Gönderen Konu: Dr. Sibel Ulusan 4713 greft Yaş 27 14.10.2024  (Okunma sayısı 7611 defa)

kelmeşeodunu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Sibel Ulusan 4713 greft Yaş 27 14.10.2024
« Yanıtla #46 : 12 Şubat 2025, 16:44:30 »
Merhaba sizinki nasıl
Merhaba paylaştığım gibi sizin süreciniz nasıl

4. Ay sonuç

moritz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 12 Şubat 2025, 22:00:57 »
bence iyi duruyor daha da iyi olacaktır

kelmeşeodunu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 13 Şubat 2025, 11:18:56 »
bence iyi duruyor daha da iyi olacaktır

İnşallah ben de umutluyum vertex harici

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 13 Şubat 2025, 13:02:00 »
Vertex geç cevap veriyor tedaviye, yorum yapmak için henüz erken. Ön ve orta kısım sürece göre fena değil. Sonucun gönlünce olur umarım geçmiş olsun

kelmeşeodunu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 13 Şubat 2025, 14:12:17 »
Vertex geç cevap veriyor tedaviye, yorum yapmak için henüz erken. Ön ve orta kısım sürece göre fena değil. Sonucun gönlünce olur umarım geçmiş olsun

Sağ ol enes kardeş eyv

kelmeşeodunu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 04 Mart 2025, 16:00:23 »
Arkadaşlar merhaba kafamfa böyle kabuklar oluyor ve düşüyor bugün farkettim ki içinde ikili üçlü tüyler var ne yapmam gerek bir bilgisi olan var mı kliniğe yarın gidip soracağım

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 04 Mart 2025, 18:36:35 »
Herkese merhaba 2020 yılından bu yana saç ekimi düşünüyordum. 2023 yılında serkan aygından randevu almıştım fakat deprem dolayısıyla ekimimi bu zamana kadar erteledim. Klinik seçimine ilişkin sürecimde saç ekimi öncesi tavsiyeler bölümündeki konum’a bakabilirsiniz. Arada geçen zamanda izmire taşınmış olmamın etkisiyle sibel hanımın kliniğinde premium paketi seçtim (kanalları sibel hocanın açtığı) ve 14.10.2024 tarihinde 12-13 saat süren 4713 greftlik bir ekim gerçekleştirildi. Anestezi iğnelerinin yapıldığı bölüm dışında acı yaşamadım (yatmadan kaynaklı sırt boyun ağrısını saymıyorum) . Kök toplama işlemi 1e kadar sürdü meltem hemşire kökleri topladı iki başka hemşire de sayarak muhafaza ettiler. Daha sonra yemek molası verildi ilaçları içtim sibel hoca geldi ön çizgi ve kanal aşamasına geçtik. Ön bölgeden vertexe doğru seyrelecek şekilde bir ön planlama yaptık ön çizgi konusunda ve greft dağılımında sizin fikrinizi öncelik alıyor hoca ve kendisi de fikrini belirtiyor. Ben yıllardır evde de ön çizgimi düşündüğüm için  ön çizgimi ona göre yukarıda çizdik. Hatta bir tarafı aşağıda bir tarafı yukarda çizdi hoca ve nasıl olacağına dair muhakeme ettik. Sonra 4760 kanal açıldı saat 4 buçuk gibiydi sanırım ekim aşamasına geçtik 4713 greft yerleştirildi. Saat 8.45 civarı klinikten ayrıldım.

İlaçlar: tetrodax,cipro,nootropil,coraspin içiyorum ara sıra da majezik
Takviye: biotin 5000mg

Yıkama için: Bepantol losyon ve sebamed bebek şampuan

Operasyon günü acısız bir şekilde seyahat yastığıyla uyudum
2. Gün ilaçlarla yatarak geçirdim yine gece uyuyabildim
3. Günden sonra gece uyuyamamaya başladım boynum çok ağrıyordu yüzüstü yatmaya başladım ister istemez ve ödem yüzümde birikmeye başladı
5. Gün ilk yıkama yapıldı klinikte
Bugün 6. Gün ödem gözlerime kadar indi ve sinir bozucu olmaya başladı artık.

Fotoğraflarımı buraya bırakıyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Hayırlı olsun, aynı yerde aynı şeyleri yaşamışız ben de zafer ulusan paketini seçtim anestezi çok zordu, koltuk zorladı konforsuzdu zaten zor operasyon birde koltuk seni istenilen pozisyonlara ve açılara sokamıyordu falan zordu. Ben ilk 2 gün mışıl mışıl uyudum 3.günden sora senle aynı kafamı yastığa koyamaz oldum, ödem gözlerime inmedi ama çok buz koydum göz etrafıma o yüzden dolanıp boğazıma kadar geldi. Kafa yapımızdaki dökülme aynı ama senin daha çok dökülmüş benim 2-3 yıl sonraki halim gibi. Kabuk dökme 9. gün bitti benim saçlarım gerçekten çok iyiydi ilk döküldüğünde on numara görünüyordu sigaram yok alkolüm yok. Benim saçlar sonradan şok dökülmeyle kel kalacak kadar döküldü şuan tepede saç yok 34.gündeyim ve senin 43. gününden %80 daha az saçım var bana da kendimi sorgulatıyor açıkçası. 3.5 aylık haline bakıyorum ve 3 ay daha böyle mi gidicek diye sorgulamaya devam ediyorum kendimi ve 4. aylık halinde de yine biraz çıkış var göze hitap ediyor. Ben senin gibi uzatmayı düşünmüyorum açıkçası 3 numara kafayla gezmeye alıştığım için kafayı hep 3 e vuruyorum yanları yakında üstleri de 3 numara yapıp devam edicem sanırım. 6. aydan önce sonuç bekleme diyen çok insan var ama sabır gerçekten zor, kabuk dökümünden sonraki saçlarım öyle kalsaydı bana yeterdi :)

moritz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 05 Mart 2025, 22:34:22 »
Arkadaşlar merhaba kafamfa böyle kabuklar oluyor ve düşüyor bugün farkettim ki içinde ikili üçlü tüyler var ne yapmam gerek bir bilgisi olan var mı kliniğe yarın gidip soracağım

bende de aynı dökülmeler var cevap aldığında yazar mısın

kelmeşeodunu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 06 Mart 2025, 07:51:33 »
bende de aynı dökülmeler var cevap aldığında yazar mısın

Fotoğrafı sibel hanıma göstermiş post-op hemşiresi bunların olabildiğini önemli olmadığını baskılı yıkamam gerektiğini söylemiş hoca.

Sibel hanımla görüşmek istediğimi söylememe rağmen ise görüşme isteğimle ilgili bir şey söylenmedi. Ben de tekrar talepte bulunmadım.

Operasyon öncesinde, operasyon sonrası hocayla sınırsız görüşebilme şeklinde söyleniyor. Ben de  İzmirde yaşıyor olmam ve acil durumlarda hemen gidip doktoru görebilme imkanını düşünerek klinik seçimi yapmıştım. Fakat bugün baktığımda gerek yokmuş istanbulda da ektirebilirmişim. Malum f/p olarak istanbulda iyi yerler var izmirde ise böyle bir seçenek bence yok. Burası hariç doğru düzgün klinik görmedim forumda ve burdaki fiyatlar da bence yüksek Sibel hocaya ekim yaptırmak isterseniz.

Düşünüyorum operasyon sonrası kaç kere kliniğe gittim diye; ilk zamanlar klinik yıkama alanı tamiratta olduğu için evde kendim yaptım çoğunu, iki kere falan gittim yıkamaya daha sonrasında ise hocayı bi kere gördüm -ayakta 1 dakika- velhasıl diyeceğim şey klinik seçiminde aynı ilde olmak avantaj ama ne kadarlık bir avantaj bence tartışılır. Benim sandığım kadar bir avantaj değilmiş.

Rome0

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 06 Mart 2025, 10:35:31 »
Benim de tercihlerimin arasında ulusan clinic vardı konumumdan ötürü fakat eledim son zamanlardaki olumsuz yorumlardan ve paketlere 500 Euro zam yapılmış.

Güncel fiyatlar ;
Zafer ulusan : 2000 euro
Sibel ulusan : 3000 euro

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 06 Mart 2025, 12:03:51 »
Benim de tercihlerimin arasında ulusan clinic vardı konumumdan ötürü fakat eledim son zamanlardaki olumsuz yorumlardan ve paketlere 500 Euro zam yapılmış.

Güncel fiyatlar ;
Zam mı yapılmış vaov. Sibel ulusanın her işlemi yaptığı 4000di ozaman 5000 olmuştur yüksek bir fiyat. Ben de 1500 euro zafer beyi seçerken operasyonda olcağını sürekli talimatlar içersinde yön göstereceğini düşünerek yaptırdım. Paketlerde operasyonu yöneteceği yazıyor yani sürekli operasyonda olması arada bir kontrol gözetim gibi birşey demektir bu ama hiç gelmedi bi başta bi sonda 😂. Oraya saç yıkama için giden çok insan var keşke herkes konu açabilse. Çoğu insan uğraşmıyor ya da bilmiyor.

kelmeşeodunu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 06 Mart 2025, 12:27:41 »

Güncel fiyatlar ;

Asmedin güncel fiyatlarını bilmiyorum ama 3000 euro yerine asmedde uygun olanı seçerim 2. ekimi düşünürsem

kelmeşeodunu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 06 Mart 2025, 12:29:36 »
Zam mı yapılmış vaov. Sibel ulusanın her işlemi yaptığı 4000di ozaman 5000 olmuştur yüksek bir fiyat. Ben de 1500 euro zafer beyi seçerken operasyonda olcağını sürekli talimatlar içersinde yön göstereceğini düşünerek yaptırdım. Paketlerde operasyonu yöneteceği yazıyor yani sürekli operasyonda olması arada bir kontrol gözetim gibi birşey demektir bu ama hiç gelmedi bi başta bi sonda 😂. Oraya saç yıkama için giden çok insan var keşke herkes konu açabilse. Çoğu insan uğraşmıyor ya da bilmiyor.

😂

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 06 Mart 2025, 12:41:00 »
Asmedin güncel fiyatlarını bilmiyorum ama 3000 euro yerine asmedde uygun olanı seçerim 2. ekimi düşünürsem
İzmirliler nadiren istanbulu seçiyor bana göre istanbulda yaptırmak iyidi ama uzak yol gideceksin sonuçta ve İstanbulda bizi öperler bide istanbullu değiliz daha da öperler kaygısı var diye uzak yol tercih edilmiyor ama izmire de yaptırsan farketmiyormuş yaptıran bilir yaptırmayan anlamaz 😂😂

Facebook Twitter Instagram