Merhaba çok geçmiş olsun. Bilgiler gayet açıklayıcı ve bilgilendirici ekim yapmayı düşünen arkadaşlar için yol gösterici olacaktır. Ekiminde güzel beğendim sonucu gönlünce olur umarım. (Proscar konusuna gelecek olursak hemen hemen her ekim kliniği ekim sonrası öneriyor. Yan etkisi kiminde oluyor kiminde olmuyor yada eskisinden iyi olduklarını iddia ediyorlar. Ben 1 ay kullanan biri olarak yan etkilerini görüp buraktım 1 ay sonrası eski halime döndüm deneyimlemiş biri olarak önermiyorum bu sebeple. Xpecia kullanıyorum günde 2 adet yan etki görmedim bu takviyeye bakabilirsin.)
Merhabalar. Öncelikle teşekkür ederim. Kliniğe gerçekten diyecek bir şey yok, iyiler. Ama klinik işin yarısı, diğer yarısı kişinin kendi greftleri, kişisel bakımı, açıklığın büyüklüğü, saç tellerinin kalınlığı vb. Büyük açıklığı olan ve yüksek beklentisi olan arkadaşlara tavsiyem tek seansta işi bitirmeyi düşünmesinler. Çünkü
1.) tek seansta 5000 üstü greftin alınması sakıncalı, dönor bölgeye çok ciddi bir travma bırakabilir.
2.) Greflerin kafa derisine tekrar yerleştirilmesi için geçen süre yüksek greflerde sorun çıkarır. Çünkü greftin kan dolaşımından çıkmış olduğu için açık alanda ne kadar uzun süre beklerse o kadar greft kaybı olacaktır. O yüzden daha az greft demek hem dönor bölgeye daha az hasar demek hem de greflerin dış dünyada daha az kalması demek.
Araştırmalarım sonucu açıklığı büyük olup iyi sonuç alan hastaların tamamı 2 hatta 3 seans yaptırmış.
XPecia tablet konusuna gelince. Bu ürünü 5 yıl evvelinde yaklaşık 2 ay kullandım. İyi bir ürün fakat hepsi gibi bıraktığınızda etkisi ortadan hızla kalkıyor.
İlk 20 gün hiç bir şey olmuyor. 20. günden sonra yıkama esnasında küçük minik saç telleri alttan daha sağlıklı yeni saç telleri geldiğinden dolayı dökülüyor ve kullanmaya devam ettiğiniz sürece yeni saç çıkışları devam ediyor. Özellikle minyatür saçları olan arkadaşlar için iyi olabilir. Yan etkisini görmemiştim ben de sizin gibi.
Onun dışında Omega 3, (Hindistan cevizi yağı, zeyin yağı, balık, ketentohumu yağı) gibi faydalı besinleri tüketmeyi ihmal etmemek gerek. Ayrıca sumak, kekik yeşil ve kırmızı renkli sebzeler kan dolaşımına yardımcı olup toksinlerin atılmasına katkı sağlıyor. Ekim sonrasuı 1 ay kadar tüketilmesi iyi olabilir. Beslenme, stresten uzak durma ve uyku gibi unsurlar greft kaybı konusunda bana göre %5 kadar pozitif etkiye sahip olabilir. Sigara konusunu merak etmekteyim. Tek tük içiyorum ama normalde 5 gün önceden bırakıp bir süre hiç içmemek en iyisi çünkü kan dolaşımını etkiler.