Gönderen Konu: 2025 Saç Ekimi Fiyatları güncel  (Okunma sayısı 93457 defa)

Tek Adam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2025 Saç Ekimi Fiyatları güncel
« Yanıtla #16 : 20 Aralık 2024, 20:20:37 »
Senin klinik hangisi? Ver adını oraya gidelim. Yaptığın reklam bir işe yarasın.
Fotoğrafını koyduklarım instagram reklamı değil. Facebook reklamı. Haa instagram reklamı ha facebook reklamı. Ne fark ediyor. Konunun amacı fiyat paylaşımı. Gördüğüm fiyatları paylaştım. Konuya ve insanlara hiçbir faydan yok ancak alakasız yorum atıyorsun.
Hala cerrahi işlem diye diretiyorsun. Cerrahi işlem olması için işlemin bir ameliyat olması lazım. Ortamın ameliyathane olması lazım. İşlemi yapanın doktor olması lazım. Saç ektiren kişinin hasta olması lazım. İşlemi yapan doktor bile değil. Reklam yapıcam diye kelime oyunu yapıp, saçmalayıp kendini rezil ediyorsun. Google'dan cerrah nedir, cerrahi işlem nedir buraya kopyala yapıştır yapıp seni rezil etmek istemiyorum zaten kendini yeterince rezil etmişsin.

Kirik_Gitar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 21 Aralık 2024, 10:53:12 »
Sibel Ulusan hanim kendi yaptigi ekimlere 4000€ fiyat istiyor ama listede 2500€ olarak görünüyor. Acaba daha detayli bilgisi olan arkadas var mi.? Saygilar

mucahitt26

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 23 Aralık 2024, 01:22:26 »
Fotoğrafını koyduklarım instagram reklamı değil. Facebook reklamı. Haa instagram reklamı ha facebook reklamı. Ne fark ediyor. Konunun amacı fiyat paylaşımı. Gördüğüm fiyatları paylaştım. Konuya ve insanlara hiçbir faydan yok ancak alakasız yorum atıyorsun.
Hala cerrahi işlem diye diretiyorsun. Cerrahi işlem olması için işlemin bir ameliyat olması lazım. Ortamın ameliyathane olması lazım. İşlemi yapanın doktor olması lazım. Saç ektiren kişinin hasta olması lazım. İşlemi yapan doktor bile değil. Reklam yapıcam diye kelime oyunu yapıp, saçmalayıp kendini rezil ediyorsun. Google'dan cerrah nedir, cerrahi işlem nedir buraya kopyala yapıştır yapıp seni rezil etmek istemiyorum zaten kendini yeterince rezil etmişsin.

ya dostum gerçekten sen hayırdır yav ? neyin peşindesin abi'cim sen ?  burada hepimiz aptalız sen akıllısın ucuz yerleri buldun paylaştın süpersin alkışlayım seni ?*
biz saç ektirmek için 100 lerce sonuç takip edip ay ay gün gün karar verelim sen gel onlar pahalı bakın ucuz diye ne kadar kasap varya yaz buraya ??

sen saç ekimi hakkında ne biliyorsun ucuz ya da pahalı olması dışında ? kaç kere saç ektindin ?
saç ekimine ne kadar hakimsin de böyle bilmiş bilmiş konuşuyorsun bir de insanları reklam yapmakla saç ekim merkezi sahibi olmasıyla suçluyorsun ?

ucuz fiyat diye yazdığın merkezlerin burada önünden geçecek adam yok ha sen onların reklamını yapan biri değilsen ya aklını peynir ekmekle yemişsin köylü kurnazlığı yapıyorsun burada.

git ektir paylaş en azından millet olumsuz bir deneyim daha görüp bu forumda öne çıkan doğru merkezlerin değerini bir kez daha anlar sonuç olarak senin gibilere de ihtiyacı var  çok zekisin çok ultra bilgisin bu işin bağını çömüşsün ya sen biz çok para veriyoruz aptalız sen süpersin :) olumsuz durumları görmek doğruyu seçmeye yardımcı olur...

burada kimsenin derdi para değil parası yoksa bekler biriktirir saç ekimi elektronik eşya değil
hayatımız boyunca kafamızda olacak bir işlem benim dış görünüşüm iyi bir saç ekimi sonucu doğal görünüm tipimi bozmayacak insanların bana iğnerek bakmayacağı bir sonuç
ev den de paradan da arabadan da daha değerli
bu işlemi ucuza yaptıracak kadar salak değiliz bu işi başarılı ve kaliteli yapan neden ucuza yapsın ? ameliyat bu saatlerce süren bir operasyon çocuk oyuncağımı sanıyorsunuz siz bunu

iki tane çapulcunun açtığı klinige sırf ucuz diye gidip saç ektireceğim la ektirmem daha iyi uymayın dostlarım böyle insanlara araştırın öğrenin konuları takip edin
hiç bir forumda yok bu imkan ay ay takip ediyoruz tüm ekimleri daha iyi ne olabilir kendimiz yaptırmış gibi deneyim kazanıyoruz.. ama beyefendi gelmiş çok para bu ucuz oldu başka ?
83 model şahğinde çok ucuz git bin..
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2024, 01:29:35 Gönderen: mucahitt26 »
Asmed By Dilek Çakır saç ekimi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 23 Aralık 2024, 02:10:16 »
Sibel Ulusan hanim kendi yaptigi ekimlere 4000€ fiyat istiyor ama listede 2500€ olarak görünüyor. Acaba daha detayli bilgisi olan arkadas var mi.? Saygilar

Her şeyi tek başına yaparsa o fiyat
Yoksa 2500 euro kanalları açar planlamayı yapar
Hepsini kendisinin yapmasına gerek yok.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 23 Aralık 2024, 15:37:03 »
ya dostum gerçekten sen hayırdır yav ? neyin peşindesin abi'cim sen ?  burada hepimiz aptalız sen akıllısın ucuz yerleri buldun paylaştın süpersin alkışlayım seni ?*
biz saç ektirmek için 100 lerce sonuç takip edip ay ay gün gün karar verelim sen gel onlar pahalı bakın ucuz diye ne kadar kasap varya yaz buraya ??

sen saç ekimi hakkında ne biliyorsun ucuz ya da pahalı olması dışında ? kaç kere saç ektindin ?
saç ekimine ne kadar hakimsin de böyle bilmiş bilmiş konuşuyorsun bir de insanları reklam yapmakla saç ekim merkezi sahibi olmasıyla suçluyorsun ?

ucuz fiyat diye yazdığın merkezlerin burada önünden geçecek adam yok ha sen onların reklamını yapan biri değilsen ya aklını peynir ekmekle yemişsin köylü kurnazlığı yapıyorsun burada.

git ektir paylaş en azından millet olumsuz bir deneyim daha görüp bu forumda öne çıkan doğru merkezlerin değerini bir kez daha anlar sonuç olarak senin gibilere de ihtiyacı var  çok zekisin çok ultra bilgisin bu işin bağını çömüşsün ya sen biz çok para veriyoruz aptalız sen süpersin :) olumsuz durumları görmek doğruyu seçmeye yardımcı olur...

burada kimsenin derdi para değil parası yoksa bekler biriktirir saç ekimi elektronik eşya değil
hayatımız boyunca kafamızda olacak bir işlem benim dış görünüşüm iyi bir saç ekimi sonucu doğal görünüm tipimi bozmayacak insanların bana iğnerek bakmayacağı bir sonuç
ev den de paradan da arabadan da daha değerli
bu işlemi ucuza yaptıracak kadar salak değiliz bu işi başarılı ve kaliteli yapan neden ucuza yapsın ? ameliyat bu saatlerce süren bir operasyon çocuk oyuncağımı sanıyorsunuz siz bunu

iki tane çapulcunun açtığı klinige sırf ucuz diye gidip saç ektireceğim la ektirmem daha iyi uymayın dostlarım böyle insanlara araştırın öğrenin konuları takip edin
hiç bir forumda yok bu imkan ay ay takip ediyoruz tüm ekimleri daha iyi ne olabilir kendimiz yaptırmış gibi deneyim kazanıyoruz.. ama beyefendi gelmiş çok para bu ucuz oldu başka ?
83 model şahğinde çok ucuz git bin..

Arkadaşımız araştırmış bütçesine göre ekim kararı veriyor forumada bilgisini girmiş bu onun kararı bize düşende onun için hayırlı olanı dilemek.
Tabi şunada katılıyorum önemli olan ucuz ya da pahalı olması değil kaliteli bir operasyon olması ve merkezlerin fiyatlarıda yaptıkları işe göre bence normal saç ekimi basit bir işlem değil bir günlük bir kullanımı da yok ve geri dönüşü yok giden greftin milyon versen gerisi dönüşü yok yapılan kötü ekimlerin telafisi yok doğal olarak öyle 20 bine yapılacak bir işlem değil… neyse

Bu tarz gereksiz tartışmalara gerek yok kısaca herkes güzel bir saç ekimi yaptırıp mutlu olmanın derdinde

« Son Düzenleme: 23 Aralık 2024, 15:44:27 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

orhan.k

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 26 Aralık 2024, 14:29:05 »
Ankara Lokman Hekim Demetevler Hastanesinin Saç ekim merkezi DHI saç ekimi için 45.000TL fiyat verdi. Sizce nasıl? Başka bir yerde referanslarına rastlamadım. Neye dikkat etmem gerekiyor bu süreçte? Dorian saç ekim olarak geçiyor firma ismi. İlgili kişi Funda hanım.

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 26 Aralık 2024, 15:18:30 »
Hocam orda ektiren hiç duymadım.Biraz fazla ver Şahin Çelike ektir.Deneme tahtası olma bence.Ha biraz daha çıkarsan Serdar Gökrem var Bekir Bek var HLC var.Muttalip Keser var Fehmi Arman var.Yada İstanbula git çok uygun kaliteli ektireceğin yerler var o paraya

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 26 Aralık 2024, 16:39:56 »
Ankara Lokman Hekim Demetevler Hastanesinin Saç ekim merkezi DHI saç ekimi için 45.000TL fiyat verdi. Sizce nasıl? Başka bir yerde referanslarına rastlamadım. Neye dikkat etmem gerekiyor bu süreçte? Dorian saç ekim olarak geçiyor firma ismi. İlgili kişi Funda hanım.

Ankara için şahin çelik 65 bin tl düşünün ama bütçeniz düşük ise istanbul ers klinik araştırın 35 bin tl
Global Moderator

hammut

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 01 Ocak 2025, 19:01:56 »
bizler burda aylarca araştırma yapiyoruz kim nerede ettirmiş sonucu nasıl yaptırdığı yer ile sorun yaşamış mi yasamamismi olumlu olumsuz yönleri nedir vs kafamızı herkese teslim etmiyoruz benim ettirdiği yere gelecek olursak konumu inceleyebilirsin 1 yıl paylaşım yaptım süreci insanlar takip etsin diye benimde ettirecek insanlara bir faydam olsun bilgili arkadaslarda yorum yapsın diye biz burada böyle yapiyoruz sen ne yaparsan yap dostum kafa senin para senin ama bu gidişle sonun hüsran rezilliği ozaman gorursun sen kimsin beni rezil edeceksin terbiyesiz sac ektirdinmi hayatında yok nssil bir islem olduğuna dair bilgin Facebook instagram reklamları üzerine gelmişsin burada edebiyat yapıyorsun sen o masaya yat o iğneleri bir ye ömrünün sonuna kadar görselinin yani saclarinin başındaki insanların ellerinde olduğu hissini bir yasa gel sonra yorum yap ama mutlaka o  merkezlerden birinde yaptur sürecinde bizle paylaş bizde görelim malum bilmiyoruz bu işi sayende öğrenmiş olurz
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2025, 19:10:14 Gönderen: hammut »

Baris19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 01 Ocak 2025, 19:43:31 »
Saç ekimini 2025 haziranda yaptıracağım. Ama hala karar veremedim. Bütçeyi 100-120 bi tl olarak düşünüyorum. Aslında temple bölgeyi çizgileri iyi yapan yeri bulmak istiyorum. Estetik kaygım yüksek. Ankara İst. İzmir farketmez. Ancak bu 2 euro 3 euro çok uçuk geliyor şu piyasada. Nereyi ve kimi önerirsiniz?

Starkstar4

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 01 Ocak 2025, 22:48:27 »
Bekir bek hoca grefti 17,5 tl mi yoksa sabit bir ekim fiyatı mı vat

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 02 Ocak 2025, 01:36:14 »
Bekir bek hoca grefti 17,5 tl mi yoksa sabit bir ekim fiyatı mı vat

1,75 euro dostum
Global Moderator

Starkstar4

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 02 Ocak 2025, 01:46:58 »
Teşekkürler artık herkese sabit 1.75 euro mu oldu 4 ay önce sabit 120 bin lira denilirken büyük bir zam olmuş.

Tek Adam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 02 Ocak 2025, 09:09:35 »
bizler burda aylarca araştırma yapiyoruz kim nerede ettirmiş sonucu nasıl yaptırdığı yer ile sorun yaşamış mi yasamamismi olumlu olumsuz yönleri nedir vs kafamızı herkese teslim etmiyoruz benim ettirdiği yere gelecek olursak konumu inceleyebilirsin 1 yıl paylaşım yaptım süreci insanlar takip etsin diye benimde ettirecek insanlara bir faydam olsun bilgili arkadaslarda yorum yapsın diye biz burada böyle yapiyoruz sen ne yaparsan yap dostum kafa senin para senin ama bu gidişle sonun hüsran rezilliği ozaman gorursun sen kimsin beni rezil edeceksin terbiyesiz sac ektirdinmi hayatında yok nssil bir islem olduğuna dair bilgin Facebook instagram reklamları üzerine gelmişsin burada edebiyat yapıyorsun sen o masaya yat o iğneleri bir ye ömrünün sonuna kadar görselinin yani saclarinin başındaki insanların ellerinde olduğu hissini bir yasa gel sonra yorum yap ama mutlaka o  merkezlerden birinde yaptur sürecinde bizle paylaş bizde görelim malum bilmiyoruz bu işi sayende öğrenmiş olurz

Burası araştırma konusu değil, fiyat konusu. Forum kullanmasını bilmiyorsan defol git. Burası reklam yeri değil. Senin gibi reklam için foruma üye sahtekarları burada rezil etmesini biliriz. Zaten kendini yeterince rezil etmişsin. Yazdıkça batıyorsun. Sende yüz olsa bu foruma giremezsin. Yoksa sen bir yerden sağlam kazık mı yedin? Ekimin başarılı olmadı o yüzden senin yediğin kazığı yemek zorunda mı? Yoksa firma adını açıkla da yaptığın reklam bir işe yarasın.

Facebook Twitter Instagram