Saç Ekimi Sonuçları
Gün ışığında çekildi.
Herkese Merhaba.7 ayı geride bırakmış bulunuyorum.5.ay ile 7.ay arasında hiçbir fark göremiyorum.Gelişim tamamen durdu.Açıkçası gidişat pek umut vermiyor bana.
Dökülme yok hocam ekilenlerin çoğu çıkmadı.
Merhaba hocam.Bende saç ektirmeyi düşünüyorum ve şu an araştırma aşamasındayım.Anladığım kadarıyla finasterid kullanmayınca pek olumlu sonuç alınmıyor.Çoğu merkez Ekim sonrası fin kullandırıyor sonuç iyi oluyor fakat ilerleyen zamanlarda bırakınca saçlar geri dökülüyor sanırım.Sırf fin kullanmak istemediğim için ekimden vazgeçicem sanırım bilgili arkadaşlar doğru mu acaba bu durum ?
Klinik ne diyor bu sorun için görüşme yaptınız mı bende drhakanclinic te ektirmeyi düşünüyorum ama son zamanlarda drhakanclinic te ektirenler forumda ön bölge yi paylaşıp orta ve vertex i paylaşmadıklarını fark ettim tek tek bakıyorum konulara biraz soğudum gibi
Klinik çok ilgili hocam.O konuda tereddütünüz olmsın.Sıklaştırma ekimlerinin geç sonuç verebileceğini söyledi klinik.12.ayı beklememiz gerekiyor dedi.Ancak gerek bu sayfadan gerekse çevremden gördüğüm benimle benzer durumda olan arakadaşların sonuçlarını görünce benim gidişatın pek de iyi olmadığını görüyorum.Klinik finasterid ve minoksidil ile sonucun iyi olabileceğini söylüyor ama onlar da ben de yan eki yapıyor.Kaldı ki çok ciddi bir etkilerinin olacğını da düşünmüyorum.
Anladığım kadarıyla kendi ekiminizden memnun değilsiniz ve kliniğinde herhangi bi eksiği yok mu diyorsunuz ama ekilen saçların çıkmamasının fin veya minoks ile alakası yok ekilen saçlar çıkar ama güçsüz çıkar o ayrı konu sizde hiç çıkmadığınızı söylüyorsunuz ben cidden bişey idrak edemedim bu konuda
Klinik şu an benimle aynı fikirde zaten hocam.Sürecin yavaş ilerlediği iyi gitmediği gibi konularda hem fikiriz.Dediğim gibi ilgi alaka iyi.Sadece takviyelerle sonucu daha iyi ya da makul bir seviyeye getirmeye çalışıyorlr gibi geldi bana.Burada önemli olan kliniğin yaptığı işin sorumluluğunu alıp almayacağıdır.Yani 12.ay sonunda ekim sonucum kabul edilebilir olmazsa kliniğin tutumu ne olacak o önemli.Ne bilim ücretsiz olarak 2.ekim yapalım gibisinden teklifler olursa değerlendirebilirim.En azından klinik yaptığı işin arkasında durdu derim.
Anladım revizyon olur mu donör el verirmi senin açından 2. Bir ekime ve sonuç yine aynı olur mu acaba ben senin adın endişelendim çünkü böyle bişeyi kimsenin yaşamasını istemem geçmiş olsun
Sağ olun.Donör alan iyi ama...Süreç yoruyor insanı.İnşallah 2.ekime felan gerek kalmaz dicem ama...Durum da ortada.