Gönderen Konu: HLC Ankara 2500 greft (1500 saç, 1000 sakal) VERTEX saç ekimi 1-2 aralık 2017  (Okunma sayısı 45926 defa)

brad_pittch

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
14. Gün, ekim alanı geriye kalana göre seyrek gibi :) henüz şok dökülme başlamadı sanırım.

brad_pittch

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese iyi yıllar. 30. Gün, 1. Ay. Seyreklik devam ediyor. Sanıyorum şok dökülme ile dökülen saçlar olduğu için normal. Yanı 2. Haftadan itibaren dökülmeye başladı saçlar. Hala da dökülüyor. Heyecanla bekliyoruz.

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Vertekste şok dökülme geç oluyor genelde ve saçların çıkmasıda çok uzun bir süreçte oluyor,sabırla beklemeniz gerekiyor ama sık bir görüntü olması zor gibi şahsi düşüncem biraz seyrek olacak gibi daha önce bu forumdaki hlc örneklerine bakarak birazda o yüzden bu tahminde bulunuyorum.

brad_pittch

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Vertekste şok dökülme geç oluyor genelde ve saçların çıkmasıda çok uzun bir süreçte oluyor,sabırla beklemeniz gerekiyor ama sık bir görüntü olması zor gibi şahsi düşüncem biraz seyrek olacak gibi daha önce bu forumdaki hlc örneklerine bakarak birazda o yüzden bu tahminde bulunuyorum.

Şok dökülme olup olmadığından emin deilim evet. Ama sürekli elime saç geliyor. Şok dökülme olup olmadığını nasıl anlayacağım peki?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Dokulme ve seyrekleşme başkadığında sok dokulme başlamıstır
Global Moderator

brad_pittch

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dokulme ve seyrekleşme başkadığında sok dokulme başlamıstır

saçımı bastırarak yıkamaya başladğımdan beri dökülme oldu da ondan kafam karıştı. gerçi 17. günde falan biraz daha arttı diyebilirm ama arkası olunca tam emin olamıyorum. sence nasıl gidiyor hintell şimdilik herşey yolunda mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Zaten genelde 17 günde ufak ufak hissedilmeye başlar şoklog senin sürecinde normal stabıl yanı hersey olması gerektiği gibi. Kullandığın ılaçlar sayesinde sürecinde bence hızlı olucak..
Global Moderator

brad_pittch

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Zaten genelde 17 günde ufak ufak hissedilmeye başlar şoklog senin sürecinde normal stabıl yanı hersey olması gerektiği gibi. Kullandığın ılaçlar sayesinde sürecinde bence hızlı olucak..

Teşekkürler. dün de estrojene başladım bakalım faydası olacak mı.
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2018, 18:56:12 Gönderen: brad_pittch »

brad_pittch

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
35. Gün. Artık elimi attığımda saç gelmiyor. Şok dökülme bitmiş olabilir mı? Normalde daha geç bitiyordu sanki. Alanın seyrekligini görüyorsunuz. Sanırım sabretmek bu işin en zor yani.

brad_pittch

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Atleti ters giydiği gözlerden kaçmıyordu 😂

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
şok tamamlanmıs buyuk oranda artık eskı halıne donmus  saçlarını kısa kullan bence sonuc alana kadar hem gelısmelerı daha ıyı takıp edersın hemde acıklık cok morelını bozmaz surecte
Global Moderator

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
selam, sakaldan alım yapılan bölge ne alemde acaba?
resim ekleme imkanınız var mı

brad_pittch

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sakala Lazere başladım boyun bölgesi tamamen döküldü. Küçük beyaz beyaz lekeler var. Rahatsız etmiyor.

brad_pittch

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sitenin arayuzu değişmiş konuma ulaşamıyorum. Sık kullanılanlardan ulaştım şimdi. Yardim edebilir mısınız?
Edit:şimdi hallettim. Tamam.

Facebook Twitter Instagram