Gönderen Konu: academic hospital helsa hair 4500 greft saç ekimi yaş 25 26.10.2024  (Okunma sayısı 16039 defa)

Furkan Topcu

• Full Member
175. gün

harry

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum bence iyi bir sonuç alacaksın bu teller kalınlaşıp saçın oturunca daha iyi görünecek.

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum bence iyi bir sonuç alacaksın bu teller kalınlaşıp saçın oturunca daha iyi görünecek.

Bende aynı fikirdeyim.

Furkan Topcu

• Full Member
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
inşallah dediğiniz gibi olur
6. aya göre bence geriden geliyor inşallah toparlar
prp yaptırıyorum 175 günde 5 kere yaptırdım
kimileri önermiyor sizce nasıl yapmalıyım

Yedek Tek

• Yeni üye
  • *
Geç oluyor ama çok iyi oluyor gibi şahsi düşüncem. İlk başlarda umutsuz gibi duruyordu ama dolmaya başlamış. Prp nin zararı değil faydası var bence.

c34t

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel olacak inşallah. Hocam demirine baktır git bir dermatoloğa veya demir testi yapabileceğin bir yere ciddiyim. Bu kadar gecikmesinin sebebi demir bile olabilir.

Bir de yeni tellerin çıkıp çıkmadığını analiz edebildin mi? Sadece kalınlaşma mı var yoksa arada büyüyen teller mi var? Ek olarak dermaroller + mezoterapi serumunu kullanıyor musun?
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2025, 02:00:36 Gönderen: c34t »

Furkan Topcu

• Full Member
Güzel olacak inşallah. Hocam demirine baktır git bir dermatoloğa veya demir testi yapabileceğin bir yere ciddiyim. Bu kadar gecikmesinin sebebi demir bile olabilir.

Bir de yeni tellerin çıkıp çıkmadığını analiz edebildin mi? Sadece kalınlaşma mı var yoksa arada büyüyen teller mi var? Ek olarak dermaroller + mezoterapi serumunu kullanıyor musun?
hocam sanki yemi çıkan tek tük saçlar da var çünkü çok ufak ufak saçlar görüyorum deri de
dermoroller serum hafta da 2-3 gün yapıyorum ayrıyetten vitamin de alıyorum 5 kere de prp yaptırdım 1 hafta içinde altıncıyı yaptıracağım

c34t

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Demirine baktır hocam en erken zamanda

Furkan Topcu

• Full Member
190. gün

hasandaglarca

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
yoğun güneş ışığında dışarda fotoğraflar çekip atar mısınız,
sanki önceki aya göre sıklaşma var gibi

Furkan Topcu

• Full Member
yoğun güneş ışığında dışarda fotoğraflar çekip atar mısınız,
sanki önceki aya göre sıklaşma var gibi
direkt güneşin altı

harry

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim seninde fena gitmiyor ama ,Yaptırdığın yerlerde bazılarının saçları çok daha iyi sürede çok iyi çıkmış .Nasıl oluyor bu ?

Furkan Topcu

• Full Member
Kardeşim seninde fena gitmiyor ama ,Yaptırdığın yerlerde bazılarının saçları çok daha iyi sürede çok iyi çıkmış .Nasıl oluyor bu ?
keşke bilsem ,sallapati yapıyorlar ya tutarsa

hasandaglarca

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim bence devam et moralini bozma sürecin gayet iyi gidiyor güneşin altında da gayet iyi sıklık rtmaya başlamış

Facebook Twitter Instagram