Gönderen Konu: History hair 5500 greft yaş 25  (Okunma sayısı 4383 defa)

drbora kutay

• Yeni üye
  • *
Ynt: History hair 5500 greft yaş 25
« Yanıtla #61 : 01 Şubat 2025, 11:17:00 »
Bence olmamış ayrıca muhtemelen fin kullanıyorsun 40 tan sonra zaten kullanamayacakson ve ekim olanlarda çok hızlı dökülecek. Saç ekimi bu işte. sadece para ve umut kaybı.

Trabzonlu Gençlik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #62 : 01 Şubat 2025, 11:30:14 »
Bence olmamış ayrıca muhtemelen fin kullanıyorsun 40 tan sonra zaten kullanamayacakson ve ekim olanlarda çok hızlı dökülecek. Saç ekimi bu işte. sadece para ve umut kaybı.

Neye göre olmamış adam daha 4. Ayına girmemiş süreç daha başında sen gelmişsin olmamış umut kaybı fasa fiso muhabbet yapıyorsun.

a man

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 01 Şubat 2025, 12:34:09 »
Bir paragraf yazmış ve sallamışsınız ama hiçbiri tutmamış.
1- Ekilen saçlar 3. aydan itibaren çıkmaya başlar ve 6. ay dolmadan ön yargıyla yaklaşılmamalı.
2- Ekilen saçların tamamen tutması bile 1-1,5 yıl sürer ama siz daha yeşermemiş saçlara ömür biçtiniz.
3- Saç eken arkadaşı başından beri takip ediyorum ve ayrıca özelden konuşmuştuk, finasterid kullanmıyor.

Bizim gibi sizlerde kel olduysanız ve donör var ise uzmanlardan destek almanızı öneriyorum. Bi umut…
Saç ekim sürecimi inceleyebilirsiniz: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36851.0

Leao

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 07 Şubat 2025, 01:07:46 »
 :D Keşke kendini yorup cevap vermeseydin yine de teşekkür ederim

a man

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 07 Şubat 2025, 07:40:44 »
:D Keşke kendini yorup cevap vermeseydin yine de teşekkür ederim
haha benim umudum var ya, insanlar tamamen kötü kalpli değildir. O an yaşadığı bir şey hatalı konuşmasına sebebiyet vermiş olabilir. Umarız şu an iyidir  :) :)
Saç ekim sürecimi inceleyebilirsiniz: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36851.0

drbora kutay

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #66 : 07 Şubat 2025, 10:34:25 »
haha benim umudum var ya, insanlar tamamen kötü kalpli değildir. O an yaşadığı bir şey hatalı konuşmasına sebebiyet vermiş olabilir. Umarız şu an iyidir  :) :)

ayy çok kötüyüm akıl dolu muhteşem cevaplar saçlarımı bile döktü  :D

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 07 Şubat 2025, 12:21:03 »
Arkadaşı ciddiye almayın, bir kaç tane mesajına rastladım, hep insanları suçlamalar, açıklayamadığı tavsiye ve uyarılar falan.
Tamam ben de karşıyım daha sürecin başında, çok iyi olmuş, bu saç patlar gibi yorumlara da, ulan daha 80 günde nasıl karar verdin olup olmayacağına.

drbora kutay

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #68 : 07 Şubat 2025, 14:52:43 »
Arkadaşı ciddiye almayın, bir kaç tane mesajına rastladım, hep insanları suçlamalar, açıklayamadığı tavsiye ve uyarılar falan.
Tamam ben de karşıyım daha sürecin başında, çok iyi olmuş, bu saç patlar gibi yorumlara da, ulan daha 80 günde nasıl karar verdin olup olmayacağına.

tecrübe dayı tecrübe.

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 07 Şubat 2025, 19:05:49 »
Bak bu arkadaşın saçı 6.ayında muhtemelen çok güzel olacak , incelediğim ekimlerin kararmaları 5-6.ayda tamamlanıyor ve çok iyi oluyor buda öyle
Ama sen kıskanç, işi gücü boş eleştiri ve hayatta sadece şikayet edip söylenen bir ezik olarak kalacaksın. Sizin gibilerin direk kalbi kötü ,beş para etmezsin

Leao

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 08 Şubat 2025, 01:41:08 »
Ben cevap bile vermedim art niyetli bir yorum bence. Bu sitede henüz ektirmeyen veya ektirip sürecin başında olan kişiler bilgi alışverişi yapsın süreci görsün gelişimlerine baksın diye paylaşım yapıyoruz zaten e bide sonuna kadar devam edebilirsek yararlı bir konu olur

Leao

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 08 Şubat 2025, 01:42:19 »
Cevaplarına bakılırsa gergin hala tecrübeli arkadaşımız

Leao

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 08 Şubat 2025, 01:44:40 »
Bak bu arkadaşın saçı 6.ayında muhtemelen çok güzel olacak , incelediğim ekimlerin kararmaları 5-6.ayda tamamlanıyor ve çok iyi oluyor buda öyle
Ama sen kıskanç, işi gücü boş eleştiri ve hayatta sadece şikayet edip söylenen bir ezik olarak kalacaksın. Sizin gibilerin direk kalbi kötü ,beş para etmezsin
Umarım herkesin gelişimi istediği seviyede ve güzel olur öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Arkadaşın yaptığı yoruma cevap bile vermedim gerçekten ukalaca ve toxic bir tavrı var konu da kirlenmesin bence uzatmanın alemi yok. :)

a man

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 08 Şubat 2025, 10:49:32 »
Ben cevap bile vermedim art niyetli bir yorum bence. Bu sitede henüz ektirmeyen veya ektirip sürecin başında olan kişiler bilgi alışverişi yapsın süreci görsün gelişimlerine baksın diye paylaşım yapıyoruz zaten e bide sonuna kadar devam edebilirsek yararlı bir konu olur
Aynen, tüm amacımız; ektirmek isteyenlerin kafasındaki sorulara cevap olmak… Es geçelim. Yorumları okuyan ve henüz ektirmemiş kişiler, bilimsel kanıtı olmayıp sadece “sallayan” kişiler itibar etmesinler. İyice araştırsınlar. Vesselam.

drbora kutay

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #74 : 09 Şubat 2025, 17:49:17 »
Cevaplarına bakılırsa gergin hala tecrübeli arkadaşımız

aşırı bir gerginlik ve stress var şu an . aa dur antidepresanlarımu alayım. papatya çayı olan var mı aramızda

Facebook Twitter Instagram