Gönderen Konu: (02.11.2024)Yaş 35 4300 greft Saç ekimi Mersin Saç Ekim Merkezi  (Okunma sayısı 4982 defa)

Sercio

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yaklaşık 1.5 yıl olacak son durumu bu şekilde. Hafif önlerde seyreklik var ancak memnunum şu an. Belki 3-5 sene sonra sıklaştırma yaparım. Yorumlarınızı beklerim. Ayna kirliymiş  idare edin...😅

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bir Mersinli olarak geçmiş olsun diyorum. Sana tavsiyem yeni ekimleri kovalamaktana mevcut saçlarını fin ile koru. Doktora danış elbette. 2.kez kel kalma ilk zaten zor geçmiştir ve bitirdin bunu ekimle. Sen ekimi sevdiysen sorun yok.

Fangu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun memnun olmana sevindim. Rastgele denk geldim ve haddim olmayarak sadece kendi anlayışıma göre ekimden ve  sonuçtan çok emin olamadım. Ense kısmı iyileşti mi arkadan bir fotoğraf yükleme şansın var mı?

Tripod

• Full Member
Saç ekiminiz hayırlı olsun.
Anatomy ve saç çizgisi estetiğini iyi bilen bir merkezde , ikinci bir sıkılaştırma ve düzeltme ekimi ile saçınız çok iyi olur diye düşünüyorum .
Donor bölgeniz sağlam maşallah..

Benimde ikinci ekimim oldu,
Vertex ve ön çizgiye hafif mudahele edildi , çok mutlu oldum

• Ekim Tarihi: 31 Ağustos 2025
  • Ekim Merkezi ismi Büşra can mugla
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 58

Sercio

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yorumlar için teşekkürler. Şu an bu seviyeye geldi. Dediğim gibi ön taraf biraz seyrek. Sıkılaştırma şu an düşünmüyorum. İlerde bakarım. Hiç saçım yoktu önde hemen hemen. Şu an tam beklediğim olmasada memnunum diyebilirim. Donör ve önden yeni foto ekledim. Işıkta çekilmiş fotoğraflar.

Fangu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Enseler acaba çok mu hırpalanmış diye düşünmüştüm ama maşallah bana mısın dememiş. Gayet iyi hocam güle güle kullanın

Sercio

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Enseler acaba çok mu hırpalanmış diye düşünmüştüm ama maşallah bana mısın dememiş. Gayet iyi hocam güle güle kullanın
Hocam donörüm sağlam. Arka taraftan alım gayet başarılı yapılmış. Arkada sıkıntı yok zaten.

Sercio

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Önden ışıkta çekilmiş net fotoğraf buda.

Facebook Twitter Instagram