Gönderen Konu: Life Hair Şahin Çelik 4900 greft ekimim  (Okunma sayısı 1631 defa)

Nickname03

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Life Hair Şahin Çelik 4900 greft ekimim
« : 05 Aralık 2024, 15:39:23 »
Herkese Merhaba Arkadaşlar. 3 yıldır süren bir bekleyiş sonucunda forumdaki araştırmalarım sonucunda saç dökülmeminde ekim yapılacak uygun duruma gelmesi ile bende Şahin Çelik Hocama saç ektirdim. Şahin Hocamı uzun zamandır forum vasıtasıyla takip ediyor ara ara kendisiylede telefondan görüşüp bilgi alıyordum zaten. Kan tahlillerimi yaptırdım vitamin eksikliklerim olduğu için Ergin Ve Şahin hocamın söylediği takviyeleri ekimdem 1.5 ay önce kullanmaya başladım. Ekimden 1 hafta önce bütün ilaçları kullanmayı bıraktım. Ekim Günü (2 Aralık) sabah saat 8'de klinikte oldum. Şahin Hocam ve Ergin Hocam ekim öncesi gerekli bilgilendirmeleri yaptilar. Traş, ekim yapılacak bölgenin çizimi vs. yapıldıktan sonra beni işlem odasına aldılar. Sanıyorum 8.30 civarında işleme başlanıldı. Şahin Hocam anestezi uygulamasını yaptı kök alımına başladı. Sonrasında kök alımını Ayyüce, Çiğdem ve Elif hemşireler devam ettirdi. Bu işlem 11.30-12 civarına kadar sürdü. Sonrasında Şahin Hoca gelerek Kanal açmaya başladı bu işlemde ortalama 1 saat kadar sürdü. Kanal açma işlemi bittikten sonra İsimleri karıştırıyor olabilirim zaman zaman değişiklikte oldu ama Elif, Çiğdem ve Tuğçe hemşireler ekime başladı. Öncesinde bana aç olup olmadığımı sordular ben henüz acıkmadığımı söylediğim için ekime başladılar. Saat 14.15 civarı yemek molası verdik ve yemeğin ardından ekim işlemine devam edildi. Ekim işlemi devam ederken hem Şahin hocam hem Ergin hocam sürecin başından itibaren sürekli süreci kontrol ettiler. Damar yolu açılması, serum takılması, prp işlemi vs. Ergin hocam yaptı. Saat 17.00 civarı ekim işlemi bitti. Greftlerimin genelde 2li olduğu ve kanamamın fazla olduğu ama bunun iyi birşey olduğu söylendi.  2 gün sonra ilk yıkamaya gelmek üzere klinikten ayrıldık. (4 Aralık tarihinde ilk yıkama için kliniğe geldim. Şahin hoca ve Ergin hoca tarafından kontrollerim yapıldı. Ergin Hocam yıkama işlemini nasil yapılacağını detaylı bir şekilde göstererek anlattı. Sonrasında süreci nasıl devam ettirmem ne yapmam gerektiği konusunda bilgilendirerek takıldığım sormak istediğim herhangi bir hususta her zaman ulaşabileceğimi belirtti ve klinikten ayrıldım. Buradan Şahin Hoca, Ergin Hoca, Ayyüce, Elif, Çiğdem, Tuğçe ve adını duymadığım emeği geçen tüm ekibe birkez daha teşekkür ediyorum. Aşağıya ekim öncesi ve sonrası fotoğrafları ekleyeceğim fakat ekimden önce protez saç kullandığım için elimde eski fotoğraflar var. Klinikteki fotoğraflar bana ulaştığında onlarıda eklerim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Nickname03

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Life Hair Şahin Çelik 4900 greft ekimim
« Yanıtla #1 : 05 Aralık 2024, 15:41:55 »
Bunlar protez saç kullanmaya baslamadan önce yani yaklaşık 4-5 ay öncesine ait fotoğraflar

Nickname03

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Aralık 2024, 15:47:35 »
Ekim günü çektiğim fotoğraflar

Nickname03

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Aralık 2024, 15:51:42 »
Yıkama işlemi yapılmadan önceki fotoğraflar (4Aralik)

Nickname03

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Aralık 2024, 15:57:07 »
Bunlarda bugünki güncel fotoğraflarım. (Ekimin 4. Günü)

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. @hintell özellikle senin yorumunu bekliyorum lütfen.

Nickname03

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Aralık 2024, 15:58:58 »
Dosyaları eklememiş tekrar gönderiyorum. Ekimin 4. Gününe ait fotoğraflarım

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 05 Aralık 2024, 22:24:02 »
hayırlı olsun ,açıklık çokmuş ama donör bölge gayet güzelmiş ,iyileşme güzel olursa muhtemelen bir ekim daha çıkar.
umarım en güzel sonucu alırsın ve birde dostum protez saçı ne kadar süre kullandın ve bırakma gerekçen ne oldu acaba.

Nickname03

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Aralık 2024, 23:23:39 »
Teşekkür ederim, tepe bölgesine 4 yıl sonrasında bir ekim daha planlıyoruz.
Protez saçı yaklaşık 4-5 ay kullandım 15 günde bir bakım yapılması gerekli fakat bakım hem Maliyetli hem de her zaman bakım yaptiracagim yere gitmek zor oluyordu. Bazende zor durumda birakabiliyor, kayıyor, bantlar saça yapisabiliyor., şekil almıyor vs. Daha fazla uğraşmak istemedim

Nickname03

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 06 Aralık 2024, 11:26:49 »
@hintell yorumunu bekliyorum heyecanla

molinua

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 06 Aralık 2024, 13:09:09 »
ön çizgi olsun sıklık olsun güzel planlama olmuş.şahin bey ve ekibi güzel iş çıkarmış yine.

2.ekim neden 4 yıl sonraya planlandı.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 06 Aralık 2024, 13:44:31 »
Donor kuvvetli duruyor.planlama çok iyi.Cok güzel olur bu saçlar.

Nickname03

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Aralık 2024, 14:19:50 »
ön çizgi olsun sıklık olsun güzel planlama olmuş.şahin bey ve ekibi güzel iş çıkarmış yine.

2.ekim neden 4 yıl sonraya planlandı.

Teşekkür ederim böyle güzel yorumlar okumak insana moral veriyor.

Tepe bölgesindeki dökülmemin devam edeceğini donör alanında dinlenmesi ve kuvvetlenmesi için o şekilde konuştuk.

Nickname03

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 06 Aralık 2024, 14:20:49 »
Donor kuvvetli duruyor.planlama çok iyi.Cok güzel olur bu saçlar.

Teşekkür ederim, inşallah dört gözle bekliyorum o zamanı.

Nickname03

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 07 Aralık 2024, 15:10:08 »
Kafa bölgesindeki uyuşukluk ne zaman geçiyor?

Nickname03

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 07 Aralık 2024, 19:46:50 »
Bugun ekimin 6. Günü, Çatlak gibi görüntüler normal mi arkadaşlar?

@hintell senin genel yorumunu merakla bekliyorum.

Facebook Twitter Instagram