Gönderen Konu: Oğuz Akıncı klinik 4500 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 3010 defa)

keltosadayadayi

• Full Member
Ynt: Oğuz Akıncı klinik 4500 greft saç ekimi
« Yanıtla #30 : 02 Şubat 2025, 00:51:26 »
Senin güzel hatırın için bi fotoğraf çekeyim dedim, yoksa düşünmüyordum.
45. gün bugün. Ekilen sacin %30 u falan duruyor herhalde.Hic dokulmeyecekmis gibi duranlar var. Sacim beyaz, tenim acik olunca ekim alanı tuhaf duruyor, şapkasız gezemiyorum, özgüven yerlerde. İnşallah sonu iyi olur.

NOT : Donör bölge harika duruyor hiç belli değil 10/10

Yanları makine ile aldırabilirsin abi bunda bir sakınca yok şuanda.

Önündeki süreçte sivilcelenmeler başlayacak biraz o rahatsız edebilir.

45 gün geçmiş ve 45 gün kalmış saçların filizlenmesi için.

Şahsen ben artık bereyi attım kenarı 90.güne girdim.

Maşallah Allah nazarlardan saklasın seni gelişimi çok iyi gördüm

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 02 Şubat 2025, 22:33:48 »
Çok sağol gardaşım benim. Evet bir tane patlattım sivilce, ucunu iğne ile delip, hafif sıktım. Ben aynı anda komple implant tedavisi de yaptırıyorum, o yüzden öyle çok yağlı şeyler abur cubur yiyemiyorum umarım bu durum sivilce oluşumunu minimumda tutar.
İnşallah tez zamanda sende taramaya başlarsın, sana bir şimşir tarak hediyem olsun.

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 05 Şubat 2025, 11:05:31 »
Dün akşam saçlarımı yıkadıktan sonra, resimde ki gibi küçük bir çukur gördüm. %99 greft kaybı ama can sıkıcı olan 48 gun sonra bu denli köklü olarak yerinden çıkması. Kliniğe bildirdim, dönüş bekliyorum.
Bu işin en kötü tarafı, endişe dolu bu süreç, yok tutacak mı, yok çıkacak mı, acaba yaptirmasaydim daha iyi mı olurdu gibi düşünceler.

atomcu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 05 Şubat 2025, 11:28:38 »
Dün akşam saçlarımı yıkadıktan sonra, resimde ki gibi küçük bir çukur gördüm. %99 greft kaybı ama can sıkıcı olan 48 gun sonra bu denli köklü olarak yerinden çıkması. Kliniğe bildirdim, dönüş bekliyorum.
Bu işin en kötü tarafı, endişe dolu bu süreç, yok tutacak mı, yok çıkacak mı, acaba yaptirmasaydim daha iyi mı olurdu gibi düşünceler.

Sonuç ne olursa olsun ilk halinden kesinlikle daha güzel duracak hocam bence merak etme sen. Ben de senden 2 hafta önce ektirmiştim. Ekilen saçlardan dökülmeyen çok var bende de ve baya da uzadı. Beklemekten başka çare yok.
Sivilce patladığı için de olmuş olabilir o delik.

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 05 Şubat 2025, 12:14:12 »
Eyvallah, umarım sen de güzel sonuç alırsın. Benim şok dökülme 1 aydan sonra başladı, çok yoğun olmadı şu an da yok gibi bir şey.
O kısımda sivilce görmedim. İllaki kayıp olacak, tutmayan olacak bunun farkındayım. Ama 1,5 aydan sonra bu şekilde taa kökten çıkınca insan evham yapıyor, ya başka da olursa diye.

Leao

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 08 Şubat 2025, 01:48:37 »
Eyvallah, umarım sen de güzel sonuç alırsın. Benim şok dökülme 1 aydan sonra başladı, çok yoğun olmadı şu an da yok gibi bir şey.
O kısımda sivilce görmedim. İllaki kayıp olacak, tutmayan olacak bunun farkındayım. Ama 1,5 aydan :) sonra bu şekilde taa kökten çıkınca insan evham yapıyor, ya başka da olursa diye.
Hocam selam, öncelikle ekimin hayırlı olsun telaşa strese hiç gerek yok tamamen süreci akışa bırakın unutun benim de sizin de çok uzun bir yolunuz var diğer arkadaşın dediği gibi ilk halinden ne olursa olsun güzel olucak donör gayet güzel gözüküyor o çukur hiçbir problem yaratmaz fikrimce en kötü ihtimal bir kayıp dahi olsa çok minimal bir alan bu zamana kadar kökler altta yerini çoktan almıştır telaş etmeyin.

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 08 Şubat 2025, 19:16:47 »
Eyvallah dostum, aynaya daha az bakmaya gayret ediyorum.  Sürecin farkındayım ama işte insanoğlu....
Donör 3. haftada düzeldi, hatta işi pek bilmeyenler bu kadar sac nereden alındı diye sordu. Donör bir ekimi daha kaldırır da ben kaldırır mıyım bilemem

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #37 : 09 Şubat 2025, 14:29:47 »

Orada daha kalın ve daha yoğun saç çıktı aynısı beraber ektirdiğimiz arkadaşta da olduydu. Nedenini anlamadık gitti herhalde dedik ama alttan iki saç kalınlığında tek saç geldi.

Sürecin çok iyi gidiyor abi valla sen böyle düşünüyorsan biz ölelim 😂
  • Ekim Tarihi: 04.11.2024
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 10 Şubat 2025, 10:36:29 »
Orada daha kalın ve daha yoğun saç çıktı aynısı beraber ektirdiğimiz arkadaşta da olduydu. Nedenini anlamadık gitti herhalde dedik ama alttan iki saç kalınlığında tek saç geldi.

Sürecin çok iyi gidiyor abi valla sen böyle düşünüyorsan biz ölelim 😂

Öyle deme gardasim, benim yaşım seninkinin neredeyse 2 katı, bizim dolaşım daha yavaş artık. Ayrıca ben günde en az bir paket sigara içiyorum. 2 aydır dislerden ötürü beslenme düzeni alt üst, ve son tahlilim de özellikle d vitaminim çok düşüktü. Bir de ben biraz asabi ve stresli biriyim. Haziran dan sonra iş yoğunluğu ile stres tavan yapacak benim o zamana kadar inşallah biraz sonuç alırım

Anomali

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 10 Şubat 2025, 13:58:38 »
Güzel olmuş
  • Yaşınız 26

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #40 : 10 Şubat 2025, 17:47:18 »
Öyle deme gardasim, benim yaşım seninkinin neredeyse 2 katı, bizim dolaşım daha yavaş artık. Ayrıca ben günde en az bir paket sigara içiyorum. 2 aydır dislerden ötürü beslenme düzeni alt üst, ve son tahlilim de özellikle d vitaminim çok düşüktü. Bir de ben biraz asabi ve stresli biriyim. Haziran dan sonra iş yoğunluğu ile stres tavan yapacak benim o zamana kadar inşallah biraz sonuç alırım

Yaşına göre çok çok daha iyi ilerliyorsun amcam bizden geride başlayıp önde götüreceksin neredeyse 😁 Türkiyede yaşıyoruz olsun o kadar stres hahah şahsen ben de günde bir pakete yakın sigara içiyorum, Malatyadan Ankaraya taşındım yeni iş yeri vs stres yabancı şehir vsvs maşallahın var hiç şikayet etme 😂🫡
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #41 : 21 Şubat 2025, 01:56:17 »
Selam abi bir güncelleme gelir mi?

Günler ilerledi artık tek tük de olsa ufak ufak tüy filizleri olmaya başlamıştır diye düşünüyorum
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Ehuseyintr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 21 Şubat 2025, 09:37:32 »
merhaba hayırlı olsun abi sürecine göz gezdirdim şuana kadar olağan gidiyor. yalnız sigarayı azaltırsan senin için çok iyi olur. bir sürü zahmete katlanıyorsun çektiğin acıya ve gayrete değsin en azından. sigara kan dolaşımı ve sac köklerinin beslenmesinde ciddi sorun yaratıyor bilgisindeyim.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 21 Şubat 2025, 12:23:28 »
Beyaz saçlar nedeniyle nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum.
İnşallah sıkıntılarına değecek bir sonucu ulaşırsın
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia

yigitozkan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 21 Şubat 2025, 13:29:30 »
Geçmiş olsun öncelikle sürecin başında ciddi bir nekroz tehtitinden sonra doku çok hızlı toparlamış bana göre nekroz başlangıcıydı.Greft noktasında ise ekilenlen köklerde ciddi fireler oluyor 1 yıl sonra bile sivilce yağ noktaları oluyor zaten bu süreçte bunlara takılmayın rahat olun ve elinizden gelen maksimumu yapın bu vitamindir(xpecia ve mossi vs türevleri) fin olabilir sampuan ve prp bakımları gibi.Tüylenme başlamış illaki yoğunlaşacaktır.Benimde 1 yılım doldu süreç ilk 3 ayda gerçekten psikoloji zorluyor
  • Ekim Tarihi: 26.01.2024
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun - The Hair Clinic / www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=34270
  • Greft Miktarı 4850
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Mossi Vitamin , Proscar 1/4 , Mossi Ozon Oil Serum

Facebook Twitter Instagram