Gönderen Konu: 2025 Saç Ekimi Fiyatları güncel  (Okunma sayısı 93802 defa)

sacekim123

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2025 Saç Ekimi Fiyatları güncel
« Yanıtla #106 : 29 Nisan 2025, 22:40:25 »
He aynen kardeşim ben dr Loranzo yum:)))
Cevap veremeyince saç ekim merkezinin adamısın sahibisin Tipik :) ben bu foruma yıllardır yorum yapan biriyim :)

Çok belliymiş daha 2 gün olmuş forumdasın yılların üyesine dediğine bak :)

Dostum söylediklerimde yanlış bir şey yok

Bana 4/5 katı fiyatı artmayan Türkiye de bir şey göster dedim gösterebilirmisin Hadi sana daha detaylı anlatayımda biraz geniş bak olaya

Son yıllarda Türkiye’de yaşanan yüksek enflasyon, yalnızca saç ekimi gibi özel sağlık hizmetlerinin değil, hayatın her alanındaki ürün ve hizmetlerin fiyatlarını ciddi şekilde artırdı.
Özellikle 2021 sonrası süreçte, Türk Lirası’nın döviz karşısında büyük değer kaybetmesi ve genel ekonomik dengesizlikler, birçok sektörde maliyetlerin 4-5 katına kadar çıkmasına sebep oldu.

Artış sadece saç ekimi gibi estetik uygulamalarda değil:

•   Temel gıda maddelerinde,
   •   Kira ve konut fiyatlarında,
   •   Ulaşım ve enerji giderlerinde,
   •   Sağlık ve eğitim harcamalarında da yaşandı.

Eskiden orta gelir grubunun rahatlıkla ulaşabildiği birçok hizmet, artık daha yüksek maliyetlerle sunuluyor.
Özellikle uluslararası hastalar için Türkiye hâlâ saç ekimi açısından cazip gibi görünse de, yerli vatandaşlar için hem sağlık hizmetlerine hem de günlük yaşama erişim maliyetleri ciddi anlamda zorlayıcı hale geldi.

Bu süreçte, saç ekimi merkezleri de artan giderler (personel maaşları, ekipman fiyatları, kira, vergi vs.) nedeniyle fiyatlarını yeniden düzenlemek zorunda kaldılar.
Fakat artış oranları sadece saç ekimi alanına özgü değil; tüm ekonomide genel bir maliyet baskısı mevcut.

Özetle:
Bugün Türkiye’de sadece saç ekimi fiyatları yükselmedi. Gıda, ulaşım, sağlık, eğitim gibi temel ihtiyaçlardan lüks tüketim ürünlerine kadar her şey, enflasyonun etkisiyle çok büyük bir artış gösterdi.

Bilmiyorum be kadar farkındasın ama 4 kişilik bir aile 100 bin tl şu an yolsuzluk sınırı

Kısaca hal böyleyken saç ekimine odaklı konuşmak doğru bir algı değil

Ha sen benim işime o sektör geliyor onu eleştircem diyorsan ayrı konu ben de sana diyorum ki sakız bir 6 katı oldu…

Yakıt mesala 7 liradan 45 liraya fırladı yani
Nenyapıcaklardı sanıyorsunuz ?

Asıl ana sebebi atlayıp tek bir sektöre bu şekilde acımasızca yorum yapamazsın her sektör bu durumda.

Bunun üzerine %25 de gelir vergisi mevcut.

Daha da pekiştirmiş oldun.  |-onayisareti-|

orkunak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 30 Nisan 2025, 13:01:34 »
12 ay önce 45bin lira olan ekim fiyatını enflasyon, zamlar vs. ile 55-60bine çıkarmak iyi kötü anlaşılır bir şey ama 1500 Euro fiyatı 2500 Euro'ya çıkarmak demektir.Yakında bu fiyatları 3000 Euro'ya çıkarırsanız Avrupadan size müşteri gelmez, adam aynı fiyata kendi ülkesinde saç ektirir ya da 1000 Euro'ya Romanya'da işini halleder. "El birliğiyle bu sektörü batıracaksınız" demekle kasıt budur.
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2025, 15:23:43 Gönderen: Hintell »

spokesperson

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 30 Nisan 2025, 15:27:58 »
12 ay önce 45bin lira olan ekim fiyatını enflasyon, zamlar vs. ile 55-60bine çıkarmak iyi kötü anlaşılır bir şey ama 1500 Euro fiyatı 2500 Euro'ya çıkarmak demektir.Yakında bu fiyatları 3000 Euro'ya çıkarırsanız Avrupadan size müşteri gelmez, adam aynı fiyata kendi ülkesinde saç ektirir ya da 1000 Euro'ya Romanya'da işini halleder. "El birliğiyle bu sektörü batıracaksınız" demekle kasıt budur.

Kim batar kim batmaz ona bu zammı yapan düşünür bazı merkezler bazen gerçek fiyatlarından daha uygun çalışıyor bir süre sonra gerçek fiyatına gelince zam yapmış sanılıyor bu durumları ayrı tutmak gerekir.

Bunun dışında benim ev sahibim 15 binden 70 bine çıkardı kiramı iş yeri sahibim 50 binden 130 yaptı. Oturduğum site yönetimi 600 tl aidatdan 12 bin tl ye çıkardı

Faturalarım 1000 tl iken şuan 4 bini buluyor

Kısaca bunlara ne demeli?

Arkadaş demişki bu ülkedeki genel bir sorun asıl sorumlular yerine tek bir sektörü hedef almak kimseyi haklı çıkarmaz.

sacekim123

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 30 Nisan 2025, 17:02:18 »

Kim batar kim batmaz ona bu zammı yapan düşünür bazı merkezler bazen gerçek fiyatlarından daha uygun çalışıyor bir süre sonra gerçek fiyatına gelince zam yapmış sanılıyor bu durumları ayrı tutmak gerekir.

Bunun dışında benim ev sahibim 15 binden 70 bine çıkardı kiramı iş yeri sahibim 50 binden 130 yaptı. Oturduğum site yönetimi 600 tl aidatdan 12 bin tl ye çıkardı

Faturalarım 1000 tl iken şuan 4 bini buluyor

Kısaca bunlara ne demeli?

Arkadaş demişki bu ülkedeki genel bir sorun asıl sorumlular yerine tek bir sektörü hedef almak kimseyi haklı çıkarmaz.

600 TL'den 12 bin TL aidat düşük. Bizim Geçen sene 600 TL olan aidat bu sene 125 bin TL oldu. Naber.

VanHelsing

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 30 Nisan 2025, 19:04:39 »
Düzgün bir merkezde Greft ortalama 2 euro - 2x3500 greft- 7000 euro 306 bin TL
90-120k'ya ekim yapan yerlerde de günde 2 kişi alıyorlar yeterince ilgilenmiyorlar paranla rezil oluyorsun, çalışanlar mutsuz, başarı oranı düşük.
Burada asıl sorun normal fiyatlandırma yapan merkezlerin başarısızlığı, bunu gören diğerleri de iyice yukarı çekiyor fiyatları.
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2025, 19:11:20 Gönderen: VanHelsing »

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 02 Mayıs 2025, 20:34:05 »
2024 temmuz ayında Hakan klinik ile görüştüğümde 55bin tl fiyat verdiler şimd görüştüğümde 110bin tl olmuş maliyetlerin personel maaşlarının arttığının farkında olduğumu söyledim ama iki katı artışın normal olmadığını söyledim gerçekten etik bi artış değil. insanlar telefon fiyatı 110 bin tl diyor sanki herkesin cebinde 110bin tl lik telefon var neden normalleştiriliyor anlayamadım.
hakan clinic ile konustum bana da 110 dediler pahalı dedim mesaj gönderdim diğer gün 90.000 tl ye ekebileceklerini yazdılar bende yeni 60 bin dedim cevap bekliyorum yani demek istediğim pazarlık yapın saç ekim sonucunuzu heryerde paylasacagınızı söyleyin size daha iyi muamele ederler bu sektör tamamen çakalların sektörü gözünüz açık olsun iyi araştırın bu forum bunun için velinimet

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 06 Mayıs 2025, 03:37:02 »
hakan clinic ile konustum bana da 110 dediler pahalı dedim mesaj gönderdim diğer gün 90.000 tl ye ekebileceklerini yazdılar bende yeni 60 bin dedim cevap bekliyorum yani demek istediğim pazarlık yapın saç ekim sonucunuzu heryerde paylasacagınızı söyleyin size daha iyi muamele ederler bu sektör tamamen çakalların sektörü gözünüz açık olsun iyi araştırın bu forum bunun için velinimet

90 bine indireceklerini kısa bir süre için duymuştum
2 ay kadar bir süre ama 60 bin hayal olur o kalitede bir saç ekimi için.
Bayramdan sonra Tüm fiyatlar fırlayacak dolara gelen artış henüz yansımada ekimlere

Ektirecek arkadaşlar elini çabul tutsun
Hangi merkeze ektirecekse bu fiyatları rüyamızda göreceğiz çünkü bayram sonrası.
Global Moderator

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 06 Mayıs 2025, 03:44:33 »

Aslında çok açık dillendirmek indirimleri iyi bir şeyde değil :) buna yapmızsınız banada yapın diyen öok olursa kimseye yapılmaya da bilir çünkü forum çok güçlü her yazılan binlerce kişiye ulaşıyor  anın da 90’okey 60 yapmaz o merkez ve ekimleri harika

Bunun dışında bu forum evet çok büyük bir nimet ve çok güçlü Türkiye de saç ekiminin can damarı. Bu forumun üyesi olduğunu söyleyen herkese kapılar çok farklı açılıyor herkes daha özenli davranıyor tabi hakan kilinik asmed gibi kalitesi belli olan merkezler standart zaten yanlış anlaşılmasın ama ekim merkezleri seviyor bu forumun üyelerini binlerce kez şahit olduk bu duruma

Arkadaş yazmış Asmed gittim bu forumdan olduğumu söyledim indirim rica ettim biraz kırmadılar demiş bu güç gerçekten çok büyük iyiki forumumuz var. Hele bir de hintell iletişe geçse merkezler ile bizler için var ya offf :))
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2025, 03:52:19 Gönderen: DieAnotherDay »

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 07 Mayıs 2025, 01:28:11 »
90 bine indireceklerini kısa bir süre için duymuştum
2 ay kadar bir süre ama 60 bin hayal olur o kalitede bir saç ekimi için.
Bayramdan sonra Tüm fiyatlar fırlayacak dolara gelen artış henüz yansımada ekimlere

Ektirecek arkadaşlar elini çabul tutsun
Hangi merkeze ektirecekse bu fiyatları rüyamızda göreceğiz çünkü bayram sonrası.
evet hintel abi 90.000 den düşmediler son fiyat olarak söylediler

Sinsinati

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 09 Mayıs 2025, 00:17:05 »
Süper

orkunak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 09 Mayıs 2025, 10:23:05 »
Süper
4000 greft için 130.000 TL istiyorlar. Allah bilir onu da taksitsiz peşin isterler. Bunun nesi 'süper'?

sacekim123

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 09 Mayıs 2025, 14:19:02 »
4000 greft için 130.000 TL istiyorlar. Allah bilir onu da taksitsiz peşin isterler. Bunun nesi 'süper'?

Bazı yerler Türk müşteri istemiyor. Turistlere çalışıyor. Euro sayesinde 3 Türkten kazanacağı parayı 1 yabancıdan kazanmış oluyorlar.
Son 1-2 aydır nedense bütün saç ekim merkezleri indirim yapmaya başladı. Rekabet ortamı oluştu sanırım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 09 Mayıs 2025, 15:49:32 »

Normalde 6 bin euro ile 15 bin euro arası olduğu için fiyat süper demek istemiş :)

Kısaca asmed i düşğnen orada saç ektirmek isteyip düşünenler için süper sen düşünmüyorsan senin için anlam ifade etmiyor :)

Mesala bana süper ikinci ekim düşünememe sebep oldu bu fiyat.
Global Moderator

orkunak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 09 Mayıs 2025, 16:12:32 »
Normalde 6 bin euro ile 15 bin euro arası olduğu için fiyat süper demek istemiş :)
Siz elbette konuya benden daha hakimsinizdir ama bu bahsettiğiniz fiyatlar Avrupadaki, ABD'deki fiyatlara yakın veya eşdeğer değil mi? ABD'deki bir vatandaş kendi ülkesinde 10-16bin dolar vereceğine niye dünyanın yolunu ve eziyetini çekip Türkiye'ye gelsin.

Facebook Twitter Instagram