Gönderen Konu: academic hospital helsa hair 4500 greft saç ekimi yaş 25 26.10.2024  (Okunma sayısı 15997 defa)

Furkan Topcu

• Full Member
Geçmiş olsun açık alan fazla her türlü ikinci ekim isteyecekti ortaya işlem yapmamanız isabet olmuş bence. İlerde ortaya ve ihtiyaç olursa ekilen alanlara tekrar sıklaştırma işlemi yaparsınız. 52 gün için henüz hareketlenme görünmüyor 90 ve sonrasında kararmalar oluyor genelde.
ortada ki saçları prp mezoterapi gibi şeylerle desteklesem iyi olur mu daha kalınlaşır mı

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dökülmeyi geciktirirsiniz ama makuz talihi değiştiremezsiniz eninde sonunda dökülecek olan saçlar dökülecek.
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2024, 22:36:31 Gönderen: Enes Ernim »

harry

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu fiyatlar bir tek bana mı yüksek geliyor. Sonuç başarısız olursa parayı geri veriyorlar mı?

Fiyatın yüksek olduğunu düşünmüyorum.Yaklaşık 8-10 saat arası süren ve farklı ekiplerin çalıştıkları bir operasyonda fiyarın 5 10 bin olmasını beklemiyorsun herhalde.Üç saat süren burun ameliyatları bile 40 binden başlıyor

harry

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
fiyat yüksek mi sizce ortalama fiyat bence

Yeter ki sonuçlar iyi gelsin fiyat önemli değil bence

Furkan Topcu

• Full Member
Yeter ki sonuçlar iyi gelsin fiyat önemli değil bence
evet bende katılıyorum ve bu merkezin söylediğine göre ekimi yapan ekip her gün bir operasyona giriyor ve bütün ilgi alaka özenini o bir kişiye gösteriyor

Furkan Topcu

• Full Member
70 gün oldu sizce ne durumda ilerleme

Megadeyv

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar, güncelleyebilir misiniz acaba ? Son durumunuz nedir ? ben de aynı klinikte yaptırmayı da düşünüyorum

Furkan Topcu

• Full Member
Merhabalar, güncelleyebilir misiniz acaba ? Son durumunuz nedir ? ben de aynı klinikte yaptırmayı da düşünüyorum
son durumu bugün attım zaten

Megadeyv

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim wp den yazar mısın bana ? 0545 715 55 68

harry

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yeni çıkışlar başlamış gibi geldi.Tecrübeli arkadaşlar yanıt verirse daha iyi olur tabi

Furkan Topcu

• Full Member
merhaba arkadaşlar 80 gün oldu sizce ne durumda yorumlarınız benim için çok değeri
birde ekim bölgesinde kızarıklık izi ve biraz hissiyatsızlık var bu ne zaman geçer
şimdiden teşekkürler

harry

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bir önceki resimlerine göre gelişme görüyorum sanki hocam. Çok az bir kızarıklık var görünüyor bunun için klinikle görüşmediniz mi onlar ne diyor ?

Furkan Topcu

• Full Member
normal diyorlar beyaz tenlisiniz ondan geçmesi uzun sürdü diyorlar teninizle alakalı bir durum olabilir diyorlar telaş yapmayın geçer diyorlar

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
10 gün öncesine göre kalınlaşma mevcut. Yeni saçlarda sıkmaya başlar 1 ay içerisinde günden güne bile fark edebilir artık. Gidişat olumlu takviyeleri alıp beklemeye devam

Facebook Twitter Instagram