Umarım başarılı bir sonuç elde edersin aynı yerde ekim yaptırdık ben de zafer ulusan 1. paketi seçtim. Canının yanması olarak çok haklısın bende aynı soruyu sordum bu normal mi

burada saç ekimi yaptıran her insan aynı şeyi söylüyor
"ÇOK ACIDI ÖYLE BÖYLE DEĞİL DİYİP GÖZLERİNİ YUMUP KAFALARINI SALLIYORLAR". Benimde aynı şekilde hatta başkaları iletilerimden yazdığım konuya bakabilir. Şuna değinmek istiyorum ön taraf için 2500, tepe bölgesi için 1300 kanal şakaklar için 150 toplam 3950 kanal açılacak yazılmış çizilmiş onaylanmış. Benim ön taraf için 3300 tepe bölgesi için 700 şakaklar için 100 kanal açılacaktı fakat 3600 kanal açıldı.
Şahsi fikrimdir bana tuhaf geliyor; 2500 kanal senin ön tarafında açılacak ve benim ön taraf sana kıyasla %50 daha açık bir ön bölgem var, ön bölgede saçım yok nerdeyse ön tarafta çizilen yer komple saçsız benim ve bana 3300 kanal olarak çizildi, bu kadar büyük fark için 800 kanal normal mi?. Senin tepe bölgesi bana kıyasla yine çok dolu 1300 kanal yazılmış, benim tepe bölgesi bayağı açık ve 700 kanal yazılmış tam tersi olması gerekmez mi fotoğraflarda kıyaslama için paylaşım yapacağım bilir kişi yorumda beni aydınlatabilir mi? kişiye kaç kanal açıldı bilmiyorum paylaşırsan sevinirim bana 4100 kanal yerine 3603 kanal açıldı.
Hayırlı olsun umarım dilediğin gibi güzel olur mutlu olursun dostum.