Anket

18 gün sonrası en sondaki resim ark. Nasıl gidiyor sizce

Resim 1
9 (69.2%)
Resim 2
4 (30.8%)

Toplam Oy Verenler: 13

Gönderen Konu: ADANA Este Moda Saç Ekim Merkezi ( Melek Polat)  (Okunma sayısı 52139 defa)

switch

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ADANA Este Moda Saç Ekim Merkezi ( Melek Polat)
« Yanıtla #150 : 22 Haziran 2018, 22:26:15 »
Geçen ektiren biri de merkezin bu siteden haberi bile YÖK demişti 😂 şimdi de açılış konuşmasını merkez yapıyormuş bakalım daha neler göreceğiz neler duyacağız
Ben o arkadaşın da bir reklam spotu olduğunu düşünüyorum adam İstanbul’dan adana ya gelmiş saç ektirmek için çok mantıksız geldi bu iş şuna benziyor mesela Malatya nın kaysısı güzel adam Malatya dan kaysı almaya adana ya geliyor gibi istanbul zaten ekim merkezi ve dikkat ederseniz o arkadaş ilk defa tanıdığı insanları inanılmaz destansı bir şekilde övmüş ben babamı övmem o şekilde 😂 burada ki insanları salak mı sanıyorlar bilemedim

switch

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #151 : 22 Haziran 2018, 22:39:20 »
Son olarak kafama tek takılan şey o destansı yazıları yazmak için maaşlı birini mi almışlar işe yoksa oturup kendilerimi tasarlıyor bu hayal ürünü yazıları 😂

alfonzomontana

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #152 : 23 Haziran 2018, 00:05:18 »
ekim efsane olmuş güle güle tara kellik de yakışıyormuş aslında :)

Ayaz01

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #153 : 23 Haziran 2018, 18:21:31 »
Bende buraya ekim yaptıracaktım allah yüzümüze baktı da bu siteyle karşılaştım yorumları okudum  anında iptal ettirdim az kalsın bizim kafada gidiyordu 😁 allah razı olsun bu siteyi kuranlardan ve bu durumu ortaya çıkaranlardan 😇 teşekkür etmek için üyelik açtım bundan sonra doğru ekim yerini bulana kadar ve saçlarım olana kadar beraberiz 😃birde ben görüştüğümde kendilerini koray hoca ile kıyaslıyorlardı reklamcılar 😂

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #154 : 23 Haziran 2018, 19:28:11 »
Ala ala este moda hairde ekim yaptırmış biri olarak sonucumu merakla bekliyrm  ;)

Msaltn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #155 : 23 Haziran 2018, 20:47:59 »
Bende buraya ekim yaptıracaktım allah yüzümüze baktı da bu siteyle karşılaştım yorumları okudum  anında iptal ettirdim az kalsın bizim kafada gidiyordu 😁 allah razı olsun bu siteyi kuranlardan ve bu durumu ortaya çıkaranlardan 😇 teşekkür etmek için üyelik açtım bundan sonra doğru ekim yerini bulana kadar ve saçlarım olana kadar beraberiz 😃birde ben görüştüğümde kendilerini koray hoca ile kıyaslıyorlardı reklamcılar 😂
yani şimdi ben kötü ekimlerini net bir şekilde görmedim ama Koray hocayla kıyaslıyorlarsa bu Koray hoca için müthiş bişey düşünsenize Koray hoca kim eşte moda kim 😂😂😂 allah akıl fikir versin biri bana Koray hocadan daha iyi saç ekiyorum dese gerçekten döverim şaka yapmıyorum çok ciddiyim bir eğitimciyim ama yinede dinlene dinlene döverim.

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #156 : 23 Haziran 2018, 21:07:37 »
Walla hocam ekimimi forumda paylaştım sonucumu bende merak ediyrm yapılan işten ben gayet memnunum emek emek ekimimi yaptılar inşallah sonucumda iyi olacak şuan bile degişimin farkındayım çewremdende olumlu görüşler alıyrm bakalım hayırlısı allahtan
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2018, 21:14:42 Gönderen: snadel »

Msaltn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #157 : 23 Haziran 2018, 21:59:16 »
Hocam inşallah Ekim’iniz çok iyi sonuçlanır yanlış anlaşılmak istemem işçiliğiyle alakalı bir yorumu yok zaten kimsenin sadece reklamı eleştiriliyor

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #158 : 23 Haziran 2018, 22:14:23 »
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim her kese bol saçlı günler yıllar dilerim  :D

Roberto

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #159 : 24 Haziran 2018, 13:11:13 »
.
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2018, 15:03:42 Gönderen: Roberto »

Koraygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #160 : 24 Haziran 2018, 15:02:13 »
Sac ekim merkezi anladimizin farkina vardi savunma dahi yapmıyor.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #161 : 24 Haziran 2018, 15:29:53 »
arkadaşlar 1 ve 3-5 mesajlı üyeler gelmiş bir ekim merkezine yardırıyor. Bilmiyorum ama sanki saldırı var gibi geldi bana. Adam baştan sonra sürecini paylaşmış nasıl reklam olsun. Forumda 10 ay sonra gelip 2-3 fotoyla paylaşılan süreçlere reklam diyorduk sanki.

Roberto

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #162 : 24 Haziran 2018, 16:07:54 »
.
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2018, 15:03:50 Gönderen: Roberto »

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #163 : 24 Haziran 2018, 17:03:48 »
burada hiç bir kurum açıktan kendi reklamını yapmıyor arkadaşım süreç paylaşımıyla ilgili site kuralları var  bunları istismar eden kurumlar var tespit edildiği durumlar da moderatörler  el atıyor  herkes her şeyin farkında zaten neyin reklam olup olmadığını kafayı çalıştıran anlıyor zaten ilk yorumunda bu konu reklam diye ortalarda dolanan userlar olayı farklı yerlere saptırır ancak

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #164 : 24 Haziran 2018, 17:09:27 »
Arkadaşlar
-adam sürecini eş zamanlı paylaşmış
-sorulan sorulara cevap vermiş
-sonucunu açık yüreklilikle yeterli Işık’ta farklı Işık’ta paylaşmış..

Gerisi teferruat.. merkez yönlendirmiş olabilir burada sorun nedir ki? Zaten 8-10 ekim sonucu gördükten sonra insanlar karar vermeli. Süreci merkez’in takip ediyor olması birşeyi değiştirmez.

Neye bu kadar takıldınız Ki? Zaten ak kök kara kök 6-7 ay sonra belli olur.. birkaç sonuç paylaşılsın ..

Facebook Twitter Instagram