Gönderen Konu: 08.03.2023 ASUMAN HAİR 4500-5000 Greft Saç, 21 YAŞ  (Okunma sayısı 18573 defa)

Captain07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 08.03.2023 ASUMAN HAİR 4500-5000 Greft Saç, 21 YAŞ
« Yanıtla #76 : 11 Ekim 2024, 17:15:25 »
Sorun yok hocam, pek sanmıyorum…
Hocam grubun amacı zaten budur . Olumsuz birşey olduğunda ayrı bir konu açın ki clinic bunları görsün ve revize şansınız olsun . Emin ol her clinick A'dan Z'ye bu forumu inceliyor ve herşeyi görüyor. 

boldi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 11 Ekim 2024, 21:33:14 »
DHT baskılamak için proscar kullanmaya başladım ve PRP yaptırıyorum 3 seans oldu saç dökülmem azaldı fakat en baştaki gibi gür değil saçlarım çok geç kaldı klinik beni DHT konusunda, şu an iyi gibiyim bu haliyle idare edebilir saçım. proscar maalesef yan etki yaptı unutkanlık ve kasıkta ağrı yapıyor onun dışında problem yok

Geçmiş olsun dostum. Proscar 1mgnin üstünde kullanma, 1mg üstünün dökülmeye karşı çok minimal bi etkisi varken gereksiz yere yan etkiyi ciddi arttırıyor. Bir çok makale var bu konuda. Kasık ağrısı normal 1-2 haftaya geçer. Ama unutkanlık geçmezse sana tavsiyem yavaş yavaş dozu azaltıp 0.25lere çekebilirsin. Düzenli periyotlarla hormon seviyelerine de baktırmalısın DHT, testo, prolaktin vb.

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 24 Ocak 2025, 11:50:51 »
Öncelikle yaşın 21 . Asuman hanım size gayet temiz sık bir ekim yapmış , ve sonuç almışsınız
Başka kliniğe gitsen de bu kalitede olacaktı saçın
Ekim'de sorun yok ki önce bunu anlamalisin
Senin DHT hormonunu ekimden hemen sonra baskilaman gerekirdi , agresif dökülme yaşıyorsun , kafan DHT dolu tabiki dökülme devam eder . Kim ekerse eksin devam edecekti ,ki kadın güzel de ekim yapmış sana . 27-30 yaşlarında bu dökülmeler hafifler . Ancak o zamanda düşük doz proscarla gül gibi geçinir giderdin . 21 yaşındaki adama çoğu ekici ekim bile yapmıyor . 25 i geç öyle gel diyenler var . Bence biraz kendinde ara problemi arkadaşım

Profesor-1907TR

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 24 Ocak 2025, 15:15:50 »
Öncelikle yaşın 21 . Asuman hanım size gayet temiz sık bir ekim yapmış , ve sonuç almışsınız
Senin DHT hormonunu ekimden hemen sonra baskilaman gerekirdi , agresif dökülme yaşıyorsun , kafan DHT dolu tabiki dökülme devam eder . Kim ekerse eksin devam edecekti ,ki kadın güzel de ekim yapmış sana . 27-30 yaşlarında bu dökülmeler hafifler . Ancak o zamanda düşük doz proscarla gül gibi geçinir giderdin . 21 yaşındaki adama çoğu ekici ekim bile yapmıyor . 25 i geç öyle gel diyenler var . Bence biraz kendinde ara problemi arkadaşım
Doğru söze ne denir valla imzamı atıyorum bu söylediklerinize. ( Kesinlikle aynı fikirdeyim )
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Finasteride, Xpecia, Omega-3, Vitamin D3K2, Prozinc Plus Şampuan, Konazol Şampuan
ASUMAN HAİR // 3500 GREFT // Saç ekimi sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36716.0

seap

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #80 : 25 Ocak 2025, 02:21:52 »
eee kardeşim madem 25 den aşağı olunca ekim yapılması doğru değil neden boş yere paramı alıp 21 yaşımda ekim yaptılar? uyrsalardı şimdi ekim yaparsak sonrasında dökülecek bilgin olsun diye? hayırdır asuman’ın trollü falan mısın? boşa giden 2300 dolar benim cebimden çıktı senin değil.
  • Ekim Tarihi: 08.03.2023
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4750
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi H4B Biotin Takviyesi(bitirdim), C D Çinko Vitamin B Vitamin, Xpecia
Saç güçlendirici medikal takviye önerisine ihtiyacım var
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30901.0

Asuman hair saç ekimi sonucu

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 25 Ocak 2025, 04:25:38 »
Senin okuma yazman yok mu troll sensin
21 yaşında dökülmenin durmayacağını akledemedin mi ?
Ayrıca sana DHT ni  ölçtür diye mutlaka yazmışlardır ,çünkü her hastasina söyleyip yaziyor ,hastanın yüksek çıkarsa Proscar baslatiyor . 
Burda kim iyiyse iyi kötüyse kötü deriz biz
Koca forumda Asuman Hairden memnun olmayan bir seni gördüm. Başlığını okudum bana göre de hata sende , merkezde değil . Uslubuna da dikkat et , yaşına veriyorum  ;)

seap

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #82 : 25 Ocak 2025, 19:45:37 »
Senin okuma yazman yok mu troll sensin
21 yaşında dökülmenin durmayacağını akledemedin mi ?
Ayrıca sana DHT ni  ölçtür diye mutlaka yazmışlardır ,çünkü her hastasina söyleyip yaziyor ,hastanın yüksek çıkarsa Proscar baslatiyor . 
Burda kim iyiyse iyi kötüyse kötü deriz biz
Koca forumda Asuman Hairden memnun olmayan bir seni gördüm. Başlığını okudum bana göre de hata sende , merkezde değil . Uslubuna da dikkat et , yaşına veriyorum  ;)
21 yaşında dökülmenin durup durmayacağını kliniğin bana söylemesi lazım benim bunu bilmek gibi bir zorunluluğum yok. Klinik söylemedi ayrıca  DHT ölçtürmemi söylemesi gerektiğini söylemişsin, Klinik ekimden önce DHT ölçümü istemedi benden. Hatanın benden olduğunu nerden çıkardın tam olarak? ekim yapıldı ve sonuç başarısız oldu. Hata klinikte değil de bende mi yani? troll olduğunu bu kadar belli etme!
  • Greft Miktarı 4750
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi H4B Biotin Takviyesi(bitirdim), C D Çinko Vitamin B Vitamin, Xpecia

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 25 Ocak 2025, 19:51:16 »
Trol sensin . Arastırıp ögrenecekte sensin , 21 yasında dökülmenin devam edeceğini akledememis insan burda benim trol olduğumuda düşünebilir şaşırmam.
Ama hintel dahil burda beni bilen bilir.
Sana belliki laf anlatmak abesle iştigal o yüzden seni kolay gelsin , gereken dersi kötü yoldan da olsa almışsın . Ekilen saçıda beslemezsen böyle dökülür bunu unutma , istersen her telini ayrı bir ekimciye ektir  ;) bir daha da bir işe girmeden araştır insanları karalama . İşine gelmeyince de trol diyip kaçma .

seap

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #84 : 25 Ocak 2025, 19:52:50 »
Trol sensin . Arastırıp ögrenecekte sensin , 21 yasında dökülmenin devam edeceğini akledememis insan burda benim trol olduğumuda düşünebilir şaşırmam.
Ama hintel dahil burda beni bilen bilir.
Sana belliki laf anlatmak abesle iştigal o yüzden seni kolay gelsin , gereken dersi kötü yoldan da olsa almışsın . Ekilen saçıda beslemezsen böyle dökülür bunu unutma , istersen her telini ayrı bir ekimciye ektir  ;) bir daha da bir işe girmeden araştır insanları karalama . İşine gelmeyince de trol diyip kaçma .
yav birader neyi araştırıcam senin problemin ne? 2300 dolar para verdim parasını alıyorsa bana yapmam gerekeni söylemek zorunda değiller mi?
  • Greft Miktarı 4750
  • Yaşınız 21

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 25 Ocak 2025, 19:58:18 »
Asıl senin problemin ne ? Grupta belki 500 tane Asuman Hair ekimi okudum birtek sana ne yapman gerektigi söylenmemiş çok garip
Gir incele herkese proscar da önerilmiş , DHT sonucuda istenmiş . Nasıl oluyor bu iş ?
Ayrıca saçın cıkmış ,sonrasında seninde benim bunu nasıl korumam gerekir yaşım genç diye sorman arastirman gerekir bu da ayrı konu
Sana atılan mesajları konuşmalari görsek daha net birşey deriz ama ilk defa sende böyle birşeye sahit olduk . Koray Erdoğan , Asuman Hair, şahin çelik gibi isimlerin yaptigi isler de hastalarida ortada bellidir ,yöntemleride bellidir

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 25 Ocak 2025, 23:01:09 »
Olabilir makine değil ya bu insanlarda hatada yapmış olabilirler eksikte söylemiş olabilirler bu arkadaşta deneyimini paylaşmış hem parası gitmiş hem emeği hem zamanı en önemlisi geri dönüşü olmayan donörü velhasıl polemiklik bir şey yok memnun olan memnuniyetini dile getirir şikayeti olan şikayetini bu forumda. Tüketicide okur samimiyetine inandığı aklına yatana gider ekimini olur. Kimse babamızın oğlu değil canhıraş savunalım yada düşmanımız değil yerin dibine sokalım. Çok geçmiş olsun birader çok üzüldüm. Bundan sonra aynı akıbeti ne sen ne başkası yaşar umarım

snngry

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 25 Şubat 2025, 19:18:39 »
yav birader neyi araştırıcam senin problemin ne? 2300 dolar para verdim parasını alıyorsa bana yapmam gerekeni söylemek zorunda değiller mi?

Saçların son durumu nedir peki hocam fotoğraf atabilir misin ?

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 25 Şubat 2025, 20:09:17 »
bu 1 ay öncesine ait her şey gayet iyiydi bir ay öncesine kadar, güncel olarak fotoğraf yok bir videodan ekran fotoğrafı aldım yarın fotoğraf çekmeye çalışırım, donör bölgede kök alınan yerlerde saç çıkmadı bu arada o köklerden bir daha saç çıkmadığını söylediler kısa kestirmediğim sürece problem olmuyor. takviye olarak da günde 2 defa xpecia ve d vitamini alıyorum serum olarak da prozinc plus kullanıyorum. 1 aydır dökülüyor ve dolgunluğunu kaybetti saçım.

En son güncel bir fotoğrafı olmadığını ve yakın zamanda çekip göndereceğini söylemişti.
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #89 : 25 Şubat 2025, 20:18:56 »
Serkan Aygın Asmed Dr Hakan clinic zafer ulasan Bekir bek Şahin Çelik Antalyada bulunan AHD . Bana göre bunların hepsi kaliteli.

Konu sahibi arkadaş, aynı yukarıdaki şu mesajı atan ve Hakan clinic isimli merkezde Ekim yaptıran arkadaş gibi nedense doğru düzgün bir fotoğraf atmıyorlar.

Ya bir foto at diyorsun. Bin dereden su getiriyorlar. Bin tane laf ediyorlar. Yahu, bir fotoğraf çekmek bu kadar zor mu? Taş devrinde mi yaşıyoruz.
6 sayfadan oluşan bu konuyu baştan sona bir okuyun, ne demek istediğini anlarsınız.

Ben bu konuya rağmen gidip Asuman hair de ektirdim. Çünkü dürüst bir konu başlığı değil burası.

Ne yazıkki bazıları forumda reklam içerikli konular açtığı gibi bazıları da kendi çıkarlarına göre konu açıp, forumu kullanıyorlar. Mesela bu arkadaş, Ekim başlığını açmış gitmiş. Hatta mesaj attım konuya “bu ekimden güzel şeyler bekliyorum” diye. Ama yine de cevap vermedi.

Sonra sonuç biraz kötüleşince (ki yaşı nedeniyle dökülmenin devam edeceği belli) yine gelmiş ters açıdan ve tek taraflı foto çekip Ekim merkezini kötülemiş. Sonra revize vs istemiş.

• Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia

Facebook Twitter Instagram