Gönderen Konu: 2025 Saç Ekimi Fiyatları güncel  (Okunma sayısı 92819 defa)

cowboy81

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2025 Saç Ekimi Fiyatları güncel
« Yanıtla #196 : 12 Kasım 2025, 19:58:57 »
Maalesef nereye ektirirseniz ektirin finasteride kullanmadıkça 4 5 yıl sonra dökülecek saçlar. O yüzden finasteride kullanmayacaksanız büyük miktarda paralar harcamanın bi lüzumu yok.

İlk kez böyle bir bilgi görüyorum.

petrichor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #197 : 13 Kasım 2025, 03:05:02 »
Maalesef nereye ektirirseniz ektirin finasteride kullanmadıkça 4 5 yıl sonra dökülecek saçlar. O yüzden finasteride kullanmayacaksanız büyük miktarda paralar harcamanın bi lüzumu yok.

Çok yanlış düşünce. Enseden alınan saçların doğal dökülme rutini ne ise o rutine ek olarak kan dolaşımı ve diğer etkenlerle birlikte %20si civarı ekilip tutunanlardan dökülür. Buna ek mevcut ön ve tepe bölge saçları da zaman içerisinde döküldüğünde, sanki ekilen saçlar seyrelmiş gibi olur. Asla ilk zamanki gibi bir kellik oluşmaz.

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #198 : 13 Kasım 2025, 09:51:04 »
Çok yanlış düşünce. Enseden alınan saçların doğal dökülme rutini ne ise o rutine ek olarak kan dolaşımı ve diğer etkenlerle birlikte %20si civarı ekilip tutunanlardan dökülür. Buna ek mevcut ön ve tepe bölge saçları da zaman içerisinde döküldüğünde, sanki ekilen saçlar seyrelmiş gibi olur. Asla ilk zamanki gibi bir kellik oluşmaz.

Bu görüşe katılmıyorum. Ankara'da bir dolmuşa bindim dolmuş şoförünün on saç çizgisi vardı gerisi hep dökülmüş kişiden kişiye değişir bence

petrichor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #199 : 13 Kasım 2025, 18:29:33 »
Bu görüşe katılmıyorum. Ankara'da bir dolmuşa bindim dolmuş şoförünün on saç çizgisi vardı gerisi hep dökülmüş kişiden kişiye değişir bence

Kişiye göre değişenleri konuşmuyoruz ki. Arkadaş genel geçer şekilde herkese ektirmeyin dökülür demiş kişiden kişiye değişir dememiş. Bende ektiren kişilerden %80'inin dökülmediğini söylüyorum.

Cemil Aydın

• Full Member
« Yanıtla #200 : 14 Kasım 2025, 00:35:21 »
Bende ektirenlerin 5 sene sonra döküldüğünün kanaatindeyim benim de 4 sene olucak her sene biraz daha geriliyor

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #201 : 14 Kasım 2025, 11:06:39 »
Bende ektirenlerin 5 sene sonra döküldüğünün kanaatindeyim benim de 4 sene olucak her sene biraz daha geriliyor

Merhaba bu süreçte finasterid ve xpecia gibi takviyeler kullandınız mı 4 yıl boyunca ?

gezegen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #202 : 14 Kasım 2025, 18:21:34 »
Şahin hocayla konuştum yarin tahlil yaptıracağım n karaciğerde yağlanma var  hocaya söyledim birşey demedi. Aralıkda ektireceğim ..  nasipse 4,000 4500 civarında saç ekimi yapılacağını söyledi fiyat olarakda aralık için 80 bin lira olduğunu söyledi.

biraz takıntılı birisi olduğum için hemen hemen her forumda ki yorumlara görüşlere sonuçlara göre hareket ederek uzun aylar sonucu araştırmalara göre içime sinen kişi olarak bende Şahin hocaya yaptırmaya karar verdim, fiyatlar aynı nasip olursa bende aralık ayın da saçı kendisine ektireceğim

Çim Adam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #203 : 14 Kasım 2025, 19:19:27 »
Fiyatları görünce ben ektirmekten vazgeçtim sanırım.

Cemil Aydın

• Full Member
« Yanıtla #204 : 14 Kasım 2025, 19:45:59 »
Merhaba bu süreçte finasterid ve xpecia gibi takviyeler kullandınız mı 4 yıl boyunca ?
[/quote ilk zamanlar kullanmadım baktım dökülme var kullandım genel olarak faydası oldu bırakınca gerileme başladı

Eren009

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #205 : 15 Kasım 2025, 02:46:03 »
Kişiye göre değişenleri konuşmuyoruz ki. Arkadaş genel geçer şekilde herkese ektirmeyin dökülür demiş kişiden kişiye değişir dememiş. Bende ektiren kişilerden %80'inin dökülmediğini söylüyorum.

Size katılmayı çok isterdim ama ekilen saçlar seyreliyor maalesef. Ekim yapan merkezler elbette bunu söylemek istemeyecek onların her dediğini aldırmayın derim. Forumda da uzun süre önce ekim yapanlara bakıp takip edin. Benim çevremde de ekim yaptıran bir kaç tanıdığım var. Hatta bi abimin ekimi çok çok gür olmuştu, peki sonra: 3 senede oldukça seyreldi ve şu an ekim olduğu bariz belli olan  diken diken saçları var  Başlarda her şey yoklunda gözükür tabi. Ama uzun dönem sonuçlar bu forumda cidden konuşulması gereken bir mesele. Herkes 1 2 yıllık sonuçları takip edip ektiriyor ama 5 6 yıl dayanmıyor o saçlar. Maalesef ekim bir çözüm değil. En azından şimdilik. İlerleyen teknoloji ile ne olur bilemem.

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #206 : 15 Kasım 2025, 10:32:53 »
Size katılmayı çok isterdim ama ekilen saçlar seyreliyor maalesef. Ekim yapan merkezler elbette bunu söylemek istemeyecek onların her dediğini aldırmayın derim. Forumda da uzun süre önce ekim yapanlara bakıp takip edin. Benim çevremde de ekim yaptıran bir kaç tanıdığım var. Hatta bi abimin ekimi çok çok gür olmuştu, peki sonra: 3 senede oldukça seyreldi ve şu an ekim olduğu bariz belli olan  diken diken saçları var  Başlarda her şey yoklunda gözükür tabi. Ama uzun dönem sonuçlar bu forumda cidden konuşulması gereken bir mesele. Herkes 1 2 yıllık sonuçları takip edip ektiriyor ama 5 6 yıl dayanmıyor o saçlar. Maalesef ekim bir çözüm değil. En azından şimdilik. İlerleyen teknoloji ile ne olur bilemem.

Bu durum  adamı korkutuyor işte. Ünlüler  zenginler dışında kimsenin bakım maliyetlerine gücü yetmez düzenli prpler lüks ilaçlar takviyeler. Ankara da bir dolmuşa bindim adamın çizgi halinde öndeki ekilen  saçlar duruyor toplasan 500 greft gerisi dökülmüş dondum kaldım

Cemil Aydın

• Full Member
« Yanıtla #207 : 15 Kasım 2025, 19:18:31 »
Biz üç kişi Ekim yaptırdık üçümüzdede aynı problem var

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #208 : 15 Kasım 2025, 20:37:13 »
Biz üç kişi Ekim yaptırdık üçümüzdede aynı problem var

Problem nedir saçlarınız mi dökülüyor?