Gönderen Konu: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge  (Okunma sayısı 70239 defa)

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge
« Yanıtla #45 : 03 Aralık 2017, 13:12:50 »
yuzle uyumlu saç çizgisini dr bilir minyaturleşen saça gore ekimi dr bilir onemli olan dru doğru secmek dr en bastan gel olmucaksa olmucak demeyi bilmez bir tek genedle para için ekerler olmucak saçı biile ger kalan bol ornek gorup ekimciyi saçımıza uygun ekimciyi doğrı tespit ettikken sonra gerisini dra bırakmaktır
Haklısın hocam doğru doktoru buldum ama adam hem ilk görüşmede hem de Ekimden önceki canlı muayenede vertekse ekiyim dedi ben kabul etmedim

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 03 Aralık 2017, 21:59:49 »
Doktorlar çoğunlukla farklı takviye ilaçları veya bitkisel haplar tavsiye ediyor. Forumun Ekim öncesi ve sonrası sorunlar sorularla ilgili kısmında da bu konuyla alakalı açılmış çok konu var. Çok sayıda arkadaşın yazdıklarını ve onlara başta modlar olmak üzere tecrübeli arkadaşların önerilerini çokça okudum.
Ben yine sormak istiyorum. Hoca bana biotin 1000 mg önerdi günde 3 adet. Bunun haricinde bir takviye yok.
İlk sorum 1000 mg yerine ilk kutı bittikten sonra 5000 mg kullansam ne olur. (piyasada kalmamış).
Finans yan etkilerinden dolayı asla kullanmam.
Xpecia da ise biotin başts olmak üzere çok madde var kutusunu gördüm. Minoxil asla kullanmam geçmişte saçlar çok az dökülmüş iken kullanmıştım daha çok döktü.
Başka değişik özellikle bitkisel ilaç tavsiyelerinizi bekliyorum

Wind

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 03 Aralık 2017, 22:18:17 »
Merhabalar ekiminiz hayırlı olsun. Hocam losyonun amacı yıkama öncesi kabukları yumuşatmak ve bu sayede kabukların kolay bir şekilde saçtan ayrılmasını sağlamaktır. Eğer losyon yıkama anına dek kurumuş ise zaten yıkama için geç kalmışsınız demektir. Losyon akışkan haldeyken yıkamanızı yapmalısınız. Saç derisi çok emici olduğundan hergün bu oranda losyonun kafa derinizde kalması pek iyi bir şey gibi gelmedi bana. Sıfır kullanılmamış kaliteli bir bulaşık süngerini 2-3 parçaya bölüp yumuşak olan kısmıyla yıkama sırasında üzerine 2-3 parmağınızı koyarak nazikçe bastır çek yaparsanız, hem greftlere tazyikli suyun uyguladığı basınçtan daha azını uygulamış olursunuz hem de losyonu kafanızdan atabilirsiniz.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 03 Aralık 2017, 23:16:16 »
Merhabalar ekiminiz hayırlı olsun. Hocam losyonun amacı yıkama öncesi kabukları yumuşatmak ve bu sayede kabukların kolay bir şekilde saçtan ayrılmasını sağlamaktır. Eğer losyon yıkama anına dek kurumuş ise zaten yıkama için geç kalmışsınız demektir. Losyon akışkan haldeyken yıkamanızı yapmalısınız. Saç derisi çok emici olduğundan hergün bu oranda losyonun kafa derinizde kalması pek iyi bir şey gibi gelmedi bana. Sıfır kullanılmamış kaliteli bir bulaşık süngerini 2-3 parçaya bölüp yumuşak olan kısmıyla yıkama sırasında üzerine 2-3 parmağınızı koyarak nazikçe bastır çek yaparsanız, hem greftlere tazyikli suyun uyguladığı basınçtan daha azını uygulamış olursunuz hem de losyonu kafanızdan atabilirsiniz.
Alakan için sağol sn Wind.
Doktora hemen sordum. Tazyiki bir tık artır elini dokunma dedi. Bazı burada ektiren arkadaşlards bizde de az kalıyordu kendiliğinden gidiyordu dediler.
Hocaın dediğini yapınca çok az kalmaya başladı onlar da 10 dakika sonra kendiliğinden gidiyor.
Sünger işine gelince parmağımı dokunurken bile tedirgin oluyorum, dökülür diye endişe ediyorum o yüzden sünger ile bastırmaya cesaret edemem.

Zeki4134

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 03 Aralık 2017, 23:47:28 »
Merhaba, bu formu yaklasik 7 8 aydir takip ediyorum. Ve buradaki paylasimlar sayesinde bende ekimimi Ozgur hocada karar kilarak 14 kasimda gerceklestirdim henuz paylasimda bulunmadim 1 ay gecmesini bekliyorum, hatta forumdaki ilk iletimi sizin basliginiz altinda yaziyorum. Sizin losyon meselesine gelince Ozgur hoca bana da ayni uyarilarda bulundu fakat ben sizin kadar problem yasamadim cunku yikamami ben iyi goremeyecegimi dusundugum icin esime yaptirdim o da losyonun cikmadigi durumlarda suyu biraz daha kafamdan uzaklastirarak losyonlu bolgelere tuttu sadece on cizgimde cok az kaliyordu onu da hoca anlatirken bir miktar kalmasinin bir zarari olmayacagini soylemisti. Size bu konudaki en buyuk tavsiyem eger yikamanizi kendi basiniza yapiyorsaniz  baskasina yaptirmaniz cunku kendiniz yikarken dogru bolgelere dogru sekilde su tutamiyorsunuz bu sebepten losyonlu bolgeyi goren kisinin yikamasi bu problemi ortadan kaldirir diye dusunuyorum. Saygilar..

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 04 Aralık 2017, 11:38:18 »
Merhaba, bu formu yaklasik 7 8 aydir takip ediyorum. Ve buradaki paylasimlar sayesinde bende ekimimi Ozgur hocada karar kilarak 14 kasimda gerceklestirdim henuz paylasimda bulunmadim 1 ay gecmesini bekliyorum, hatta forumdaki ilk iletimi sizin basliginiz altinda yaziyorum. Sizin losyon meselesine gelince Ozgur hoca bana da ayni uyarilarda bulundu fakat ben sizin kadar problem yasamadim cunku yikamami ben iyi goremeyecegimi dusundugum icin esime yaptirdim o da losyonun cikmadigi durumlarda suyu biraz daha kafamdan uzaklastirarak losyonlu bolgelere tuttu sadece on cizgimde cok az kaliyordu onu da hoca anlatirken bir miktar kalmasinin bir zarari olmayacagini soylemisti. Size bu konudaki en buyuk tavsiyem eger yikamanizi kendi basiniza yapiyorsaniz  baskasina yaptirmaniz cunku kendiniz yikarken dogru bolgelere dogru sekilde su tutamiyorsunuz bu sebepten losyonlu bolgeyi goren kisinin yikamasi bu problemi ortadan kaldirir diye dusunuyorum. Saygilar..
Sağol zeki hocam,
Senin ekimin de hayırlı olsun. Ekim fotolarını merakla bekliyorum. Şu anda yıkama düzeldi. Duş başlığını 10  cm kadar mesafeden tutup oval şekiller çizerek su tutuyorum. Önde çok az kalanlara ise dokunmuyorum

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 04 Aralık 2017, 12:10:28 »
biotin 5 ten aşağısı yalan solgar yok yerini hangi marka tutar bilmem  xpeci falan faso fiso finasterid kulalnmıcaksan baska bişiyede gerek yok  5mg solgarın yerini tıutucak marka arıoz halen bende bulamadım hanginimn 5 mgsi iyi medo iyidi medobiohtin yaptı oda bozdu halen marka tespiti yapamadık
saçları ekmeydi dersin

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 04 Aralık 2017, 13:43:04 »
biotin 5 ten aşağısı yalan solgar yok yerini hangi marka tutar bilmem  xpeci falan faso fiso finasterid kulalnmıcaksan baska bişiyede gerek yok  5mg solgarın yerini tıutucak marka arıoz halen bende bulamadım hanginimn 5 mgsi iyi medo iyidi medobiohtin yaptı oda bozdu halen marka tespiti yapamadık
Hocam piyasada kalmamış zam gelecek dedi eczane.
Elimdeki 20 günde bitecek bitince 5000 mg alacağım.
5000 de günde kaç adet alacağız. 1000 mg için hoca günde 3 adet verdiği kağıda yazmış

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 05 Aralık 2017, 14:05:59 »
6.gün Ekim alanı
Bence kabuklar iyi dökülüyor.
Görüşlerinizi bekliyorum.
Bir de ilk 4 gün şişlik yoktu. Hocanın verdiği ödem önleyici ilacı da kullanıyorum dozajı azaltarak. Son iki gündür sol tarafta bir şişlik var çok su da içiyorum. Gece farkında olmadan sola mı yattım acaba.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2017, 14:15:16 Gönderen: Fenerlim1907 »

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 05 Aralık 2017, 17:25:03 »
5 mg bir tane içsen yeterli gunde
bu saçlar şoka gireer sonra geri gelir o zaman iş meydana çıkkr
saçları ekmeydi dersin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 05 Aralık 2017, 17:27:17 »
ama zaten dokulme tipin dr ozgurun ekimlerine musait onunda ekimleri ortada kapatıcı ekio ondan bir sonuc alırsın bence sacına uygun dru ii seçmişin kendi saçlarında çoğunluğu gidiici gibi durmuo sansın yaver gitmiş bence dr seciminde
saçları ekmeydi dersin

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 05 Aralık 2017, 17:47:25 »
ama zaten dokulme tipin dr ozgurun ekimlerine musait onunda ekimleri ortada kapatıcı ekio ondan bir sonuc alırsın bence sacına uygun dru ii seçmişin kendi saçlarında çoğunluğu gidiici gibi durmuo sansın yaver gitmiş bence dr seciminde
Sağol hocam sende yorum yapmasan kimsenin yazacağı yok. Sitenin ağır toplarında ruhi mücetret ve sloocer hala bir yorum yapmadı.
Siteyi ilk okumaya başladığımdan beri en çok dikkatimi özgür hoca seçmişti. Bir ara doğan Turan ve Hakan Doğanay da ilgileniyordum ama hem maliyet hem de iletişim sürecindeki tavrından Özgür hocayı tercih ettim

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 05 Aralık 2017, 19:11:57 »
Sağol hocam sende yorum yapmasan kimsenin yazacağı yok. Sitenin ağır toplarında ruhi mücetret ve sloocer hala bir yorum yapmadı.
Siteyi ilk okumaya başladığımdan beri en çok dikkatimi özgür hoca seçmişti. Bir ara doğan Turan ve Hakan Doğanay da ilgileniyordum ama hem maliyet hem de iletişim sürecindeki tavrından Özgür hocayı tercih ettim

Ağır top diyince bir garibime gitti ama niyetinin iyi olduğunu düşünerek pek üstüme almadım:)
Özgür hoca zaten başarısını kabul ettirmiş bir ekimci, sonucun iyi olacağını ümid ediyorum. Dökülme tipin benim en çok korktuğun dökülme tipi, bölgesel dökülmelerde sonuç başarısızlığı yada başarısı hakkında herşey ortada olduğu İçin kolay gozlenenebiliyır . Fakat sizinki gibi zayıflamıs saçların arasına Ekim’lerde zaten ömrünü tamamlamış olan zayıf saçlarda kayıp gozlenebiliyır. Umarım iyi bir sonuç ile ekim defterini kapatırsınız.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 05 Aralık 2017, 19:18:38 »

Ağır top diyince bir garibime gitti ama niyetinin iyi olduğunu düşünerek pek üstüme almadım:)
Özgür hoca zaten başarısını kabul ettirmiş bir ekimci, sonucun iyi olacağını ümid ediyorum. Dökülme tipin benim en çok korktuğun dökülme tipi, bölgesel dökülmelerde sonuç başarısızlığı yada başarısı hakkında herşey ortada olduğu İçin kolay gozlenenebiliyır . Fakat sizinki gibi zayıflamıs saçların arasına Ekim’lerde zaten ömrünü tamamlamış olan zayıf saçlarda kayıp gozlenebiliyır. Umarım iyi bir sonuç ile ekim defterini kapatırsınız.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Ağır top derken sitede tün ekimlere yorum yapan ve bu konuda geniş bilgiye sahip olduğunu düşündüğüm kişiler. Hintell Kadıköy eskilerden ruhi mücetret ve siz.

Saçlarımla ilgili kısma gelince bende korkuyordum aralara girilince kayıp olur diye, benim plamıda aralara girmek yoktu. Hoca bir sıkıntı olmayacağını söyleyince bende rahatladım. Benim saçların dökülmesi biraz psikolojik biraz da darbelerden kaynaklı. Mesela ön çizginin hemen arkası 6 cm kadar yarılmıştı bu nedenle orada boşluk vardı.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 06 Aralık 2017, 21:16:53 »
Şu ilk günler çok can sıkıcı. Saç fazla uzatmadı, daha çok iznim var ama kısa saça hiç alışkın olmadığımdan birde kafada Ekim dışarıya çıkmıyorum. Oysa Denizli'de 2 ve 3 gün rahat rahat dolaşmıştım.
Kabuk dökülme sona ersin az saçlar uzasın ondan sonrasını takmıyorum.
Bir de çoğu arkadaş kendi sayfasına yorum yapılsın istiyor ama kendileri diğer arkadaşlara yorum yapmıyor. Bu nedenle site hareketsiz gibi gözüküyor

Facebook Twitter Instagram