Gönderen Konu: izmir Dr. Zafer Ulusan 29.01.2025 Saç Ekimi + 24.01.2025 Kök Hücre Yaş 25  (Okunma sayısı 2164 defa)

dogukan25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Elimden geldiğince araştırma yaptım ve Ulusan Poliklinik Dr. Zafer Ulusan'ı tercih ettim.

• Bu forumda konu açan arkadaşların yapmadıklarına istinaden ilk ay dolduktan sonra, tüm poliklinikle ilgili iyisiyle kötüsüyle başıma gelenleri başka bir konuda aktaracağım. Anlattığım konuyu da buraya yapıştıracağım umarım başka saç ektiren arkadaşlara örnek olur. İyi olduğu kadar kötü yanlar da elbet oluyor hijyen, profesyonellik, ekim ortamı, çalışanlar, çektiğiniz acının bir örneği, hiç saç ektirmemiş birini belki korkutan ya da teşvik eden şeyler gibi düşünün olayların iç yüzü gibi.
  • Günlük fotoğraf çekiyorum umarım güzel saçlara sahip olurum ve herkesin istediği saçlara sahip olması dileğiyle.
  • 3603 Kanal 4181 greft
  • 1. paket 1500€ olan Dr. Zafer Ulusan Saç çizgimi belirledi. Operasyon sırasında hiçbir doktor kontrole gelmedi sadece kapıdan kolay gelsin diyen oldu onlarda kim bilmem. İşlem sonunda güler yüzüyle karşılayan kapıya kadar eşlik eden, yapmam ve yapmamam gerekenleri güzel tatlı dille anlatan Zafer Ulusana teşekkürler. 

• İlaçlar
    Tetradox antibiyotik günde 2 kere
    Nootropil kan akışına destek günde 2 kere
    Coraspin Günde 1
    Majezik ağrı kesici
    Cipro antibiyotik günde 2 kere
    Fito Pomad dönor bölgeme sürüyorum günde 1 kere
    Solgar biotin günde 1 kere takviye
    Proscar 1/4 Günde 1 kere takviye

dogukan25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
.

dogukan25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
.

dogukan25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
.

brkysss

• Yeni üye
  • *
takipteyiz hocam 1 ay sonra aynı paketten ekimim var detaylar ve gözlemin benim için önemli

Deniz Sayın

• Jr. Member
  • **
Hayırlısı olsun hocam ben de 1 ay önce ektirmiştim.  Şişkinliklerimiz aynı uzaylı e.t gibi olmuştum:)

brkysss

• Yeni üye
  • *
 ;D ;D hocam şişkinlikler 5-6 gün sonra iniyormuş diye duydum 5-6 gün dayanılır ya  ;D . Merak ettiğim bir konu var acı konusu, daha önce pop, mezoterapi, kök hücre yaptırmış biri olarak soruyorum uyuşturma esnasında acısı bunlar kadar mı yoksa daha mı fazla biraz o gerginlik var  ;D

Deniz Sayın

• Jr. Member
  • **
;D ;D hocam şişkinlikler 5-6 gün sonra iniyormuş diye duydum 5-6 gün dayanılır ya  ;D . Merak ettiğim bir konu var acı konusu, daha önce pop, mezoterapi, kök hücre yaptırmış biri olarak soruyorum uyuşturma esnasında acısı bunlar kadar mı yoksa daha mı fazla biraz o gerginlik var  ;D

Hocam açık konuşayım net fazla :) acı + aynı pozisyonda hareketsiz saatlerce kalma şekli o da cabası.

brkysss

• Yeni üye
  • *
hadi ya biraz gerildim açıkcası  :( umarım dayanabilirim ;D

dogukan25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
takipteyiz hocam 1 ay sonra aynı paketten ekimim var detaylar ve gözlemin benim için önemli
takip et işlemlerim bitene kadar, tüm gözlemlerim, hepsini yazmış olacağım operasyonun her detayı ve işlemleri.

dogukan25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlısı olsun hocam ben de 1 ay önce ektirmiştim.  Şişkinliklerimiz aynı uzaylı e.t gibi olmuştum:)
yok dostum uzaylı demek az kalır 4 gün boyunca her sabah kalkıp aynaya baktığımda kim bu * diyorsun. Eski fotoğrafın ile yenisini yan yana koyunca da haline acıyorsun  :)))

dogukan25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam açık konuşayım net fazla :) acı + aynı pozisyonda hareketsiz saatlerce kalma şekli o da cabası.
Çok zor yazıyor herkes ama acıyı örneklerle tarif etmek gerekiyor bende bu şekilde okudum ve yaptırmak istedim, yani ne olabilir acır dayanmalıyım saç önemli dedim kendime. Örnekleyin korkmak isteyen korkabilir  ;D

dogukan25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hadi ya biraz gerildim açıkcası  :( umarım dayanabilirim ;D
NASIL ACIYOR ALINTI BIRAKIN ANLATIN BİLMEYENLER BİLSİN. Dostum, acının tarifi olarak elbet hasta olmuşsundur ve ya ağrılarından dolayı totondan bir ağrı kesici yemişsindir. Totondan yediğin ağrı kesiciden sonra 10 saniyelik bir acılar acısı yanma 10 saniye seni topallatacak kadar bir yanma olur bilirsin veya ameliyat geçiren bir bireye el üstünden açılan damar yolundan anestezi verirler aniden hızla yaparlarsa öyle bir yakar ki anlatmaya kelimeler yetmez. Ağrı kesici acısının 1.5 2 katı bir yanma, anestezi acısının tamamen aynısı sana lokal anestezi yapıyorlar ama öyle bir acıyor ki, 3-5 kere yapmıyorlar çok ufak aralıklarla kafanın her yerine yapıyorlar kafan davul oluyor ödemden yaklaşık o iğneden 200'e yakın yapmışlardır diye tahmin ediyorum. Kafanda ense bölmesine, kulak arkası bölmesine her iğne soktuklarında acıdan gözlerimden yaş akıyordu, titriyorum diyorum çok acıyor elim ayağım titremeye başladı diyordum olabilir normal iğnede adrenalin var diyordu hemşire hanım. Kafanın her yerine çizgili defter satırı gibi her satıra 10 iğne yapacaklar ortalama zamanla anestezi kendini kaybedecek ve tekrar yapacaklar belki 200'ü de geçecek sayamadım çok zordu.

brkysss

• Yeni üye
  • *
hocam vazgeçireceğiniz  ;D iyi betimleme olmuş harbiden korkum daha da arttı en azından bir kaç iğneden sonra uyuşması lazım değil mi ya

dogukan25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
bende öyle düşünerek gittim hiç kimse yazmamış o yüzden konunun başında belirttim iyisiyle kötüsüyle yazarım. Dedim en fazla 15 iğne ile bitirirler yada tepeye sağa sola yapsalar falan olur demiştim oda cabası sen 13 saat boyunca boş boş o koltukta oturmak nedir onun acısı da tarif edilmez, kolunda da serum takılı olacak serum bitince iğnesi 13 saat kalıyor yine kolunda. İğnelerden sora zaten kafam nasıl şişmiş 3cm yukarı kaçak kat çıkılmış gibi olmuştu iyi bak fotoğraflara

Facebook Twitter Instagram