Gönderen Konu: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge  (Okunma sayısı 70215 defa)

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge
« Yanıtla #60 : 07 Aralık 2017, 00:51:13 »
Birkaç sorum olacak daha önce ekim yaptıran arkadaşlara,
Özgür hoca 14 gün saçlara dokunma 14 gün sonunda kabuk kalırsa göstereceğim şekilde kabukları dök dedi.
Burada ki çoğu arkadaşın sürecinde ise ekimlerini yapan klinik hastahane vb. Yerlerin 10 gün sonunda kabuk dökme işlemini yaptıkları. Benim gibi farklı şehirde Ekim yaptıranlar bundan yayarlanamıyor.
Bu 14 gün sizce normal mi yoksa hoca garanti olsun diye mi söyledi. (ben öyle tahmin ediyorum)
2. Olarak bana verdiği kağıtta losyon ve yıkma işi günde 1 kez yazılı iken sözlü olarak günde 2. sefer yapmamı tavsiye etti. Sizde nasıl oldu?
Son olarak boyun yastığı verdi saçlar yatağa yastığa temas etmesin diye. Burada birçok arkadaş böyle bir yastık kullanmadan bu aşamayı atlatmışlar. Yastıksız zor olmuyor mu sabit yatmak, yastık kullananlar ise bunu kabuk dökmeye kadar mı kullandı?
Şimdiden bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim.

EsaliEs26

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 07 Aralık 2017, 01:08:12 »
Birkaç sorum olacak daha önce ekim yaptıran arkadaşlara,
Özgür hoca 14 gün saçlara dokunma 14 gün sonunda kabuk kalırsa göstereceğim şekilde kabukları dök dedi.
Burada ki çoğu arkadaşın sürecinde ise ekimlerini yapan klinik hastahane vb. Yerlerin 10 gün sonunda kabuk dökme işlemini yaptıkları. Benim gibi farklı şehirde Ekim yaptıranlar bundan yayarlanamıyor.
Bu 14 gün sizce normal mi yoksa hoca garanti olsun diye mi söyledi. (ben öyle tahmin ediyorum)
2. Olarak bana verdiği kağıtta losyon ve yıkma işi günde 1 kez yazılı iken sözlü olarak günde 2. sefer yapmamı tavsiye etti. Sizde nasıl oldu?
Son olarak boyun yastığı verdi saçlar yatağa yastığa temas etmesin diye. Burada birçok arkadaş böyle bir yastık kullanmadan bu aşamayı atlatmışlar. Yastıksız zor olmuyor mu sabit yatmak, yastık kullananlar ise bunu kabuk dökmeye kadar mı kullandı?
Şimdiden bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim.
vala kardeşim benim de en sıkıntılı dönemim kabuk dökme olmuştu. 14. günde kabukların yarısı kafada duruyordu hala hocaya sordum yıkama yaparken elle dokunun çekinme dedi.

birde greftlerin 5-7 gün arasında deri tarafından emildiğini o andan itibaren greft kaybını olmayacağını söylemişti yani 7. günden sonra o zaman mantık olarak kabukları sökmenin bi sakıncası olmamalı ama işte dediğim gibi bende de çok sıkıntılı olmuştu kabuk dökümü.

hatta bende 17-18. günde bile hala tek tük kabuk kalmıştı ama deride değil saçın ucundaydı almaya korkuyordum kabuğu o derece.

yastık olayı da ben 1 ay o yastıkla uyumuştum altta normal yastık ama hocanın verdiği yastığı da araya koyarak yatıyordum

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 07 Aralık 2017, 01:13:50 »
Valla kardeşim sen benden daha tedbiri inişin.
Şaka bi yana her ne kadar 7 günde greft tutuyor dense de ben yine hocanın bir bildiği var deyip 14 güne kadar eklemem. Yastık olayında ise seviye atlamışsın. Şahsen ben 14 gün bırakmayı düşünüyorum. Beni çok rahatsız ediyor boyun yastığı.
Beni şu an ensişendiren farkında olmadan saçların üstüne yatmak. Bazen uyanıyorum hafif kendimi sağa sola dönmüş buluyorum.
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 07 Aralık 2017, 13:56:54 »
Kabuk dökme süreci bende yavaş gidiyor günde iki kez losyon sürüp yıkıyorum ama dökülme çok az.
Hergün foto çekiyorum bugün biraz büyük kan pıhtısı gibi kabujlanmalar gördüm. Bunlar saç kaybı yaşatır mı

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 07 Aralık 2017, 15:12:03 »
Kabuk dökme süreci bende yavaş gidiyor günde iki kez losyon sürüp yıkıyorum ama dökülme çok az.
Hergün foto çekiyorum bugün biraz büyük kan pıhtısı gibi kabujlanmalar gördüm. Bunlar saç kaybı yaşatır mı
Onlar sac kaybi yasatmaz, icini ferah tut. Önerilen losyonu 45 dakika ile 1 Saat arasi kafanda tut... cok kabuklanan,  yada kurumus kan pihtisi olan yere, yeterli miktarda sür losyonu... toplam 9 ile 14 gün icerisinde dökülürler!! Ben 8. günden itibaren, losyonu 1 saat beklettikten sonra, en yumusak dis fircasiyla ( ama gercekten en yumusagiyla ) hafif hafif, kabuklari, fazla zorlamadan, dökmüstüm. 11. Günden itibaren tertemizdi!!

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 07 Aralık 2017, 15:43:50 »
Onlar sac kaybi yasatmaz, icini ferah tut. Önerilen losyonu 45 dakika ile 1 Saat arasi kafanda tut... cok kabuklanan,  yada kurumus kan pihtisi olan yere, yeterli miktarda sür losyonu... toplam 9 ile 14 gün icerisinde dökülürler!! Ben 8. günden itibaren, losyonu 1 saat beklettikten sonra, en yumusak dis fircasiyla ( ama gercekten en yumusagiyla ) hafif hafif, kabuklari, fazla zorlamadan, dökmüstüm. 11. Günden itibaren tertemizdi!!
Sağolun tavsiyeniz için. Bakalım yarın 9.gün ne olacak. Yıkamayı bire düşeceğim. 2 kere yıkayınca sanki kabuk kurumuyor.
Diş fırçası meselesine gelince ben cesaret edemem.
Hoca 14 gün iki elini birleştirip tepeden bastırarak dökme işlemini yapmam gerektiğini gösterdi

Dexter

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 07 Aralık 2017, 17:47:04 »
Ben de günde iki kere yıkama yaptım, kabukları çok kuru bırakmamak gerekiyor çünkü bu seferde çatlaklar oluşuyor. Hocaya sorduğum da 14. Güne kadar dökülmezse biz dökeriz demişti. Ama ben 12. Günde, yıkama işleminden sonra avuç içimle yavaş yavaş ovalayarak döktüm. Bu arada kabuklarla saçlar da geliyor endişelenmeye gerek yok. Kırılan saçlar mis hoca öyle dedi.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 07 Aralık 2017, 19:08:52 »
Sağol hocam verdiğiniz bilgiler için.
Herkesin tecrübesinden istifade etmek isterim.
Ben hocaya gideyemeceğim için mecburen kendim dökeceğim.
Kabuk larla gelen saçlar ister istemez yine adamı etkiler.
Bir zararı olmasa da.

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 07 Aralık 2017, 21:37:47 »
Kabukları dökecem diye acele etmene gerek yok 15.güne zaten çok bişey kalmaz....kabuğun 3...5....gün kafada fazla durmasının ekilen saça hiçbir zararı yok....Aksine zorlayarak kabukları dökmek daha riskli olabilir....rahat ol 5...6... gün daha sabret.....

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 07 Aralık 2017, 23:06:03 »
Kabukları dökecem diye acele etmene gerek yok 15.güne zaten çok bişey kalmaz....kabuğun 3...5....gün kafada fazla durmasının ekilen saça hiçbir zararı yok....Aksine zorlayarak kabukları dökmek daha riskli olabilir....rahat ol 5...6... gün daha sabret.....
Sağolun moral desteğiniz için. Bende acele etmeme taraftarıyım. 15-16 da olur

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 08 Aralık 2017, 08:20:06 »
Özgür hocadan iki günde 5000-6000 greft ekmesini isteseydin ekmez miydi

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 08 Aralık 2017, 10:21:08 »
Yok ekmiyor. Benim dönör bölge bir kerede 6000 çıkarmaz.
Özgür hoca benim saç ekimindeki öceliklerimimden biri ekilen saçın çıkması kadar dönörün zarar görmemesi diyor.
Bu yüzden dönörü yeterli olanlara da ekmiyor yanlış değilsem. 1 yıl sonra bana söyledi 2.Ekimi

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 09 Aralık 2017, 08:17:19 »
Pek çok arkadaş soruyor aynı soruyu konuda tecrübeli arkadaşlar da cevap veriyor. Ben yine içim rahat olsun diye soracağım. Kabuklarla birlikte saç telleri geliyor. Bu normal mi sizce?

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 09 Aralık 2017, 08:48:04 »
Normal takimdasim, endise etmeni gerektirecek bir durum yok.

Sac cizgini ve planlamayi cok dogru yapmis hoca. Tek ekimde 6K ektirmek yerine, 2 yilda 3K ektirtmek cok daha iyi sonuc verecektir, emin ol.

Ustteki orijinal saclarindan kayip yasamamak kaydiyla guzel sonuc alacagini dusunuyorum.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 09 Aralık 2017, 09:53:02 »
Sağol dostum. Her ne kadar bu durum normal de olsa insanın içi cız ediyor. Ya tutmayan kök, dışarıda fazla kaldığı için ölmüş kök gibi korkular oluyor. İnşallah kendi saçlarıma birşey olmaz.

Facebook Twitter Instagram