1.5 euro nasıl bir zam anlayamadım dolar bazında yüzde 50 neye göre? 1.5 eurodan 5000 greft dilek çakıra ektireceğime üstüne 2k 3k euro ekleyip 3.5eurodan 3000greft muttalip hocaya ektiririm. Saçların çıkma oranı çok daha fazla muttalip hocada ayrıca donorum kalır sonraki ekimler için.
Asmed gibi çok profesyonel bir ekim merkezinden faydalanmak için güzel bir imkandı ama bu zamdan sonra hem mantıksal olarak hem de psikolojik olarak doğru gelmiyor dilek hoca.
Ne biliyim vergileriyle ünlü türkiye cumhuriyeti bile yeniden değerlendirme zammı yüzde 44 yaptı tl bazında.
bu tercih meselesi mesala bende muttalip hocanın yeterli sayıda saç ekmediğini düşünüyorum açıklığı çok az olan insan için olabilir muttalip hoca 4 euro diye biliyorum
asmed ihtiyacın olan saç miktarını ekiyor muttalip hoca sadece dönerden çoklu greft alıp ekiyor bu da donörü daha fazla azaltıyor bunun farkında mısınız bilmiyorum ?

dilek hanımın greft sayısı içinde neredeyse 900 grefte yakını tekli doğallık sağlamak adına
kısaca bu tamamen ekim işinden anlamaktan geçiyor dostum saç ekimine saç ekimi olarak bakmamak detaylara inmek gerek.
ayrıca böyle konuya gelip ona gitmeyin buna gidin şeklinde yorum yapmakda çok dogru değil senin saçın için doğru olan bir başkası için doğru bir ekim olmaya bilir
dilek hanımın ekibi 8 kişi 1 ekimde 8 kişi çalışıyor mikroskopla çalışıyorlar yani çok üst düzey fark var dostum
her işlemi ayrı bir kişi yapıyor
muttalip hoca 2 kişi ...