kesinlikle katılıyorum, aşırı aşırı yönlendirme ve reklam kokusu var. kendim farklı yerde ektirdiğim için söylemiyorum ama 3-5 isim sürekli göze sokuluyor. ayrı başlıkları bile var. işlerinde iyi olabilirler, kabul ederim ancak bu bariz yönlendirme ve reklam ile para kazanma olayını örtmüyor. gerçekten tiksinç bir durum. hep aynı isimleri göre göre gına geldi forumda. yönetimin sesi de pek çıkmıyor işin garibi. perde arkasında ticaret olduğu aşikar.
her neyse herkes ekmeğini kazansın. herkesin saçı istediği gibi olur umarım.
Aynen öyle hocam siz de durumu çok iyi analiz etmişsiniz. Hiçbir yer %100 garanti veremez kişinin bakımına , saçına, bünyesine, alışkanlıklarına, donor alanına vb. bir çok etken var.
Sanki çok fazla para veren yerler mucize yaratıyor. Şahsen benimki 30.000 tl ye yapıldı. Şuana kadar memnun musun dersen evet derim.
Asmed asuman vs 3-5 tane daha isim var sürekli oralara yönlendirme yapılıyor. Yönlendirme işini geçtim diğerlerinin sürecine dair nasıl bir gelişme var nasıl gidiyor diye tek bir yorum atılmaz mı ya da bir yol göstermek...
Herkese sürekli cevap veremez bunu biliyorum. Ama yeni konu açmış adama da bir hayırlı olsun şöyle böyle görünüyor da denilir.
Malum firmaların konusunda dm den yazışır gibi yazılıyor.
Bizim de başımız kel sayın moderatorüm 🥲