Saç Ekimi Sonuçları
Maşallah 5.aya göre çok iyi durumdasın hocam. Hintell hocamın da dediği gibi daha da güzel olacak
Ahmet tosun gerçektende parasına göre iyi ekiyor
Çok çok iyi. Şu an tam sonucu almadım ama süreçten memnunum. Arkadaşlarım saçlarımın çok iyi olduğunu söylüyor. Bu da beni ayrı bir mutlu ediyor
Sizde çok güzel donör varmış ayrıca saç kalitesi de güzel görünüyor... sonuç harika olur.biraz daha beklemek gerekiyor sadece
Üst kısımlarda boşluk var. Proscar kullansan daha iyi olur. Tabi tercih sizin, saçlarını uzun tutarak, sağa-sola tarayarak o boşluğu kapatabilirsin.
Evet herkesin bi kapazitesi vardır ahmet tosunda kapazitesine göre fiyatına göre iyi iş çıkarıyor ben begendim ekimi dahada iyi olucak mosssi vitaminlere pek güvenme serkan aydın arenamed öneriyodu onları ben uyandırıyım sizleri sen prozinc serum al yada gratise git çok güzel serumlar var onları kullan parasına göre iyi ekimci sen ne kadar ücret ödemiştin
o boşluk her ekimde var, klinikler önleri çok iyi eker arkaları seyrek
ekim öncesine bakarak 5 aya göre ekimin maşallahı var ,olmuş bu saç bence bir kaç ayı daha var ekimin .7 ve 8 aylarda çok daha güzel olur.
bir güncelleme zamanı gelmiş bence.
6. ayı görmedim konuşuyorum; o kadar yan tedavi ve başarılı bir doktora göre bence birazcık yavaş gelişiyor saçlar ama halen iyi kategorisinde endişe etmeyin. Donör de gayet iyiymiş bugün bekliyoruz sizden güncel
Aslında bende üstler biraz seyrek diye düşünmüyor değilim ama önümde daha en az 5 aylık bir süreç var diye beklemedeyim şu an. Fin kullanımına pek sıcak bakmıyorum ama 6.ay sonuçlarından sonra tavsiyelerinize göre düşünebilirim. Bu gün de çekemedim resim. En geç yarın güncel resim paylaşıcam