Gönderen Konu: MERSİN MEDİCALPARK | 19.12.24 | KÖK HÜCRE + EXOSOME + 5000 GREFT | YAŞ:38  (Okunma sayısı 2160 defa)

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar,

19.12.24 günü DHI yöntemi ile saç ekimim yapıldı. öncesindeki tedavilerin sonuçlarını tarihleri ile yan yana getirdim. daha önce paylaşmıştım tekrar bu konu altında birleştirmek istedim
saç ekimi ile ilglii öncesi sonrası resmleri de ekliyorum. gelişimi fırsat buldukça bu konudan ekleyeceğim.

Lütfen deneyimli arkadaşlardan özellikle dönor bölge ve ekim ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

Kullandığım ilaçlar;

Prednol ödem giderici ilaç
Allerset alerji ilacı
Agumentin antibiyotik
Coraspirin aspirin
Arveles ağrı kesici
Bactroban antibiyotikli krem
Trental 600
Lansor mide koruyucu

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Tecrübeli arkadaşların yorumları hem bana hem de ekim düşünen arkadaşlara faydalı olacaktır.

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
6. gün mevcut durum. uyku problemi hala devam ediyor. yatınca ekim bölgesinde batma oluyor. otururken de ara ara batmalar oluyor hala
donör bölge biraz daha iyileşti fakat kan pıhtılarını temizlemeye çalışırken ağrıyor. krem sürerken yanlarda problem yok ense üstü kısım ağrıyor

bilgili tecrübeli arkadaşlar lütfen benim için de yorum yapın bütün konularda yorumlarınız var. belki de bu kritik günlerde ilaç krem yeme içme gibi eksik yaptığım birşey var ise geç kalmadan başlarım yardımınız dokunur

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba güncel resimleriniz varmı

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba güncel resimleriniz varmı

Merhaba yanıt verdiğiniz için teşekkürler. resimleri ekledim

forumda sadece belli başlı ekim merkezlerinin işlerine yanıt veriliyor galiba kimse ilgilenmedi sadece siz varsınız.

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Merhaba yanıt verdiğiniz için teşekkürler. resimleri ekledim

forumda sadece belli başlı ekim merkezlerinin işlerine yanıt veriliyor galiba kimse ilgilenmedi sadece siz varsınız.

Güzel duruyor abi bende 43 gundeyim 

Senin donör bölgede iyiymiş ekime rağmen
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2025, 00:06:10 Gönderen: dmrlcihan »

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler dostum. Senin ekimin de iyi görünüyor sanırım şok dökülme olmuş tekrar çıkışlar başlamamış gibi.
kaç greft alındı? yaş kaç hocam?

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
23. gün fotolarını ekliyorum. Dönor bölgede küçük bir alanda açıklık var sebebi ne olabilir? Ayrıca dönor ya da ekim bölgesi olmayan alanda da ilk günden beri oluştuğunu düşündüğüm bir bölge var kırmızı ile işaretledim. Bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Bu konuya cevap alamadım tecrübeli kişiler lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. endişeleniyoruz sonuçta bana göre büyük operasyon ve 3. bir uzmandan yorum almak önemli.
keşke sponsor aldığınız saç ekim merkezlerinden birinin adını vererek yazsaydım demeye başladım.

molinua

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
donörü biraz hırpalamışlar.

inş toparlar.

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
donörü biraz hırpalamışlar.

inş toparlar.

Cevap için teşekkürler. Biraz açar mısınız? Hırpalanmış derken olması gerekenden fazla mı alınmış? Zaten donör bölgede bir miktar açılma var bu artar mı?

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba işaretlediğin alanada ekim yapılmış muhtemelen etrafındaki ekim olmayan saçların travmaya uğradı bir iki aya çıkarlar dert etme. İkincisi donördende 5k greft alınmış az değil zamanla toparlayacaktır. Şok dökülmen başlamış 2-3 aya kadar gölgelenmesi hafiften çıkışlar beklenecek takviyelere devam geçmiş olsun.

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba işaretlediğin alanada ekim yapılmış muhtemelen etrafındaki ekim olmayan saçların travmaya uğradı bir iki aya çıkarlar dert etme. İkincisi donördende 5k greft alınmış az değil zamanla toparlayacaktır. Şok dökülmen başlamış 2-3 aya kadar gölgelenmesi hafiften çıkışlar beklenecek takviyelere devam geçmiş olsun.

cevap için teşekkürler hocam. bu resimdeki yer dönor bölge. önceki mesajda kırmızı işaretli yer ekim ya da alım yapılmayan bölge. bu şekilde 2 adet dökülen kısım var. minoxil sprey sıkıyorum dönor bölge tamamına.

takviye ilacım bitti çünkü 3 kutu 120 gün neukrin kullanmıştım. saç ekimi hemen ardından prp yaptılar 1. ay dolunca 2. prpyi yapacaklar.
risk yok diyorsanız rahatladım teşekkürler.

son soru: duş alırken saç yönünde hafif masaj yapıyorum mustela şampuan ile. baya dökülme oluyor bu şok dökülme doğal olarak mı gelmeli yoksa ben elimle dökmeli miyim?

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu alandada travma olmuş. kırmızıyla işaretlediğin yerde direkt işlem yok lakim şakak kısmına ı şeklinde ekim yapılmış ondan etkilenmişlerdir diye yorumladım. Ezcümle bazı kişilerde olabiliyor dert edilecek bir şey yok. Minoxil süreci hızlandırır kullanmakla iyi etmişsin. Şok dökülmeye uğrayacak saç dokunsanda dokunmasanda dökülecek dokunmazsan dökülme süresi gecikir buda tekrar çıkma süresini uzatır haliyle. Elinle masaj yaparak(tırnaklarını değdirmeden) dökülmeyi hızlandırman daha hızlı cıkması için daha mantıklı olur.

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
bu alandada travma olmuş. kırmızıyla işaretlediğin yerde direkt işlem yok lakim şakak kısmına ı şeklinde ekim yapılmış ondan etkilenmişlerdir diye yorumladım. Ezcümle bazı kişilerde olabiliyor dert edilecek bir şey yok. Minoxil süreci hızlandırır kullanmakla iyi etmişsin. Şok dökülmeye uğrayacak saç dokunsanda dokunmasanda dökülecek dokunmazsan dökülme süresi gecikir buda tekrar çıkma süresini uzatır haliyle. Elinle masaj yaparak(tırnaklarını değdirmeden) dökülmeyi hızlandırman daha hızlı cıkması için daha mantıklı olur.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Tam 34. günde 2. prp yapıldı. Uzmana seyrelmeleri sordum aynı sizin dediğiniz gibi normal zamanla düzelir dedi. Prp öncesi resimlerini de ilk fırsatta ekleyeceğim.

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
34. gün resimleri bu şekilde arkadaşlar. operasyon başından beri değerlendirebilecek birileri yardımcı olabilir mi? Bundan sonra ne yapmalıyım? ne önerirsiniz?

çok zahmetli sıkıntılı ve masraflı bir süreç geçirdim yorumlarınıza ihtiyacım var

şuan hala saç derisinin tamamında hasassiyet var kaşınma batmalar oluyor. saç yönünde uvuç içi ile saç düzeltmek gibi bir hareket yapıyorum çok fazla dokunmak istemiyorum masaj ya da benzeri birşeyler önerir misiniz?

Facebook Twitter Instagram