Anket

18 gün sonrası en sondaki resim ark. Nasıl gidiyor sizce

Resim 1
9 (69.2%)
Resim 2
4 (30.8%)

Toplam Oy Verenler: 13

Gönderen Konu: ADANA Este Moda Saç Ekim Merkezi ( Melek Polat)  (Okunma sayısı 52893 defa)

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ADANA Este Moda Saç Ekim Merkezi ( Melek Polat)
« Yanıtla #135 : 14 Haziran 2018, 16:19:11 »
Sloocer ve Saçsızkel kapışması arka sokakta teke tek çıkmayla sonuçlanacak galiba. Ama dövüş değil. Yoldan geçen 10 kişiyi çevirip donör kapasitesi ölçecekler, tahmin ettikleri sayıları kağıda yazıp adamları Koray Hocaya ölçüme götürecekler. Kim daha iyi tutturmuş iddiası dönecek. Bence size özel bir tartışma platformu açalım yoksa konular yetmeyecek başkanlar :)

Sence gerek var mı Tonymontana :) Beni bilen bilir sitede, kelimelerimi iyi seçerim , yorumlarıma aşk katarım, zeka ile biraz yoğurur , biraz yağlar birazda mizah serpiştiririm ki ACITMASıN diye:)
Saçsız candır.. gerisi yalandır. Maksat muhabbet olsun.. dimi SAÇSIZ:)
Biz kızılderiliyiz sloocer baltaları çıkardık gömdügümüz yerden  boyalarımızı yaptık savas moduna geçtik seni bekliyoruz yürekli ol açık adres ver nokta atışı yapıcagız sana 12 ciyiz biz 11 10 sevmiyoruz vargel gerisini sen düşün :))

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #136 : 18 Haziran 2018, 16:32:29 »
evrime kafa atmışın abi 7. aya göre güzel sonuç biraz hızlı uzamış sanki

çok teşekkür ederim kardeş gerçekten çok menmun etti saç ekimi

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 18 Haziran 2018, 16:33:56 »
Arkadaşlar 6.ayı geçti verteks dediğiniz tepe bölgesi sizce çıkarmı? Yoksa son durum bumu ? Bilirkişi olarak cevaplarınızı bekliyorum
Benim fikrim, 6. ayda ekilenlerin takriben %70´i cikmis oldugunu varsayalim. %10 fire olarak hesaplarsak ( kabataslak ), sana geriye %20 lik gibi birsey kalir. Yani 5000 greftin %20´si, 1000 greft takviye olarak gelir, birde, tümünün hacimlenmesini göz önünde bulundurursan, güzel bir görüntüye sahip olursun. Tabiki seni nekadar memnun eder, orasi sana kalmis birsey. Ekimden önceki fotona bakarak, bence gayet memnun kalman gereken bir yere varmissin bence!. Umarim istedigin gibi olur.

hataylı kardeşim teşekkür ederim teknik bilgilerin için ..evet gayet menmunum ekimden

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 18 Haziran 2018, 16:34:55 »
evrime kafa atmışın abi 7. aya göre güzel sonuç biraz hızlı uzamış sanki

teşekkür ederim kardeşim :)

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 18 Haziran 2018, 16:36:02 »
ŞAKa mı yapıyorsun abi ne ekilmişse çıkmıs:)

teşekkür ederim ..evet gayet güzel oldu

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #140 : 18 Haziran 2018, 16:38:04 »
Nasıl böyle çabuk uzadı abi prp mi yaptırdın yoksa senin saç yapınla mı alakalı ? verteks geç uzuyor abi takma kafana önler gayet güzel

teşekkür ederim güzel yorumun için kardeşim...evet 4 kere prp yaptırdım 2 kere daha yaptırmayı düşünüyorum sence prp faydalımı yaptırmalımıyım?

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 18 Haziran 2018, 16:39:13 »
Bu açıklığa bu sonuç mükemmel. Ön görünüm özellikle çok iyi. Orta-verteks bölümler yoğun ışık altında seyrek durabilir. Normaldir zaten bu durum. Eğer donör yeterliyse orta ve vertekse 2. bir ekim yaptırırsanız çok çok iyi olur. Ama yaptırmanız şart değil bu hali de gayet iyi.
[/qu

teşekkür ederim yorumunuz için ...evet 2 kez ektirmeyi düşünmüyorum

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #142 : 18 Haziran 2018, 16:39:46 »
Daha fazla gelişim olmaz önlere ekilenler yüzde 70 çıkmış kabul dökümü sonrası fotoya baktım ortaya veretekse ekilenlerin yüzde 50 si çıkmış şuanki görüntü iyi eskiye göre böyle bi sonuç alıcan deseler ekimden önce kabul ederdin.

teşekkür ederim :)

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 18 Haziran 2018, 16:42:28 »
Reklam derken aslında farkli forumda gördüm ayni kullanici ismi ayniz yazilar ama forumda kimse cevap vermemisti reklam olarak mı düşünüyorsunuz

kardeşim selamlar reklam olarak düşünmeyin bu forumun amacına hizmet etmeye çalıştım sadece yoksa merkeze herkes gibi para verip ektirdim

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #144 : 18 Haziran 2018, 16:44:56 »
Ayni yere ekim yaptiran larin çoğunun giris yazisi ayni uzun zamandir arastirmalarim sonucu adana da este moda melek hanim diye başlıyor ve destansi yazi ile devam ediyor ilgimi cekti dediniz gibi reklam olabilir.

kardeşim selamlar reklam yok dediğin gibi yazılan yazı format olarak hazırlanmış ilk etapta merkez yazdı benim ağzımdan ama diğer süreçler ve paylaşımlar tamamen benim kontrolümde

switch

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 21 Haziran 2018, 23:05:31 »
Bu ekim merkezide sahtekar çıktı yazık günah üç beş kuruş para için değer mi insanları kandırmaya yazıklar olsun bunlar gibi insanlara

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #146 : 22 Haziran 2018, 00:46:12 »
Sahtekar çıktı derken..anlamadım gayet yerinde duruyor ve güzel iş çıkartıyorlar ekimleri güzel olması zorunuza mı gitti beyfendi

switch

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 22 Haziran 2018, 02:36:56 »
Volkan bey ilk etapta merkez yazdı format olarak diyorsun ben mi yanlış okuyorum öyle bir övmüş ki kendini sonucunu beklemeden insanın ektiresi geliyor ne kadar etik ne kadar doğru bir şey buraya merkezin bir şey yazması acaba yazmakta ki amaç ne sizin eliniz filan tutmuyor diye mi yazdılar sadece size yardımcı olmak için bırakın Allah aşkına bu işleri genel yorumların ilk girişi aynı ekim merkezi size kıyamadığı için kendi yazıyor herhalde yorulmayın diye bir de savunuyorsunuz ya ne diyim

Koraygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 22 Haziran 2018, 09:21:49 »
Benim anladim kadariyla ekim merkezi iyi sonuclanacak sac ekimlerini kendisi bu foruma yonlendiriyor ayni zamanda takip ediyor reklamin herturlusu kullaniyorlar. Forumda bir kotu ekimi var este modanin arastirisaniz görürsünüz

Msaltn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #149 : 22 Haziran 2018, 12:42:18 »
Geçen ektiren biri de merkezin bu siteden haberi bile YÖK demişti 😂 şimdi de açılış konuşmasını merkez yapıyormuş bakalım daha neler göreceğiz neler duyacağız

Facebook Twitter Instagram