bende de aynı dökülmeler var cevap aldığında yazar mısın
Fotoğrafı sibel hanıma göstermiş post-op hemşiresi bunların olabildiğini önemli olmadığını baskılı yıkamam gerektiğini söylemiş hoca.
Sibel hanımla görüşmek istediğimi söylememe rağmen ise görüşme isteğimle ilgili bir şey söylenmedi. Ben de tekrar talepte bulunmadım.
Operasyon öncesinde, operasyon sonrası hocayla sınırsız görüşebilme şeklinde söyleniyor. Ben de İzmirde yaşıyor olmam ve acil durumlarda hemen gidip doktoru görebilme imkanını düşünerek klinik seçimi yapmıştım. Fakat bugün baktığımda gerek yokmuş istanbulda da ektirebilirmişim. Malum f/p olarak istanbulda iyi yerler var izmirde ise böyle bir seçenek bence yok. Burası hariç doğru düzgün klinik görmedim forumda ve burdaki fiyatlar da bence yüksek Sibel hocaya ekim yaptırmak isterseniz.
Düşünüyorum operasyon sonrası kaç kere kliniğe gittim diye; ilk zamanlar klinik yıkama alanı tamiratta olduğu için evde kendim yaptım çoğunu, iki kere falan gittim yıkamaya daha sonrasında ise hocayı bi kere gördüm -ayakta 1 dakika- velhasıl diyeceğim şey klinik seçiminde aynı ilde olmak avantaj ama ne kadarlık bir avantaj bence tartışılır. Benim sandığım kadar bir avantaj değilmiş.