Senin klinik hangisi? Ver adını oraya gidelim. Yaptığın reklam bir işe yarasın.
Fotoğrafını koyduklarım instagram reklamı değil. Facebook reklamı. Haa instagram reklamı ha facebook reklamı. Ne fark ediyor. Konunun amacı fiyat paylaşımı. Gördüğüm fiyatları paylaştım. Konuya ve insanlara hiçbir faydan yok ancak alakasız yorum atıyorsun.
Hala cerrahi işlem diye diretiyorsun. Cerrahi işlem olması için işlemin bir ameliyat olması lazım. Ortamın ameliyathane olması lazım. İşlemi yapanın doktor olması lazım. Saç ektiren kişinin hasta olması lazım. İşlemi yapan doktor bile değil. Reklam yapıcam diye kelime oyunu yapıp, saçmalayıp kendini rezil ediyorsun. Google'dan cerrah nedir, cerrahi işlem nedir buraya kopyala yapıştır yapıp seni rezil etmek istemiyorum zaten kendini yeterince rezil etmişsin.
ya dostum gerçekten sen hayırdır yav ? neyin peşindesin abi'cim sen ? burada hepimiz aptalız sen akıllısın ucuz yerleri buldun paylaştın süpersin alkışlayım seni ?*
biz saç ektirmek için 100 lerce sonuç takip edip ay ay gün gün karar verelim sen gel onlar pahalı bakın ucuz diye ne kadar kasap varya yaz buraya ??
sen saç ekimi hakkında ne biliyorsun ucuz ya da pahalı olması dışında ? kaç kere saç ektindin ?
saç ekimine ne kadar hakimsin de böyle bilmiş bilmiş konuşuyorsun bir de insanları reklam yapmakla saç ekim merkezi sahibi olmasıyla suçluyorsun ?
ucuz fiyat diye yazdığın merkezlerin burada önünden geçecek adam yok ha sen onların reklamını yapan biri değilsen ya aklını peynir ekmekle yemişsin köylü kurnazlığı yapıyorsun burada.
git ektir paylaş en azından millet olumsuz bir deneyim daha görüp bu forumda öne çıkan doğru merkezlerin değerini bir kez daha anlar sonuç olarak senin gibilere de ihtiyacı var çok zekisin çok ultra bilgisin bu işin bağını çömüşsün ya sen biz çok para veriyoruz aptalız sen süpersin

olumsuz durumları görmek doğruyu seçmeye yardımcı olur...
burada kimsenin derdi para değil parası yoksa bekler biriktirir saç ekimi elektronik eşya değil
hayatımız boyunca kafamızda olacak bir işlem benim dış görünüşüm iyi bir saç ekimi sonucu doğal görünüm tipimi bozmayacak insanların bana iğnerek bakmayacağı bir sonuç
ev den de paradan da arabadan da daha değerli
bu işlemi ucuza yaptıracak kadar salak değiliz bu işi başarılı ve kaliteli yapan neden ucuza yapsın ? ameliyat bu saatlerce süren bir operasyon çocuk oyuncağımı sanıyorsunuz siz bunu
iki tane çapulcunun açtığı klinige sırf ucuz diye gidip saç ektireceğim la ektirmem daha iyi uymayın dostlarım böyle insanlara araştırın öğrenin konuları takip edin
hiç bir forumda yok bu imkan ay ay takip ediyoruz tüm ekimleri daha iyi ne olabilir kendimiz yaptırmış gibi deneyim kazanıyoruz.. ama beyefendi gelmiş çok para bu ucuz oldu başka ?
83 model şahğinde çok ucuz git bin..