Gönderen Konu: İZMİR BAYRAKLI LİKYA ESTETİK VE SAÇ EKİM MERKEZİ. YAŞ 31 3600 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 964 defa)

Mustypk34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yaş 31 İzmir bayraklı Likya estetikte yapıldı. 16.12.2024 tarihli saç ekimi.  kabuklar alındı  3600 greft ekim yapıldığı söylenmişti.
Fue yöntemi kullanıldı.
Ekimden önce ki ekim zamanı ve sonrası fotoğrafları ve gelişmeleri inşaallah burdan elimden gediğince paylaşmaya çalışcam değerli arkadaşlarımdan yorumları bekliyorum şimdiden herkese sağlıklı günler.

Eminacil

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 16.12.2024 tarihli Saç ekimim 10.gün kabuklar alındı.
« Yanıtla #1 : 25 Aralık 2024, 16:06:32 »
Saç ekimin hayırlı olsun kabuk sonrası saç derin sağlıklı görünüyor. Konu başlığına kliniğin adını yaşini ve kaç Greft ekildigini yazman gerekiyor.

Mustypk34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 16.12.2024 tarihli Saç ekimim 10.gün kabuklar alındı.
« Yanıtla #2 : 25 Aralık 2024, 16:08:29 »
Teşekkür ederim hocam güzel yorumlarını için ben güncelleme yapayım ayarladan bi bakayım o dediklerinize

Mustypk34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün kan sulandırıcı ya başlamam gerektiği söylendi sizde kullanmam gerekli mi veya bana kullanıp faydasını gördüğünüz bir Multi vitamin önerisi olan var mı ?

Eminacil

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Solgar biotin ve Solgar vm-2000 takviyeleri önerebilirim kan sulandırıcı hakkında bir şey diyemem

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuk dökümü sonrası görüntü ve saç yönleri ekim sıklığı gayet güzel. Güzel bir sonuç olacak inş. takviye alırsan daha iyi olur Geçmiş olsun.

Mustypk34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İnşaallah hocam Yorumlarınız çok kıymetli teşekkür ederim dediğiniz takviyeleride araştırayım forumda ki diğer sohbetlerde de önerilere bakayım kan sulandırıcıyı bırakayım en iyisi.

Mustypk34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Çoğu kişi sanırım Xpecia tablet kullanıyor biraz bunu araştırayım

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Finasterid içeren proscar var o çok iyi lakin yan etki görülebiliyor. Ben kullanıp 1 ayda bırakmak zorunda kaldım konu başlığım var bununla alakalı ona bakabilirsin. Ondan sonra sabah akşam xpecia tablet ve 5000mg biotin almaya başladım 45 güne yakındır sorun yok.

Mustypk34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim hocam vakit ayırıp cevap verdiğiniz için inşaallah sizde istediğiniz o güzel saçlara kavuşursunuz xpecia dışında diğerlerinede az önce baktım dht hormomu ile alakalı yan etkilerden bahsediyorsunuz muhtemelen bende çekimdim açıkcası muhtemelen xpecia benimde tercihim olacaktır. Yarın eczaneden temin etmeye çalışcam

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Rica ederim burdaki tüm ektiren ektirecek arkadaşlarla beraber inş. güzel sonuçlara kavuşuruz. Biotin'de tavsiye ederim saç ve tırkan sağlığı hızlı uzaması vs için faydalı hiç olmazsa ilk bir kaç ay almakta fayda var. Görüşmek üzere

Mustypk34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Görüşmek üzere hocam hayırlı akşamlar

Mustypk34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
10.gün Donör bölge şuan bu şekilde zamanla inşaallah daha güzel şekilde toparlanır.

Mustypk34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Donör bölgede ara sıra yatarken iğne batma hissi oluyor 10.günde bu normal durum mu

Kshvrz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kim yaptı işleminizi?

Facebook Twitter Instagram