Saç Ekimi Sonuçları
Maalesef nereye ektirirseniz ektirin finasteride kullanmadıkça 4 5 yıl sonra dökülecek saçlar. O yüzden finasteride kullanmayacaksanız büyük miktarda paralar harcamanın bi lüzumu yok.
Çok yanlış düşünce. Enseden alınan saçların doğal dökülme rutini ne ise o rutine ek olarak kan dolaşımı ve diğer etkenlerle birlikte %20si civarı ekilip tutunanlardan dökülür. Buna ek mevcut ön ve tepe bölge saçları da zaman içerisinde döküldüğünde, sanki ekilen saçlar seyrelmiş gibi olur. Asla ilk zamanki gibi bir kellik oluşmaz.
Bu görüşe katılmıyorum. Ankara'da bir dolmuşa bindim dolmuş şoförünün on saç çizgisi vardı gerisi hep dökülmüş kişiden kişiye değişir bence
Bende ektirenlerin 5 sene sonra döküldüğünün kanaatindeyim benim de 4 sene olucak her sene biraz daha geriliyor
Şahin hocayla konuştum yarin tahlil yaptıracağım n karaciğerde yağlanma var hocaya söyledim birşey demedi. Aralıkda ektireceğim .. nasipse 4,000 4500 civarında saç ekimi yapılacağını söyledi fiyat olarakda aralık için 80 bin lira olduğunu söyledi.
Merhaba bu süreçte finasterid ve xpecia gibi takviyeler kullandınız mı 4 yıl boyunca ?[/quote ilk zamanlar kullanmadım baktım dökülme var kullandım genel olarak faydası oldu bırakınca gerileme başladı
Kişiye göre değişenleri konuşmuyoruz ki. Arkadaş genel geçer şekilde herkese ektirmeyin dökülür demiş kişiden kişiye değişir dememiş. Bende ektiren kişilerden %80'inin dökülmediğini söylüyorum.
Size katılmayı çok isterdim ama ekilen saçlar seyreliyor maalesef. Ekim yapan merkezler elbette bunu söylemek istemeyecek onların her dediğini aldırmayın derim. Forumda da uzun süre önce ekim yapanlara bakıp takip edin. Benim çevremde de ekim yaptıran bir kaç tanıdığım var. Hatta bi abimin ekimi çok çok gür olmuştu, peki sonra: 3 senede oldukça seyreldi ve şu an ekim olduğu bariz belli olan diken diken saçları var Başlarda her şey yoklunda gözükür tabi. Ama uzun dönem sonuçlar bu forumda cidden konuşulması gereken bir mesele. Herkes 1 2 yıllık sonuçları takip edip ektiriyor ama 5 6 yıl dayanmıyor o saçlar. Maalesef ekim bir çözüm değil. En azından şimdilik. İlerleyen teknoloji ile ne olur bilemem.
Biz üç kişi Ekim yaptırdık üçümüzdede aynı problem var