Gönderen Konu: izmir | medicalhair | dr.zafer ulusan | 30.01.2025 | 4077 greft  (Okunma sayısı 2154 defa)

EkilenSacTeli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba,

30.01.2025 tarihinde Medicalhair polikinliğinde saç ekimi hizmeti aldım. 4077 greft ekildi. Ekim öncesi ve sonrası 1. gün fotoğraflarını paylaşıyorum. Ek olarak biotin kullanıyorum. Ekim sırasında ilk bölümündeki anestezi gerçekten çok fazla acıyor. En azından benim ekimimde bu şekilde oldu. Umarım tüm bu katlandıklarımıza değen bir ekim olur. Yorumlarınızı beklerim

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: izmir | medicalhair | dr.zafer ulusan | 30.01.2025 | 4077 greft
« Yanıtla #1 : 28 Şubat 2025, 17:40:24 »
Umarım başarılı bir sonuç elde edersin aynı yerde ekim yaptırdık ben de zafer ulusan 1. paketi seçtim. Canının yanması olarak çok haklısın bende aynı soruyu sordum bu normal mi :) burada saç ekimi yaptıran her insan aynı şeyi söylüyor "ÇOK ACIDI ÖYLE BÖYLE DEĞİL DİYİP GÖZLERİNİ YUMUP KAFALARINI SALLIYORLAR". Benimde aynı şekilde hatta başkaları iletilerimden yazdığım konuya bakabilir. Şuna değinmek istiyorum ön taraf için 2500, tepe bölgesi için 1300 kanal şakaklar için 150 toplam 3950 kanal açılacak yazılmış çizilmiş onaylanmış. Benim ön taraf için 3300 tepe bölgesi için 700 şakaklar için 100 kanal açılacaktı fakat 3600 kanal açıldı.

Şahsi fikrimdir bana tuhaf geliyor; 2500 kanal senin ön tarafında açılacak ve benim ön taraf sana kıyasla %50 daha açık bir ön bölgem var, ön bölgede saçım yok nerdeyse ön tarafta çizilen yer komple saçsız benim ve bana 3300 kanal olarak çizildi, bu kadar büyük fark için 800 kanal normal mi?. Senin tepe bölgesi bana kıyasla yine çok dolu 1300 kanal yazılmış, benim tepe bölgesi bayağı açık ve 700 kanal yazılmış tam tersi olması gerekmez mi fotoğraflarda kıyaslama için paylaşım yapacağım bilir kişi yorumda beni aydınlatabilir mi? kişiye kaç kanal açıldı bilmiyorum paylaşırsan sevinirim bana 4100 kanal yerine 3603 kanal açıldı.
Hayırlı olsun umarım dilediğin gibi güzel olur mutlu olursun dostum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
saç ekimin hayırlı olsun izmir için iyi tercih olmuş
ön çizgin sıklık ve planlama çok güzel duruyor saç ekilen alanda sağlıklı umarım güzel sonuç alırın dostum saç ekimin özenli ve güzel yapılmış
Global Moderator

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ön çizgin sıklık ve planlama çok güzel duruyor saç ekilen alanda sağlıklı umarım güzel sonuç alırın dostum saç ekimin özenli ve güzel yapılmış
Kişinin kanal sayısı planlamasıyla karşılaştırmalı ilgili bir soru sordum, bilginiz var ise cevaplayabilir misiniz?

EkilenSacTeli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

çok teşekkürler umarım iyi olur finasta kullanıyorum bu arada ancak şok dökülmesi bende fazla oldu gibi hissediyorum. özellikle ekimin sağ tarafında daha fazla oldu bu da moralimi bozuyor.. şimdi süreçle ilgili daha fazla ayrıntı da ekleyeceğim, değerli yorumlarınızı beklerim.

EkilenSacTeli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Umarım başarılı bir sonuç elde edersin aynı yerde ekim yaptırdık ben de zafer ulusan 1. paketi seçtim. Canının yanması olarak çok haklısın bende aynı soruyu sordum bu normal mi :) burada saç ekimi yaptıran her insan aynı şeyi söylüyor "ÇOK ACIDI ÖYLE BÖYLE DEĞİL DİYİP GÖZLERİNİ YUMUP KAFALARINI SALLIYORLAR". Benimde aynı şekilde hatta başkaları iletilerimden yazdığım konuya bakabilir. Şuna değinmek istiyorum ön taraf için 2500, tepe bölgesi için 1300 kanal şakaklar için 150 toplam 3950 kanal açılacak yazılmış çizilmiş onaylanmış. Benim ön taraf için 3300 tepe bölgesi için 700 şakaklar için 100 kanal açılacaktı fakat 3600 kanal açıldı.

Şahsi fikrimdir bana tuhaf geliyor; 2500 kanal senin ön tarafında açılacak ve benim ön taraf sana kıyasla %50 daha açık bir ön bölgem var, ön bölgede saçım yok nerdeyse ön tarafta çizilen yer komple saçsız benim ve bana 3300 kanal olarak çizildi, bu kadar büyük fark için 800 kanal normal mi?. Senin tepe bölgesi bana kıyasla yine çok dolu 1300 kanal yazılmış, benim tepe bölgesi bayağı açık ve 700 kanal yazılmış tam tersi olması gerekmez mi fotoğraflarda kıyaslama için paylaşım yapacağım bilir kişi yorumda beni aydınlatabilir mi? kişiye kaç kanal açıldı bilmiyorum paylaşırsan sevinirim bana 4100 kanal yerine 3603 kanal açıldı.
Hayırlı olsun umarım dilediğin gibi güzel olur mutlu olursun dostum.

dediklerin mantıklı ancak fotoda tam görünmüyor ama benim tepede biraz açıktı. yani iki döner var bende o yüzden o bölge biraz açık bence kapanmayacakta. Planlama tam uygulandı mı gibi ayrıntıları inanın bilmiyorum :) Biliyorsunuz ki tam güvenle bırakıyoruz kendimizi. Ben kendilerine her zaman daha iyi olacağını düşünüyorsanız donörü arttıralım isterseniz kanalı arttıralım gibi teşvik edici sözler söyledim. ekim sonundaki muhabbetlerinden greft arttı giibi anlamıştım. Umarım iyi olur benim ön bölge ekimim seninki kadar sık değil gibi geldi aslında.. Şok dökülmede fazla oldu gibi bu aralar moralim iyice bozuk fazla çirkin oldum :D Süreçle ilgili fotolarımı ekleyeceğim şimdi..(Toplam Kanal --> 3267    Multiple Greft --> 2657   Single/Pair Greft --> 1200/610 )
« Son Düzenleme: 02 Mart 2025, 02:34:15 Gönderen: EkilenSacTeli »

EkilenSacTeli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin 2.günü 4.günü 7.günü ve 10.gün kabuk dökümünü ve 16.gün fotolarını paylaşıyorum.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
çok teşekkürler umarım iyi olur finasta kullanıyorum bu arada ancak şok dökülmesi bende fazla oldu gibi hissediyorum. özellikle ekimin sağ tarafında daha fazla oldu bu da moralimi bozuyor.. şimdi süreçle ilgili daha fazla ayrıntı da ekleyeceğim, değerli yorumlarınızı beklerim.
Dur daha şok dökülme yeni başladı en güzel günlerin biraz daha geçsin yolunmuş tavuk gibi 2 ay gezicez 😂

EkilenSacTeli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
16.gün ve şok dökülme(30.gün) fotolarını burada paylaşıyorum.

EkilenSacTeli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
.

EkilenSacTeli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dur daha şok dökülme yeni başladı en güzel günlerin biraz daha geçsin yolunmuş tavuk gibi 2 ay gezicez 😂

öyle olacak harbiden çirkin ördek gibi geziyoruz :D şampuan öerisi var mı bebe şampuanı ve procsin ile devam ediyorum. Procsin haftada 1 kere kullandım önceden kafamdaki kaşıntılar için almıştım evde vardı.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
öyle olacak harbiden çirkin ördek gibi geziyoruz :D şampuan öerisi var mı bebe şampuanı ve procsin ile devam ediyorum. Procsin haftada 1 kere kullandım önceden kafamdaki kaşıntılar için almıştım evde vardı.
Bana seba med diye bebek şampuanı almışlar ben ilaçları alamamıştım reçetesiz o yüzden onlar aldı bu şampuanı almışlar bunu kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama kafamdaki saçlar çok az sana kıyasla. Kendi paylaştığım yere şuan 32. Gün fotoğrafları atıyorum gel bak farkı gör😂😂

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin 2.günü 4.günü 7.günü ve 10.gün kabuk dökümünü ve 16.gün fotolarını paylaşıyorum.
Önleri üçgen yapmalarının nedenini açıkladılar mı hiç görmemiştim çok güzel duruyor da ama daha mı iyi diye yoksa şekil vermek için mi sordunuz mu

EkilenSacTeli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Önleri üçgen yapmalarının nedenini açıkladılar mı hiç görmemiştim çok güzel duruyor da ama daha mı iyi diye yoksa şekil vermek için mi sordunuz mu
yok ama önceden bir kaç ekimde görmüştüm düz yerne testere olması daha doğal olur diye falan ama ilk görünce ben de şaşırdım ama yazmadım mesajdan kısa cevaplar geliyor belki gidersem prp ye falan orda sorarım. Ekim öncesi özellikle belirtilen birşey değildi yani

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kişinin kanal sayısı planlamasıyla karşılaştırmalı ilgili bir soru sordum, bilginiz var ise cevaplayabilir misiniz?

Eğer doğru anladıysam kanal sayısı kök sayısına göre açılmaz fazla açılabilir.
Çünkğ yerleştirme esnasında kapanıyor kanallar kan kuruyunca.

Ya da kalan kökler için op sonrasına doğru tekrar kanalları açar kapanan yerleştirirler.

Soruyu doğru anladıysam ?
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram