Merhabalar.
Yaklasık 3 ay önce saç ektirmeye karar verdim. Yaptığım araştırmalar ve aldığım tafsiyeler üzerine Dr. Hakan hoca ve ekibi ile tanıştım. İlk görüşmemizi yüz yüze yaptık. Aklımdaki tüm soruları kendilerine ilettim. Tüm endişelerimi kendileriyle paylaştım. Hakan hocada süreci en başından sonuna kadar şeffaf bir şekilde bana aktardı. Ardından kendisinin ve ekibinin daha önceden yapmış olduğu işlere baktık. Sonuç itibariyle ben hem görüşmemizin verimliliğinden hemde daha önce yapılmış işlerin de güzel sonuçlarını görmüş olmamdan dolayı doğru adresin Dr. Hakan klinic olduğuna kanaat getirdim. Ardından ekim işlemi için 23.11.2024 tarihine randavulaştık. Ekim günü kliniğe ilk adımımdan itibarende gerek hakan hocam gerekse tüm çalışma arkadaşları son derece güzel bir şekilde benimle ilgilendiler. Ekimi yaklaşık 8 saate hiçbir sıkıntı olmadan gerçekleştirdik. Ardından yine ekim sonrasında nelere dikkat etmeliyiz neler yapmalıyız vs. Gibi bilgilendirildim. Losyon ,şampuan ,boyunluk, krem , ve birkaç ilaçların olduğu setimizide bana teslim ettiler ve oradan ayrıldım. Bu gün 16. Günümdeyim. 6 gün önce kabukları döktüm. Kabuk dökene kadarki geçen 10 günde de hiç bir sıkıntı yaşamadım. Verilen ilaçları tarif edildiği gibi kullandım. Günlük olarak yıkama sonrası fotoğraflarımı kliniğe gönderdim ve bu şekilde kontrollerle 10 günde kabuk döktüm. Ve dediğim gibi şu an 16. Gündeyim ve şu anki sonuç bile beni memnun etti. Daha sürecin en başındayım ama 6 ve 8 aylık sonuclarında iyi olacağını şimdiden hissediyorum. Dr. Hakan hoca ve ekibine teşekkür ediyorum.