Gönderen Konu: Oğuz Akıncı klinik 4500 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 3041 defa)

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Oğuz Akıncı klinik 4500 greft saç ekimi
« Yanıtla #16 : 30 Aralık 2024, 12:45:05 »
Tekrardan merhabalar, bugün kabuk dökümü yıkamasını yaptık, lakin biraz kanama olunca hepsini dökemedik. Bir kaç gün daha yıkama öncesi losyona devam. Sapka takmayi hiç düşünmüyodum lakin kafanın normal rengi beyaz olunca ekim yapılan alan daha koyu duruyor görüntü pek hoş değil, 2 gün sonra ise gitmem lazım.

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 31 Aralık 2024, 00:40:40 »
Birde lütfen deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim: Normal losyon- şampuan yıkamaya devam mı edeyim, yoksa o kanayan yerlerin kendini toparlaması için 1-2 gün yıkamaya ara mı vereyim?

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 31 Aralık 2024, 13:21:23 »
Bugün uzman bir dermatoloğa göründüm, o siyah kısım nekroz deği dedi, acayip rahatladım. Ekimi yapan Oguz Bey ise ozon tedavisi tavsiye etti, haftaya ona da başlıyorum.
Bu yıkama konusunda bir öneri verin lütfen.

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 31 Aralık 2024, 13:38:29 »
Hocam merkez ne dediyse ona uymakta fayda var.Yoksa herkes farklı birşey söyler..

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 31 Aralık 2024, 16:38:57 »
Hocam merkez ne dediyse ona uymakta fayda var.Yoksa herkes farklı birşey söyler..
Bugün klinikle henüz iletişime geçemedim, ekimdeler sanırsam.
Dermatolog, bu kabuklu yere fucidin krem surebilecegimi söyledi, klinikten de bir görüş almak için bekliyorum

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 09 Ocak 2025, 17:15:11 »
22. günden selamlar. İlk kabuk dökümü yikamasinda dökemediğimiz, aşırı kanamis yere ki biraz kızarıklık ve sac derisinde ki pullanma hariç bir sıkıntı yok.
Tabi benim saclar beyaz olduğu icin resimlerde sıklık pek belli olmuyor. Resimleri yalnız çektim, o yüzden pek düzgün olmadı.
Bu pul pul deri dökülmesi acaba derinin kendini yenilemesi mi, yoksa dermatit gibi bir şey mi acaba?

Günde 2 Xpecia ve 1/4 proscar kullanıyorum, ayrıca ozon tedavisine başladım. Proscar in etkilerini görüyorum biraz .Mesela sabah eroksiyonu kayboldu.  Belki bunda beslenme sıkıntılarınında etkisi olabilir, 1.5 ay önce komple implant tedavisine başladım, su an yemek işi biraz sıkıntılı.

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 09 Ocak 2025, 17:40:29 »
Ayrıca bu sorunlu olan yer (daha önce koyu olan, kabuğun geç döküldüğü) daha önceden hasarlıydı. Zaten izden de belli olacağı üzere, 27-28 yıl evvelki bir kazadan dolayı çok sayıda dikiş atılmıştı. Ayrıyeten tam ona yakın bir bölgeden de 4 yıl kadar önce bir saç kisti (yağ bezesi benzeri) alındı. Yani o bölgede ki deri bir hayli zarar görmüştü. Dikiş için bir miktar geriliyor deri malum. Ekim esnasında da o bölgede derinin diğer kısımlardan biraz sert olduğu söylenmişti.

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 17 Ocak 2025, 13:50:32 »
Bu gün 30. gün. Şok dökülme henüz tam olarak başlamadı, yıkmada görebildiğim max. 10-15 tane falan. Aksine ekilen yer iyice gürleşti, ama dağınık bir şekilde.

Unutmazsam, 6. ay gibi belki sonuçla ilgili tekrar bir resim atarım. Fazlasına gerek yok, malum sitede 4-5 ekim merkezi hariç diğer konu başlıklarına ilgi yok. Beklentim nasıl olmuştan ziyade, bir kaç soruma cevap almaktı ama, 1-2 arkadaş hariç pek ilgilenen olmadı.

Hepinize sırma saçlı günler.

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #24 : 17 Ocak 2025, 20:31:29 »
Bu gün 30. gün. Şok dökülme henüz tam olarak başlamadı, yıkmada görebildiğim max. 10-15 tane falan. Aksine ekilen yer iyice gürleşti, ama dağınık bir şekilde.

Unutmazsam, 6. ay gibi belki sonuçla ilgili tekrar bir resim atarım. Fazlasına gerek yok, malum sitede 4-5 ekim merkezi hariç diğer konu başlıklarına ilgi yok. Beklentim nasıl olmuştan ziyade, bir kaç soruma cevap almaktı ama, 1-2 arkadaş hariç pek ilgilenen olmadı.

Hepinize sırma saçlı günler.

Maşallah araba fırçası gibi duruyor be dayıcım. Bu fotoğrafa aşırı mutlu oldum.

Dediğin gibi sitede tanıtımı yapılan referanslı konular dışındakilere ilgi gösterilmiyor. Moderator beye de bir kaç defa rica ettiğim halde gelip bir yorum atmadı 🫡 Neden onlara ilgi gösterildiğini tahmin edebiliyoruz. Onların popülerliği artınca haliyle birileri 💲 kazanıyor. Malum merkezlerin konularına verilen cevaplar onlar için açılan sabitlenmiş konular... Millette ne yapsın o konularda daha fazla cevap var daha fazla bilgi dönüyor oralara yöneliyor zaten stresli bir süreç kimse riske atmak istemeyip aaa burası meşhur grefti 3 euro olsa da memnun diye müşteri oluyorlar.

Ama emin olki hesap açmamış o kadar kişi var ki konuları teker teker takip eden... Yol gösterenimiz olmadı ama birilerine rehber olabildiysek ne mutlu bize
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2025, 20:45:19 Gönderen: keltosadayadayi »
  • Ekim Tarihi: 04.11.2024
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

laheyl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 18 Ocak 2025, 02:43:49 »
Maşallah araba fırçası gibi duruyor be dayıcım. Bu fotoğrafa aşırı mutlu oldum.

Dediğin gibi sitede tanıtımı yapılan referanslı konular dışındakilere ilgi gösterilmiyor. Moderator beye de bir kaç defa rica ettiğim halde gelip bir yorum atmadı 🫡 Neden onlara ilgi gösterildiğini tahmin edebiliyoruz. Onların popülerliği artınca haliyle birileri 💲 kazanıyor. Malum merkezlerin konularına verilen cevaplar onlar için açılan sabitlenmiş konular... Millette ne yapsın o konularda daha fazla cevap var daha fazla bilgi dönüyor oralara yöneliyor zaten stresli bir süreç kimse riske atmak istemeyip aaa burası meşhur grefti 3 euro olsa da memnun diye müşteri oluyorlar.

Ama emin olki hesap açmamış o kadar kişi var ki konuları teker teker takip eden... Yol gösterenimiz olmadı ama birilerine rehber olabildiysek ne mutlu bize

kesinlikle katılıyorum, aşırı aşırı yönlendirme ve reklam kokusu var. kendim farklı yerde ektirdiğim için söylemiyorum ama 3-5 isim sürekli göze sokuluyor. ayrı başlıkları bile var. işlerinde iyi olabilirler, kabul ederim ancak bu bariz yönlendirme ve reklam ile para kazanma olayını örtmüyor. gerçekten tiksinç bir durum.  hep aynı isimleri göre göre gına geldi forumda. yönetimin sesi de pek çıkmıyor işin garibi. perde arkasında ticaret olduğu aşikar.

her neyse herkes ekmeğini kazansın. herkesin saçı istediği gibi olur umarım.

ony92

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 19 Ocak 2025, 05:39:25 »
abim sonuç şu ana göre gayet iyi. umarım güzel sonuç alırısınız

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #27 : 20 Ocak 2025, 00:50:28 »
kesinlikle katılıyorum, aşırı aşırı yönlendirme ve reklam kokusu var. kendim farklı yerde ektirdiğim için söylemiyorum ama 3-5 isim sürekli göze sokuluyor. ayrı başlıkları bile var. işlerinde iyi olabilirler, kabul ederim ancak bu bariz yönlendirme ve reklam ile para kazanma olayını örtmüyor. gerçekten tiksinç bir durum.  hep aynı isimleri göre göre gına geldi forumda. yönetimin sesi de pek çıkmıyor işin garibi. perde arkasında ticaret olduğu aşikar.

her neyse herkes ekmeğini kazansın. herkesin saçı istediği gibi olur umarım.

Aynen öyle hocam siz de durumu çok iyi analiz etmişsiniz. Hiçbir yer %100 garanti veremez kişinin bakımına , saçına, bünyesine, alışkanlıklarına, donor alanına vb. bir çok etken var.

Sanki çok fazla para veren yerler mucize yaratıyor. Şahsen benimki 30.000 tl ye yapıldı. Şuana kadar memnun musun dersen evet derim.

Asmed asuman vs 3-5 tane daha isim var sürekli oralara yönlendirme yapılıyor. Yönlendirme işini geçtim diğerlerinin sürecine dair nasıl bir gelişme var nasıl gidiyor diye tek bir yorum atılmaz mı ya da bir yol göstermek...

Herkese sürekli cevap veremez bunu biliyorum. Ama yeni konu açmış adama da bir hayırlı olsun şöyle böyle görünüyor da denilir.

Malum firmaların konusunda dm den yazışır gibi yazılıyor.

Bizim de başımız kel sayın moderatorüm 🥲
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #28 : 29 Ocak 2025, 23:39:07 »
Selam, abi güncelleme gelir mi?
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 01 Şubat 2025, 20:02:11 »
Selam, abi güncelleme gelir mi?

Senin güzel hatırın için bi fotoğraf çekeyim dedim, yoksa düşünmüyordum.
45. gün bugün. Ekilen sacin %30 u falan duruyor herhalde.Hic dokulmeyecekmis gibi duranlar var. Sacim beyaz, tenim acik olunca ekim alanı tuhaf duruyor, şapkasız gezemiyorum, özgüven yerlerde. İnşallah sonu iyi olur.

Facebook Twitter Instagram