Gönderen Konu: Asmed by Dilek Çakır saç ekimi fiyat.  (Okunma sayısı 27141 defa)

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed by Dilek Çakır saç ekimi fiyat.
« Yanıtla #45 : 30 Ağustos 2024, 18:21:52 »
Asmed kalitesine göre fiyatları çok uygun Koray Erdoğan bugun deseki 5 eurodan ekiyorum yine tüm dünya siraya girer eskiden dolar 6 iken 5000 greft 15 bin Euro 100 bin lira yapiyodu şuan 100 bin oldu zaten 1 milyon Türkiye şartlarında yarı yarıya 500 bine ekiyor olması bile çok iyi

Bal Porsuğu

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 02 Eylül 2024, 04:09:43 »
Dilek çakır asmed 1 euro greft başı hala değişmedi şükür :)

yabulahan

• Full Member
« Yanıtla #47 : 23 Ekim 2024, 23:47:13 »
Tl de verebilirsin.
Fiyat artmıyor 3 euro koray hoca
1 euro Dilek hanım
1’9 asmed team
Sence yaz aylarinda bir indirim durumu olabilir mi Turk hastalara ? Kur sabitleme gibi eski zamanlarda ki gibi ? Var mi bole bir ihtimal ?
  • Ekim Tarihi: 21-24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4838
  • Yaşınız 48
  • Medikal Tedavi Finansteridi ekim oncesi sonrasi 20 ser gun kullanip 45. Gunde 1/2 procea olarak tekrar basladim solgar vm2000 biotin5000 omega3 kolajen tıp1-3

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 05 Kasım 2024, 15:16:50 »
Dilek hanımın 1 euro seçeneği olduğu için kur indirimi yok

Eskiden kur indirimi olsada daha pahalıydı çünkü.
Global Moderator

yabulahan

• Full Member
« Yanıtla #49 : 10 Kasım 2024, 18:31:20 »
Evet ama benim ikinci ekimim olacagi icin sadece Koray hoca opsiyonunu alabilecegim solendi. Onda da bir indirime gidilir mi acaba onu merak ettim
  • Ekim Tarihi: 21-24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4838
  • Yaşınız 48
  • Medikal Tedavi Finansteridi ekim oncesi sonrasi 20 ser gun kullanip 45. Gunde 1/2 procea olarak tekrar basladim solgar vm2000 biotin5000 omega3 kolajen tıp1-3

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 12 Kasım 2024, 01:02:56 »
Evet ama benim ikinci ekimim olacagi icin sadece Koray hoca opsiyonunu alabilecegim solendi. Onda da bir indirime gidilir mi acaba onu merak ettim

ilk ekimin Koray hocada olduğu için Dilek hanım alamaz dostum sanırım bundan dolayı
Global Moderator

erich von

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 26 Kasım 2024, 00:24:15 »
dilek hanımın güncel fiyatı 1.5 euro olmuş

mataramasuko1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #52 : 25 Aralık 2024, 00:17:08 »
Aralık ayı içinde telefonla bilgi aldıgımda 1 euro demişlerdi, güncel fiyat 1 mi 1,5 euro mu?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 26 Aralık 2024, 16:40:23 »
Aralık ayı içinde telefonla bilgi aldıgımda 1 euro demişlerdi, güncel fiyat 1 mi 1,5 euro mu?

Evet 1,5 artık kaçırdın :(
Global Moderator

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 01 Ocak 2025, 11:35:24 »

Evet 1,5 artık kaçırdın :(

1.5 euro nasıl bir zam anlayamadım dolar bazında yüzde 50 neye göre? 1.5 eurodan 5000 greft dilek çakıra ektireceğime üstüne 2k 3k euro ekleyip 3.5eurodan 3000greft muttalip hocaya ektiririm. Saçların çıkma oranı çok daha fazla muttalip hocada ayrıca donorum kalır sonraki ekimler için.

Asmed gibi çok profesyonel bir ekim merkezinden faydalanmak için güzel bir imkandı ama bu zamdan sonra hem mantıksal olarak hem de psikolojik olarak doğru gelmiyor dilek hoca.

Ne biliyim vergileriyle ünlü türkiye cumhuriyeti bile yeniden değerlendirme zammı yüzde 44 yaptı tl bazında.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

erich von

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 02 Ocak 2025, 01:39:53 »
1.5 euro nasıl bir zam anlayamadım dolar bazında yüzde 50 neye göre? 1.5 eurodan 5000 greft dilek çakıra ektireceğime üstüne 2k 3k euro ekleyip 3.5eurodan 3000greft muttalip hocaya ektiririm. Saçların çıkma oranı çok daha fazla muttalip hocada ayrıca donorum kalır sonraki ekimler için.

Asmed gibi çok profesyonel bir ekim merkezinden faydalanmak için güzel bir imkandı ama bu zamdan sonra hem mantıksal olarak hem de psikolojik olarak doğru gelmiyor dilek hoca.

Ne biliyim vergileriyle ünlü türkiye cumhuriyeti bile yeniden değerlendirme zammı yüzde 44 yaptı tl bazında.

bu tercih meselesi mesala bende muttalip hocanın yeterli sayıda saç ekmediğini düşünüyorum açıklığı çok az olan insan için olabilir muttalip hoca 4 euro diye biliyorum
asmed ihtiyacın olan saç miktarını ekiyor muttalip hoca sadece dönerden çoklu greft alıp ekiyor bu da donörü daha fazla azaltıyor bunun farkında mısınız bilmiyorum ?:)
dilek hanımın greft sayısı içinde neredeyse 900 grefte yakını tekli doğallık sağlamak adına

kısaca bu tamamen ekim işinden anlamaktan geçiyor dostum saç ekimine saç ekimi olarak bakmamak detaylara inmek gerek.

ayrıca böyle konuya gelip ona gitmeyin buna gidin şeklinde yorum yapmakda çok dogru değil senin saçın için doğru olan bir başkası için doğru bir ekim olmaya bilir

dilek hanımın ekibi 8 kişi 1 ekimde 8 kişi çalışıyor mikroskopla çalışıyorlar yani çok üst düzey fark var dostum 
her işlemi ayrı bir kişi yapıyor
muttalip hoca 2 kişi ...

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 02 Ocak 2025, 13:45:00 »
bu tercih meselesi mesala bende muttalip hocanın yeterli sayıda saç ekmediğini düşünüyorum açıklığı çok az olan insan için olabilir muttalip hoca 4 euro diye biliyorum
asmed ihtiyacın olan saç miktarını ekiyor muttalip hoca sadece dönerden çoklu greft alıp ekiyor bu da donörü daha fazla azaltıyor bunun farkında mısınız bilmiyorum ?:)
dilek hanımın greft sayısı içinde neredeyse 900 grefte yakını tekli doğallık sağlamak adına

kısaca bu tamamen ekim işinden anlamaktan geçiyor dostum saç ekimine saç ekimi olarak bakmamak detaylara inmek gerek.

ayrıca böyle konuya gelip ona gitmeyin buna gidin şeklinde yorum yapmakda çok dogru değil senin saçın için doğru olan bir başkası için doğru bir ekim olmaya bilir

dilek hanımın ekibi 8 kişi 1 ekimde 8 kişi çalışıyor mikroskopla çalışıyorlar yani çok üst düzey fark var dostum 
her işlemi ayrı bir kişi yapıyor
muttalip hoca 2 kişi ...

Ben başka kişile öneri olsun diye yazmak istememiştim kendi görüşümü belirttim sadece öyle bi anlaşılma olmasın lütfen.

Muttalip hoca biraz seçiyor doğru diyorsunuz ama son zamanlarda biraz azalttı bence artık daha çok sayıda greft ekimlerine başladı gibi düşünüyorum.

Doğallık konusunda da bence muttalip hocadan daha iyi ekim yapan yoktur bence. Adamın her ekimi mükemmel saçlarla sonuçlanıyor.

8kişilik ekimle 2kişilik ekim arasındaki farkı anlayamadım neden bundan bahsettiniz? İsterse evinin salonunda yapsın ekim sonucu güzel olsun yeterli.

Bu arada kimsenin fanboyluğunu yapmıyorum konu 1eurodan 1.5 euroya çıkması ücretin tl bazında birkaç aya yüzde yüz zammış gibi yansıyacak bize. Olan bize oldu yani :D

• Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

erich von

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 25 Şubat 2025, 22:25:33 »

aslında zam değil zaten 1,5 euro  indirim yaptılar bir süre sonra normal fiyatlarına döndüler

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 27 Şubat 2025, 23:09:37 »
bu kaliteyi isteyenlerin başka alternatifi yok saç ekimi hayatımızı etkiliyor dış görünüşümüzü bir erkek için önemli

uzaktan bakınca aa saç ektirmiş diyeceğiniz saç ekimlerini ucuza yaptırabilirsiniz ama asmed öyle değil asmed ekimlerinin saç ekimi olduğunu anlamak çok zor

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 08 Mart 2025, 13:06:00 »
aslında zam değil zaten 1,5 euro  indirim yaptılar bir süre sonra normal fiyatlarına döndüler

Hocam bilmiyorum ya neden böyle bir indirim yapsınlar reklam için mi? Asmedin reklama ihtiyacı var mı? Orta halli birisi 1eur ile asmed kalitesinden faydalanabiliyordu çok güzeldi.
  • Yaşınız 21

Facebook Twitter Instagram