Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın Clinik 25.12.2024 4700 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 2639 defa)

ZacFr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle herkese merhabalar. Sağlıklı yarınlar diliyorum. Uzun zamandır saçlarımın üst ve ön bölgesini ektirmeyi düşünüyordum ve sonunda ektirdim. Yaşım 30. Dökülmenin nerdeyse durma noktasına gelmesiyle beraber bu adımı atmaya karar verdim. Sizin tavsiye, yorum ve tecrübelerinizi dinlemek ve gelişimi beraber gözlemlemek adına formda ileti açmaya karar verdim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum 🙏🙂

ZacFr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Serkan Aygın Clinik 25.12.2024 4700 greft saç ekimi
« Yanıtla #1 : 27 Aralık 2024, 22:35:00 »
Ekim öncesi ön bölge bu şekildeydi

ZacFr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Aralık 2024, 22:36:17 »
Ekim sonrası hali

ZacFr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Aralık 2024, 22:37:23 »
donör bölgesi ekim öncesi durumu

ZacFr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Ocak 2025, 15:00:54 »
Yorum yapabilecek tecrübeli insanlar yok mudur acaba ?

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 03 Ocak 2025, 13:11:35 »
çizgi dizaynı kafa yapınıza uygun ve doğal görünüm olacak şekilde tasarlanmış ,greft sayısı ve sıklıkta açıklığınıza göre gayet ideal duruyor umarım hayalindeki gibi olur sonuç kardeşim devam fotolarını bekleriz.

ZacFr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 03 Ocak 2025, 13:58:24 »
çizgi dizaynı kafa yapınıza uygun ve doğal görünüm olacak şekilde tasarlanmış ,greft sayısı ve sıklıkta açıklığınıza göre gayet ideal duruyor umarım hayalindeki gibi olur sonuç kardeşim devam fotolarını bekleriz.
Teşekkür ederim yorumun için. Ekim sonrası kullanılan ilaç vs. konusunda kararsız kaldım. O konu hakkında tavsiyeniz olur mu?

harry_potter

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Ocak 2025, 19:00:14 »
Teşekkür ederim yorumun için. Ekim sonrası kullanılan ilaç vs. konusunda kararsız kaldım. O konu hakkında tavsiyeniz olur mu?

Finasterid ,minoxil ,xpecia ,procapi içeren bir sprey ,multivitaminler ,d ,b12 falan yani genel anlamda kullanılan destekler bunlar ama tabi kullanmak zorunda değilsiniz .Bu tip destekler genelde var olanı korumak için kullanılıyor .Ben bunların şahsen ekilenlere faydalı olabileceklerini sanmıyorum .Kendi saçlarınızda ki dökülmeler zamanla devam edecek kullanacaksanız dökülmeleri dururumak amacıyla başlamanız gerekir.

ZacFr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 05 Ocak 2025, 21:14:18 »
Finasterid ,minoxil ,xpecia ,procapi içeren bir sprey ,multivitaminler ,d ,b12 falan yani genel anlamda kullanılan destekler bunlar ama tabi kullanmak zorunda değilsiniz .Bu tip destekler genelde var olanı korumak için kullanılıyor .Ben bunların şahsen ekilenlere faydalı olabileceklerini sanmıyorum .Kendi saçlarınızda ki dökülmeler zamanla devam edecek kullanacaksanız dökülmeleri dururumak amacıyla başlamanız gerekir.
Üstad son zamanlarda var olan saçım çok ince ve cansızdı yani tabiri caiz ise böyle fırça gibi duruyordu. Kliniğin tavsiyesi propecia+minoxil oldu. Açıkcası kullanmayı düşünüyorum. Bunlara takviye olarak gerekli vitaminleri kullanıp düzenli bir şekilde mezoterapide yaptıracağım. Aklımdaki tek soru finansterid spor hayatımı nasıl etkiler oldu. Kliniğin önerdiği fin+minoxil kombinesine yorumunuz ne olurdu hocam? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Noone35

• Full Member
« Yanıtla #9 : 05 Ocak 2025, 21:43:14 »
Üstad son zamanlarda var olan saçım çok ince ve cansızdı yani tabiri caiz ise böyle fırça gibi duruyordu. Kliniğin tavsiyesi propecia+minoxil oldu. Açıkcası kullanmayı düşünüyorum. Bunlara takviye olarak gerekli vitaminleri kullanıp düzenli bir şekilde mezoterapide yaptıracağım. Aklımdaki tek soru finansterid spor hayatımı nasıl etkiler oldu. Kliniğin önerdiği fin+minoxil kombinesine yorumunuz ne olurdu hocam? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Dostum aktif fitness yapan birisiyim. finanstredid dht baskiliyor normal testeron konusunda sıkıntı yok ama kreatin kullanıyorsan finansterdi kullanmamalısın kreatin dht yükseltiyor çünkü.onun dışında finansterid kullandığım süreçte gelişimimde bir sıkıntı olmadı için rahat olsun

ZacFr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 05 Ocak 2025, 22:34:05 »
Dostum aktif fitness yapan birisiyim. finanstredid dht baskiliyor normal testeron konusunda sıkıntı yok ama kreatin kullanıyorsan finansterdi kullanmamalısın kreatin dht yükseltiyor çünkü.onun dışında finansterid kullandığım süreçte gelişimimde bir sıkıntı olmadı için rahat olsun
Boksörüm üstadım kaygım ringte sıkıntı yaşamak. Mide ve karaciğere alınan darbeler konusunda ilaç kullanımı nasıl etkiler diye araştırma yaptım ama pek verimli bir sonuca ulaşamadım. Yine de değerli yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim zamanımızı ayırdınız minnettarım 🙏

cengover21

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 05 Ocak 2025, 22:45:11 »
Boksörüm üstadım kaygım ringte sıkıntı yaşamak. Mide ve karaciğere alınan darbeler konusunda ilaç kullanımı nasıl etkiler diye araştırma yaptım ama pek verimli bir sonuca ulaşamadım. Yine de değerli yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim zamanımızı ayırdınız minnettarım 🙏

mide ve karaciğer konusundaki endişeleriniz bence yersiz fakat finasterid özellikle testoyu arttırdığı için üst bacak ve kalça kütlesinde bir artışa neden olabiliyor ve birde jinekomasti yapma riski var bu boks hayatınızı olumlu olumsuz nasıl etkiler artık değerlendirmesini kendiniz yaparsınız.

ZacFr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 05 Ocak 2025, 22:51:40 »
mide ve karaciğer konusundaki endişeleriniz bence yersiz fakat finasterid özellikle testoyu arttırdığı için üst bacak ve kalça kütlesinde bir artışa neden olabiliyor ve birde jinekomasti yapma riski var bu boks hayatınızı olumlu olumsuz nasıl etkiler artık değerlendirmesini kendiniz yaparsınız.
Teşekkür ederim. Bi başlıyım o zaman çok sorunlu bir süreç geçirdiğimde bırakırım olmadı. Teşekkür ediyorum değerli görüşleriniz için.

ZacFr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 11 Ocak 2025, 22:54:15 »
Herkese merhabalar. Kabuk dökümü sonrası güncel halim bu şekildedir. Düşünce ve yorumlarınızı bekliyorum.

ZacFr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 11 Ocak 2025, 23:53:46 »
Üstadım yorumun var mıdır acaba kabuk dökümü sonrası güncellemem için?

Facebook Twitter Instagram