Gönderen Konu: (02.11.2024)Yaş 35 4300 greft Saç ekimi Mersin Saç Ekim Merkezi  (Okunma sayısı 3379 defa)

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: (02.11.2024)Yaş 35 4300 greft Saç ekimi Mersin Saç Ekim Merkezi
« Yanıtla #46 : 01 Ağustos 2025, 10:28:27 »
süreç ne durumda hocam?

Sercio

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 01 Ağustos 2025, 10:32:30 »
Artık bu konuda paylaşım yapmıyorum hocam. Süreci yorumlayan yok. Hep aynı konulara gidiyorlar...

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 01 Ağustos 2025, 11:16:56 »
Malesef öyle hocam ama ben merak ettim son durumu :)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 11 Ağustos 2025, 01:23:23 »
Saç yönlerinde bariz sıkıntı var, o yüzden yapay duruyor. Ön çizgini doğal çizmişler ama ekim doğal olmamış, üstelik saçlarında ince telli.

Sercio

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 11 Ağustos 2025, 08:28:38 »
Saç yönlerinde bariz sıkıntı var, o yüzden yapay duruyor. Ön çizgini doğal çizmişler ama ekim doğal olmamış, üstelik saçlarında ince telli.

Çevremdeki herkes çok doğal hiç belli olmuyor derken sizin böyle yorumlamanız bana tebessüm ettirdi. Tek doğru nokta bence ince tel gerisine katılmıyorum.

Ayrıca konumuzu nasıl silebilirim. Paylaşım yapmayacam bu konuda.

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 11 Ağustos 2025, 09:43:25 »
saç çizgisi olarak benim de benzer hocam bana da aynı yorumlar yapıldı ama çizginin öncesi ve sonrası örneklerini gösterdikleri için doğal duracağından emindim sizin de doğal görünüyor olmasına sevindim hayırlı uğurlu olsun müsait olduğunuzda son halini de görmek isteriz.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 13 Ağustos 2025, 22:57:54 »
Çevremdeki herkes çok doğal hiç belli olmuyor derken sizin böyle yorumlamanız bana tebessüm ettirdi. Tek doğru nokta bence ince tel gerisine katılmıyorum.

Ayrıca konumuzu nasıl silebilirim. Paylaşım yapmayacam bu konuda.
Çevrendekiler kıstas olsaydı buraya konu açıp, burdakilerin fikirlerini merak etmezdin. :) İnce saç eşittir doğallık zaten. Saçların kalın olsaydı kirpi gibi duracaktı. Saçının nispeten diğer ekimlere göre doğal durması, ekimcilerinin başarısı değil. Daha doğal durmalıydı. Konu nasıl kaldırılır bilgim yok. Moderatöre ilet kısmını bir dene istersen.

Sercio

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 13 Ağustos 2025, 23:03:57 »
Çevrendekiler kıstas olsaydı buraya konu açıp, burdakilerin fikirlerini merak etmezdin. :) İnce saç eşittir doğallık zaten. Saçların kalın olsaydı kirpi gibi duracaktı. Saçının nispeten diğer ekimlere göre doğal durması, ekimcilerinin başarısı değil. Daha doğal durmalıydı. Konu nasıl kaldırılır bilgim yok. Moderatöre ilet kısmını bir dene istersen.

Tartışmaya girmeye gerek yok. Bi yapay demişsiniz birde ince saç eşittir doğal diyorsunuz. Bu forumda bilgi alalım diye açtık evet. Ben memnunum hocam gayette güzel ve her yöne taradığım saçım oldu. He ince olduğu için istediğim sıklık yok doğru.Size bazı durumlarda katılmıyorum. Sadece bunu diyebilirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 13 Ağustos 2025, 23:19:56 »
Geçmiş olsun bu sonuçtan memnun olmana biraz şaşırdım ama önemli olan senin mutlu olman saç ekimini yapn insanlar bu işte tecrübe sahibi değil estetik anlamda da çok fırın ekmek yemeleri lazım bu işi yapmak için saç yönleri kötü yapılmış ön çizgi maalesef hiç estetik ve bilinçli insanlar tarafından planlanmamış sen mutluysan sorun yok ama bunları yazmak durumundayız
Global Moderator

Sercio

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 14 Ağustos 2025, 08:09:37 »
Geçmiş olsun bu sonuçtan memnun olmana biraz şaşırdım ama önemli olan senin mutlu olman saç ekimini yapn insanlar bu işte tecrübe sahibi değil estetik anlamda da çok fırın ekmek yemeleri lazım bu işi yapmak için saç yönleri kötü yapılmış ön çizgi maalesef hiç estetik ve bilinçli insanlar tarafından planlanmamış sen mutluysan sorun yok ama bunları yazmak durumundayız

Eyw hocam. şu an çıkış oranı memnun etti. İlla sorunlar vardır. Mutlu etti genel olarak. Önceden hiç yoktu 😬 40 lı yaşlarda ufak bi revizeyle son noktayı koyarız inşallah.
« Son Düzenleme: 14 Ağustos 2025, 09:58:33 Gönderen: Sercio »

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 18 Ağustos 2025, 01:39:31 »
Tartışmaya girmeye gerek yok. Bi yapay demişsiniz birde ince saç eşittir doğal diyorsunuz. Bu forumda bilgi alalım diye açtık evet. Ben memnunum hocam gayette güzel ve her yöne taradığım saçım oldu. He ince olduğu için istediğim sıklık yok doğru.Size bazı durumlarda katılmıyorum. Sadece bunu diyebilirim.
Okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım. :) Halbuki çok anlaşılır bir şey yazdım.
İnce saç eşittir doğallık zaten. Kötü eksen de yapısı gereği doğal durabiliyor. Sizde de göze batacak şekilde kötü görünmüyor, saçların kalın olsaydı çok daha fazla sırıtacaktı.Bu doğal ekildiği yönlere çok dikkat edildiği anlamına gelmiyor. Doğal görünmeyen bir kısmı var çünkü. Bak aynı şeyi yazdım yine, gayet açık zaten. Burda çelişki varmış gibi vurgulayacağın hiçbir şey yok. :) Tartışılacak hiçbir şey yok. Ayrıca burda sizin istediğiniz olumlamayı yapmak zorunda değilim. Ben kendi fikrimi, edindiğim tecrübelere dayanarak söylüyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 18 Ağustos 2025, 02:00:15 »
Eyw hocam. şu an çıkış oranı memnun etti. İlla sorunlar vardır. Mutlu etti genel olarak. Önceden hiç yoktu 😬 40 lı yaşlarda ufak bi revizeyle son noktayı koyarız inşallah.

bizim için önemli olan senin mutlu olman ... güzel günler dilerim güle güle tara saçlarını
Global Moderator

Sercio

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 18 Ağustos 2025, 10:34:52 »
Okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım. :) Halbuki çok anlaşılır bir şey yazdım.
İnce saç eşittir doğallık zaten. Kötü eksen de yapısı gereği doğal durabiliyor. Sizde de göze batacak şekilde kötü görünmüyor, saçların kalın olsaydı çok daha fazla sırıtacaktı.Bu doğal ekildiği yönlere çok dikkat edildiği anlamına gelmiyor. Doğal görünmeyen bir kısmı var çünkü. Bak aynı şeyi yazdım yine, gayet açık zaten. Burda çelişki varmış gibi vurgulayacağın hiçbir şey yok. :) Tartışılacak hiçbir şey yok. Ayrıca burda sizin istediğiniz olumlamayı yapmak zorunda değilim. Ben kendi fikrimi, edindiğim tecrübelere dayanarak söylüyorum.

Anladım hocam sıkıntı yok. Görüşünüz için teşekkür ederim. Şunu diyebilirim zaten bende tam memnun değilim ancak  yinede artık saçım var ve tatmin etti sayılır. 😬 İlerde memnun olmazsam bir revize ederiz. Sağolun.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 20 Ağustos 2025, 01:15:49 »
Anladım hocam sıkıntı yok. Görüşünüz için teşekkür ederim. Şunu diyebilirim zaten bende tam memnun değilim ancak  yinede artık saçım var ve tatmin etti sayılır. 😬 İlerde memnun olmazsam bir revize ederiz. Sağolun.
Baya çıkmış zaten, mutsuz olacağın hiçbir şey yok süreçte. Sen yine foto at, değerlendirelim. Vertex de dahil olmak üzere birkaç açıya bakalım.

Facebook Twitter Instagram