşince (ki yaşı nedeniyle dökülmenin devam edeceği belli) yine gelmiş ters açıdan ve tek taraflı foto çekip Ekim merkezini kötülemiş. Sonra revize vs istemiş.