Anket

18 gün sonrası en sondaki resim ark. Nasıl gidiyor sizce

Resim 1
9 (69.2%)
Resim 2
4 (30.8%)

Toplam Oy Verenler: 13

Gönderen Konu: ADANA Este Moda Saç Ekim Merkezi ( Melek Polat)  (Okunma sayısı 52087 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ADANA Este Moda Saç Ekim Merkezi ( Melek Polat)
« Yanıtla #166 : 24 Haziran 2018, 17:58:30 »
Nickim scorfield degil sloocer .. ama bana cevaben yazdığını tahmin ediyorum.. her ekim güzel olacak diye birşey yok. Her ekimcinin iyi ve köyü ekimleri olacaktır, buna keser hocada, kul hocada, Koray hocada,hakan hocada dahil.
Ben forumda yeni değilim neyin ne olduğunuda kendimce görüp gözlemliyorum.
İlgili merkez’in 8-10 ekimi olunca sitede ortalama olarak başarısından bahsedilenebilir. Bozuk saat bile günde 2 kere dogru gösterir o yüzden kimse sadece 1 ekim iyi diye merkez’in kapısında kuyruğa girmez.
Bu ekim olmuş mu? Olmuş.. bu ekip hep güzel ekimmi yapar? Ortalaması yüksek bir yermi? Orasını ilerleyen zamanlarda göreceğiz .. ama bu şekilde linç operayonu düzenlerseniz görebileceğimiz pek sonuç olmaz..
Sitede gayet bilinçli akıllı başlı moderatörler var, onların farkedemedigini sen mi gördün? Modlar olayı anlayamadı da senmi çözdün ?
Bırak zamanla anlaşılır amaç ne ise çıkar ortaya. Bu kadar veryansın edecek bir durum yok ortada  rahat ol

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #167 : 24 Haziran 2018, 18:14:27 »
şimdi bilmediğin bir husus var scofield ben yeni üyeyim ama süreçleri bayadır takip ediyorum hem buradan hem başka mecralardan hem birebir ekim yapılan kişilerden bunların hepsini harmanlayıp yazdım ben. ne hikmetse her ekim yaptıran kişi şöyle alakalı böyle alakalı diye yazıyor ama bir sorun oldumu ulaşamıyorsun ekim yapan kişiye bunu biliyor muydun ? hayır.. ee adam süreci paylaşmış birazda güzel ekim o zaman on numara yer tamam kardeşim sana göre on numaraysa kafa senin saç senin yaptır o zaman. ama burdaki paylaşan arkadaşa güzel ya medusanın ekimi peki birde onu inceledin mi ? yok .. ben burada insanlara objektif olmak açısından zor bir süreç, telafisi kolay değil yaparken binbir zorluk çekildiği için yazıyorum sen diyorsun ki yeni üyesin ya sen eski üyesinde ne olmuş doğruyu yanlışı ayırt edemiyon.. ee süreç gün gün paylaşılmış tamamdır tamamda bu ekim için sonuç güzel ya diğerleri hiç atmadıklari kötü olanlar ne olacak ?

Bir önceki mesajımı , senin mesajını göz ucu ile okuduğum İçin yazdım. Şimdi dikkatli okudum, cevap vermeye değecek nitelikte bir mesaj bile değilmiş. İyice sacmalamıssın.

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #168 : 24 Haziran 2018, 18:29:48 »
Arkadaşlar birdaha söylüyorum ben Adana’da yaşıyorum yok reklam için yok bu için diye boş konuşmalar yapan arkadaşlar belliki diğer merkezlerin trolleri olarak buralarda geziniyorsunuz ama yemezler, Sezar’ın hakkı Sezar’a vermeyi öğreneceksiniz melek Polat hanım benim babamın kızı değil bedavada yapmadı ekimi ama ortada güzel bir sonuç var , kötüde olabilirdi bu işin uzmanı olan arkadaşlar bilirler Ekim yapan ekip iyi olacak, Ekim sonrası sigara alkol uzak kalacaksın, tavsiye edilen destekleyici ürünleri kullanacaksın, donörün ve dokun kaliteli çıkması ayrı bir etken, çamur at izi kalsın felsefesi bu sektörde işlemez çünkü saç eken kurumlar ektiği saçların sonucu ile müşteri çeker , kimseyi inandırmak zorunda değilim gerçekten samimi olanlara süreci paylaşmaya devam edeceğim saygılar...

Roberto

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #169 : 24 Haziran 2018, 19:40:59 »
.
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2018, 15:02:11 Gönderen: Roberto »

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #170 : 25 Haziran 2018, 01:46:06 »
Başka şehire muhtaç olmak istemiyorsan yaşadığın şehirde yapılan güzel işleri ufak ve anlamsız detay yakalayıp eleştirmeye çalışmayacaksın , kaldıki ilk resim ile son resim arasındaki farkı gördüğün halde kem küm ederek teknik olarak bilgisizliğini sektör olarak yandaşlığını bizlere hissettirdin ...iyi günler

switch

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #171 : 25 Haziran 2018, 10:55:55 »
Güzel insanlar kimse kimseyi kötülemeye çalişmıyor Volkan38 kardeşim dediki ilk etapta saç ekim merkezi yazdı ve bunu aylar sonra ifade etti ve bizde haklı olarak bu ekim merkezinin herşeyin den şüphe duymaya başladık haklı olarak işin önemli noktasını kaçırıyorsunuz her ne olursa olsun ekim merkezinin buraya nokta dahi yazması ne kadar doğru ne kadar etik bir şey bu sitede ekim firmalarının bir şey yazması için mi kuruldu birde bu insanlar birden bire eleştirmeye başlamadı kimseye ateş olmayan yerden duman çıkmazmış bir şeylerden şüphelenildi sonra üstüne gidildi sizin bilmediğiniz bir şeyde volkan38 in ilk paylaşımını saç ekim merkezi yapmış ya onun yazısına inanıp orada ekim yaptırmış tanıdığım insanlar var ve şimdi o kişiler kendini aptal gibi hissediyor kimin hakkı var insanları o duruma düşürmek tamam ekim merkezi yönlendirsin ama yorum yapmazsın bırak yorum yapmayı nokta dahi koymasın bu Durumuda lütfen normal bir şeymiş gibi göstermeyin bu durumdan etkilenip mağduriyet yaşayan insanlar var onlarında düşünün eğer ekim merkezlerinin buraya ilk etap da girişi onların yapması yanlış bir şey değilse bizde ilk etapta yapılan yorumlara dikkat etmeyelim bundan sonra teşekkürler biraz daha hassas olalım lütfen

switch

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #172 : 25 Haziran 2018, 11:34:17 »
Daha açık konuşayim yaklaşık 6-7 ay önce ben sacekimisonucları.com da gezerken volkan38 kardeşimin yorumunu gördüm daha o günün yarini ilk işim orayı aramak oldu randevulaştık ve ben ekim merkezine gittim neyse görüştük ve ben görüştüğüm kişiye isimde verebilirim dediğim ilk şey ben sizin isminizi sacekimisonuclarından buldum ve ondan dolayı etkilendim burda ekim yaptırmak istiyorum dedim arkadaşın verdiği cevap bana o siteyi biz takip etmiyoruz ama dediğiniz arkadaş(volkan38) burada paylaşım yaptığını bize söylemişti demek onu görmüşsünüz dedi siz olsanız şuan nasıl hissedersiniz acaba merak ediyorum bu doğru bir şey mi ? Birde bu ekim merkezi ile görüşen arkadaşlar vardır onlarda çok iyi bilirler sorun onlarada genelde sacekimlerisonuclarını takip etmiyoruz öyle bir siteden haberimiz Yok derler eğer bana inanmıyorsanız ora ile görüşen arkadaşlara sorun doğru ne ise ortaya o çıksın kimsenin başarısı ile hakkı ile oynamak istemem ama hak ne işe o ortaya çıksın gene sorun ekim yaptıran arkadaşlara(volkan38)hariç kaç defa yaptırdığı kişileri arayıp Ekim’inizin sonucu nasıl gidiyor diye sormuşlar bir kere daha söylüyorum ben kimseyi kötülemek istemem Kimsenin hakkına girmek istemem ama ortada bu tür durumlar varsada bilinsin ki bir daha böyle şey yapmaya cesaret edemesin kimse saç ekimi sadece saçı güzel ekmek değildir dürüstlük gerekir hastalarının her zaman arkadasında durmak gerekir ilgi alaka gerekir bunları birleştirdiğin zaman iyi bir ekim merkezi olursun zaten bizler insanız bunları bekleriz kusura bakmayın hepinizden özür dilerim bunlar benim düşüncem

Roberto

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #173 : 25 Haziran 2018, 13:09:34 »
.

« Son Düzenleme: 25 Haziran 2018, 15:03:03 Gönderen: Roberto »

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #174 : 25 Haziran 2018, 13:30:49 »
Herkese merhabalar yazmayacaktım ama ekim merkezi arayan tecrübesiz arkadaşlar için bu yazının faydalı olacağını düşündüğüm için yazdım.

1- Volkan Bey ufak tefek sorun dediğin adamın saçının ortası boşluk var bu mu ufak tefek sorun ? En görülen yer adamın senin gibi verteksi açık değil ön tarafında kusur var sen olsan ne yapardın acaba?
2- Ekimden sonra orada ekim yapıldığına dair bir belge bir kağıt hiçbir şey verilmiyor bu sadece bu merkez için değil her yer için geçerli sapa sağlam gittin oldu da Allah korusun bir virüs kaptın sarı çizmeli Mehmet ağa misali kimseye bir şey anlatamazsın. En önemlisi de bu. Bu mu ufak tefek sorun ?
3- Son olarak Switchin dediği gibi ne ekimden sonra ilgi alaka ne ekimden sonra garanti yok yaptıran arkadaşlardan hep bunu duydum. Herkes hata yapabilir ama insan hata yaptığı gibi telafide edebilir. Sende bir problem oldu diyelim senin yapın böyle senin vucüdun yaptı gibi şeyler bunlarla geçiştirilecek  kimse çocuk değil kusura bakmayın.
4- Yaşadığımız şehirde iyi bir ekim merkezi olması tekrar ediyorum beni senden çok mutlu eder ben kimse adına yazmıyorum gene araştırdığım kadarıyla Adanada' ki en iyi merkez bu gibi gelmişti bana diğerlerini direk elemiştim bak bunu açık açık söylüyorum ama benim kriterlerime uymadı yukarıda yazdığım maddelerden geçer alamadı. Ben gerçek bir kullanıcıyım kimse adına yazmam yazsam reklam yaparım senin gibi  8) Hayatında tekrar başarılar diliyorum umarım senin ekimin ve diğer arkadaşların güzel sonuçlanır üzülmem yani sevinirim öyle bir insan değilim burada yapılanlar yapıcı eleştiriler merkez dikkate alırsa.

kardeş aynı şeyleri konuşuyoruz ama reklam yapıyor diyorsun bana hala...öyle birşey olsa ben buraya ilk konuyu onlar yazdı dermiyim ,lütfen biraz mantıklı düşünün bende sizler gibi saç ektiren veya ekim öncesi kaygılarıma cevap bulmaya çalışan birisiyim saç ektirme kararını vermek ve ekimden sonra süreci yaşamak kolay değil ve zorlu süreçten sonra kötü sonuçlanması tabiki insanı yıkar,sizide çok iyi anlıyorum sadece üzüldüğüm beni reklam yapıyor olarak düşünmeniz ve öyle lanse etmeni bu konuya açıklık getirmek için çabalıyorum

Roberto

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #175 : 25 Haziran 2018, 13:59:21 »
.
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2018, 15:04:31 Gönderen: Roberto »

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #176 : 25 Haziran 2018, 20:57:41 »
7.ay

switch

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #177 : 26 Haziran 2018, 00:25:58 »
Volkan kardeşim saçlar güzel gözüküyor seninle hiç bir problem yok yanlış anlama  sayfanında biraz içine ettik Kusura bakma bu kadar tepki göstermemin nedeni bana bu kadar dokunmasının nedenini söyleyim gerçi biraz bahsettim ama tam zamanını hatırlamıyorum yaklaşık 6-7 ay önce eniştem ile beraber güzelyalı hastanesine randevulaşıp gitmiştik ben çok fazla cesaret edemedim ekime çok fazlada bir kelliğim de Yok zaten ama eniştem yaptırdı ve o zaman orda ki çalışan arkadaşlarla bu şekilde aramızda bir diyalok geçince ve 6-7 ay sonra burada bunun ilk etabı  senin elinden yazılmadığını duyunca biran sinirlendim kendimi ve eniştemi kandırılmış gibi hissettim ve orada bizim yaşadığımız maduriyeti dile getirmeye çalıştım hatırladığım kadarı ile para konusunda da bir sorun yaşadık hastane yönetimi ve saç ekim merkezi arasında bir problem olmuştu tepkimi mazur gör daha fazlada bu olayı senin sayfandan sürdürmek istemiyorum çünkü hoş olmuyor ben hassas düşünen bir insanım bu arada senin saçlar olmuş keyfini çıkar ekim merkezinden de özür dilemiyorum yaptıkları yanlıştı bir daha böyle bir şey yapmazlar umarım bu yazdıklarımı görüyorlardır herkesin değerli zamanını aldığım için özür dilerim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #178 : 26 Haziran 2018, 00:46:19 »
Arkadaş aynı hastanede çalışıyor resimlerinden bizimde dikkatimizi çekmişti ve çalıştığını yazınca konuya müdehale etmedik

Konu merkez yönlendirmeli olma ihtımali olabilir buda 0 dan payşalan bir ekim için sorun teşkil etmez bizim açımızdan normal durumlar her merkez hastasının paylaşım yapmasını arzu eder.  baştan sona düzenli paylaşım yaptığı için kendisi sorun yok abartı bir yazısınada denk gelmedik bizim için promlem teşkil eden hiç bir konu hiçbir üye forumda barınamaz zaten

Kesin net bir problem görmeden ekim merkezine yada üyeleri suçlamak gibi bir amacı yok bu forumun
Zaten forumdaki insanlar neyin ne olduğunu bizden daha iyi şekilde gören kişiler

Onun dışında sloocer a katılıyorum 1 sonuç ile kimse süper ekim yapıyor anlamına gelmez istikrarı takip etmek önemli bu merkezin daha çok sonucu gelecektir ona göre değerlendirilir.

« Son Düzenleme: 26 Haziran 2018, 00:58:04 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #179 : 27 Haziran 2018, 16:09:15 »
Arkadaş aynı hastanede çalışıyor resimlerinden bizimde dikkatimizi çekmişti ve çalıştığını yazınca konuya müdehale etmedik

Konu merkez yönlendirmeli olma ihtımali olabilir buda 0 dan payşalan bir ekim için sorun teşkil etmez bizim açımızdan normal durumlar her merkez hastasının paylaşım yapmasını arzu eder.  baştan sona düzenli paylaşım yaptığı için kendisi sorun yok abartı bir yazısınada denk gelmedik bizim için promlem teşkil eden hiç bir konu hiçbir üye forumda barınamaz zaten

Kesin net bir problem görmeden ekim merkezine yada üyeleri suçlamak gibi bir amacı yok bu forumun
Zaten forumdaki insanlar neyin ne olduğunu bizden daha iyi şekilde gören kişiler

teşekkürler Hintell kardeşim

Onun dışında sloocer a katılıyorum 1 sonuç ile kimse süper ekim yapıyor anlamına gelmez istikrarı takip etmek önemli bu merkezin daha çok sonucu gelecektir ona göre değerlendirilir.

Facebook Twitter Instagram