Ben sevmiyorum ağam.
Hatta buket kaptan diye bir bitkisel formüller olan sitede beyazlamayı tersine çeviren bir küre ilişkin makale vardı.
Sonuçları 1 yıl sonra falan çıkıyor diye.
Düzenli 2 ay kadar uyguladım. Her gün çok vakit alıyor diye bazılarını bıraktım en önemlisi olan şeker kamışı melası devam ediyorum asıl beyazı durduracak olan.
Bunu 3 litre almıştım, Türkiye'de perakende satan tek yer vardı o da bırakmış ben 90 TL ye almıştım 3 kg şimdi başkaa yer kg sını 100 TL ye satıyor yurtdışında çok yaygın ama küçük şişelerde bile 20-30 usd.
2. Önemli olan sodyum askorbat. C vitamininin sodyum tuzu hali. Türkiyede üreten 3-4 kimya firması var ama toptan et ve pasta sektörlerinde katkı maddesi olarak kullanıldığından toptan satılıyor. Perakende bir siteden almıştım 30 TL bir kilo bitti şimdi aynı site 90-tl ye satıyor mail attım geçen 30-tl şimdi niye 90-tl. Cevap olarak komedi bir şekilde geçen sene hatalı ucuza satmıştık dediler.
Bu vitaminlerin emilimi için çok önemli makaleye göre.
Diğer ürünler kakao ve Bugday ruşeymi. Bu iki gıda piyasada var bolca ama bunları tek başına yemek zor olduğundan kakouyu süte karıştır, ruşeymi yoğurt ile ye, çok vakit aldığından üşendim ikisini de bıraktım.
Diğer şeyle b kompleks vitamin Ve 2 haftada bir çinko glukunoat.
Ayrıca içinde saça zarar veren prb sls gibi kimyasallar içermeyen şampuan, ben zeytinyağlı dalan kullanıyorum üzerinde bu zararlı maddelerin olmadığı yazıyor,
Ayrıca şeker ve Mısır şurubu dan yapılan tatlıları yemeyeceksşn. Bunlar vitaminleri yok ediyormuş.
Çaya şeker atmayı bıraktım bu sayede ama sonradan şekerden yapılan tatlıları yemeye devam ettim.
Kısaca düzenli kullanmadım 1 yıl oldu beyazlamayı durdurdu galiba ama beyazlayan Saçları siyaha döndürmedi belki düzenli kullanmsdığınfandır.