Gönderen Konu: academic hospital helsa hair 4500 greft saç ekimi yaş 25 26.10.2024  (Okunma sayısı 16066 defa)

Kayser Soze

• Hero Member
teşekkür ederim,tabi saç çıktıkça insan mutlu oluyor ama sanki yavaş ilerliyor gibi
Dostum çok acele ediyorsun.
Burada önemli olan 3. Ay görüntüsü. O da güzel. Tabi o görüntü 3. Ayda değil de 4. Ayda da olabilirdi. Sonuç olarak3. Ay görüntüsü umut verici

3’ten sonra 5’i bekleyeceksin. Bekle bakalım ne kadar farkedecek

Durand

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Belli ki kalınlaşma ve yeni çıkışlarla beraber süreç olumlu sonuçlanacak. Ama zaman meselesi.
Ben olsam saçı kısaltıp kullanırdım. Üst tarafı aynı uzunluğa getirecek bir kısaltmadan bahsediyorum.

Furkan Topcu

• Full Member
Belli ki kalınlaşma ve yeni çıkışlarla beraber süreç olumlu sonuçlanacak. Ama zaman meselesi.
Ben olsam saçı kısaltıp kullanırdım. Üst tarafı aynı uzunluğa getirecek bir kısaltmadan bahsediyorum.
buyrun hocam bugün kısalttım ekilen saçlar seviyesinde kestirdim :)

Furkan Topcu

• Full Member
Dostum çok acele ediyorsun.
Burada önemli olan 3. Ay görüntüsü. O da güzel. Tabi o görüntü 3. Ayda değil de 4. Ayda da olabilirdi. Sonuç olarak3. Ay görüntüsü umut verici

3’ten sonra 5’i bekleyeceksin. Bekle bakalım ne kadar farkedecek
doğru diyorsunuz çevremden de olumlu dönüşler alıyorum ama insan ister istemez heyecanlanıyor daha iyisini istiyor :)

Furkan Topcu

• Full Member
125. gün

Megadeyv

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç gayet güzel ilerliyor kardeşim umarım beklentin karşılanır. 5-6. aylarda peak yapar  daha olumlu bir şekilde

Furkan Topcu

• Full Member
dostlar 130 güne yakın oldu sizce nasıl gidiyor bana sanki 20 25 gündür ilerleme yok gibi geliyor

harry

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bence boşuna evham yapıyorsun ön bölgede sıklık iyi görünüyor.O ince tüyler kalınlaşıp hacim kazanınca o zaman daha iyi görünecek bence

Durand

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bana 100. güne bariz ilerleme var gibi geldi.

hasandaglarca

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum ekimini sıkı bir şekilde takip ediyorum. Şuan sürecin gayet normal gibi

Furkan Topcu

• Full Member
hayırlı cumalar forum…
bugün 5. aydayım
150 gün

harry

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Aralarda sıklaşma var gibi görünüyor hayırlı olsun

İstanbul3442

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Belli ki daha iyileşme olacak. Doku hala gelişmekte görünüyor. Greft kaybı çok yaşayacağınız zannetmem. Ön çizginizi kim nasıl ayarladı ? Ben doğal bulmadım ve sanki yüzünüze uygun çizgi biraz daha gerilerde olmalıydı. Köşe kısımlar da daha geri olmalıydı gibi geldi bana.

c34t

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı cumalar forum…
bugün 5. aydayım
150 gün

Son durumunuzu Cevdet ile konuştunuz mu?

Furkan Topcu

• Full Member
Son durumunuzu Cevdet ile konuştunuz mu?
2-3 gün önce fotoğraf attı çok iyi gidiyor vs dedi ama başka ne diyecekti ki zaten

Facebook Twitter Instagram