Gönderen Konu: Dr. Hakan Clinic 4700 greft saç ekimi.  (Okunma sayısı 1173 defa)

keltosh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dr. Hakan Clinic 4700 greft saç ekimi.
« : 13 Şubat 2025, 09:30:39 »
Merhaba. Daha evvelinde forumda tavsiye almak adına konu açmıştım. Bütçe bakımından bana uygun olan yer Asuman Hair veya Dr. Hakan Clinic idi. Asuman Hair mesajlara pek zamanında ve ilgili şekilde cevap vermiyor. Hakan Klinik ise mesajlara daha düzgün cevaplar veriyor ve ilettiğiniz resimlere çeşitli çizimler yapıyorlar ve süreçle alakalı tatmin edici bilgiler içieren ses kayıları iletiyorlar. Bu hoşuma gittiğinden Hakan Kliniği tercih ettim.

4700 greft alındı. Vertex bölgesini ikinci ekimde yapabileceklerini söyledir. Ben de kabul ettim. Zaten bu büyüklükteki açıklıklarda tek seanstan başarılı bir sonuç alınması biraz zor.
Ekim öncesi ve sonrası resimleri aşağıda bulabilirsiniz. Kafanın üstündeki alanın 1 ve 2 numaralı bölgelerine ekim yapıldı. Greftlerimin iyi olduğu, çoklu saç teli içerenlerin sayısının fazla olduğu ifade edildi.

Kliniğin ilgi ve alakası çok iyi. Güven veriyorlar. Çalışanların tecrübeli oldukları da belli. Tasarımı Hakan Bey bizzat yapıyor. Hatta ön kısımda kanal açma işleminde de görev alıyor. Onun dışında grefleri çıkaran Çıkaran Kübra hanım var. Ekimi yapan arkadaş da başka bir kişi.
Sadece benim yan tarafımdan çok fazla saç aldıklarını görüyorum. Normalde buna pek fazla denk gelmemiştim ben. Hadi hayırlısı.
Devamında süreç hakkında bilgi vereceğim.
Kolay gelsin.

Güncelleme:

Dr. Hakan Clinic 2025 fiyatı 100.000 TL (10.000 TL peşinat, kalan 90.000 TL nakit olarak elden)
İsteğe bağlı olarak kök hücre tedavisi + 25.000 TL
Sedasyonlu anstezi isteğe bağlı olarak + 7000 TL

9 ay kadar Proscar 1/4 hafta 4 gün öneriyorlar.
Genellikle 5000 greftin üzerine çıkmıyorlar.
Sizi whatsapp gruplarına alıyorlar ve bilgilendiriyorlar. Bir şey sorarsabuz mesajlara anında cevap veriyorlar.
Ekim esnasındaki ruh sağlığınızı korumanıza yardımcı olamak için sürekli sohbet ve bir şeye ihtiyacınız var mı bunu sorma halindeler. Hakan hoca sık sık gelip kontrol ediyor.

Kayser Soze

• Hero Member
Ynt: Dr. Hakan Clinic 4700 greft saç ekimi.
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2025, 10:25:00 »
Hayırlı olsun.
Bu ekim merkezi, çok iyi başladı. Birinci tercih olarak Asuman Hair'in zamanla önüne geçecek gibi. İnşallah ileri de bozmazlar, çünkü belli bir başarı sağlandıktan sonra bozabiliyorlar. Ekip heyecanın kaybediyor veya ekip değişiyor vs.
Senin ekimin planlaması ve ekim sıklığı güzel. Kabuk dökümü sonrası görüntü bakalım nasıl olacak. İnşallah güzel sonuçlanır.
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2025, 10:27:01 »
Bu ekim merkezinde sedasyon imkanı var mı dostum. Ayrıca 2025 fiyatı nedir. Sanırım Asuman Hair'de şuan 90.000 TL ekim.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37

keltosh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 13 Şubat 2025, 10:48:45 »
Bu ekim merkezinde sedasyon imkanı var mı dostum. Ayrıca 2025 fiyatı nedir. Sanırım Asuman Hair'de şuan 90.000 TL ekim.

Yorumunuz için teşekkürler. Umarım dediğiniz gibi olur.
Fiyat olarak 100.000 TL istiyorlar. Bu noktada Asuman Hair'e göre biraz daha yukarıda. 10.000 peşinat alıyorlar ve geri kalan 90.000 TL yi elden nakit vermenizi istiyorlar ki bu durum biraz can sıkıcı çünkü bankaların 10.000 TL günlük nakit verme limiti var. Gidecek arkadaşların bir önceki günden şubeden para çekmesi iyi olabilir. Ben bütüm hesaplarıma ayrıca annemin birkaç hesabına 10'a bin TL aktarıp tek tek çekmek zorunda kaldım şubeye gitmeyi unuttuğum için.

Sedasyon imkanları var. Hatırladığım kadarıyla ayrıca 7000 TL civarında para istiyorlar. (Bence gerek yok, klasik lokal anestezi işlemi ense ve kulak arkası dışında kalan bölgelerde hiç hissedilmiyor, ense ve kulak arkasında biraz acıtıyor ama katlanılmaz bir şey değil. )
Onun dışında kök hücre tedavisi de yapabiliyorlar ve bunun için de ayrıca 25.000 TL istiyorlar.
İmkanları çok. Fakat gerek var mı işe yarar mı orası kişinin kendi bileceği iş.
Ayrıca ekim sonrası 9 ay kadar 1/4 haftada 4 gün proscar öneriyorlar. Bu da kişisel bir olay.

Çoğu yer 60.000 TL civarına tek seans derken bu arkadaşlar Asuman hair ve Hakan klinik, iki seans öneriyor. Yani total de hesaplarsanız fiyat olarak baya yukarı çıkmış oluyor ama iki ekim tabiki çok daha iyi sonuç verir.
Teşekkürler.

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 13 Şubat 2025, 10:49:53 »
Asuman hair ın fiyatı evet o ama sedasyon istenince +10.000 tl isteniyor
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Agf-39 mezotetapi(forte) 10 seans

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 13 Şubat 2025, 10:51:42 »

Yorumunuz için teşekkürler. Umarım dediğiniz gibi olur.
Fiyat olarak 100.000 TL istiyorlar. Bu noktada Asuman Hair'e göre biraz daha yukarıda. 10.000 peşinat alıyorlar ve geri kalan 90.000 TL yi elden nakit vermenizi istiyorlar ki bu durum biraz can sıkıcı çünkü bankaların 10.000 TL günlük nakit verme limiti var. Gidecek arkadaşların bir önceki günden şubeden para çekmesi iyi olabilir. Ben bütüm hesaplarıma ayrıca annemin birkaç hesabına 10'a bin TL aktarıp tek tek çekmek zorunda kaldım şubeye gitmeyi unuttuğum için.

Sedasyon imkanları var. Hatırladığım kadarıyla ayrıca 7000 TL civarında para istiyorlar.
Onun dışında kök hücre tedavisi de yapabiliyorlar ve bunun için de ayrıca 25.000 TL istiyorlar.
İmkanları çok. Fakat gerek var mı işe yarar mı orası kişinin kendi bileceği iş.
Ayrıca ekim sonrası 9 ay kadar 1/4 haftada 4 gün proscar öneriyorlar. Bu da kişisel bir olay.

Çoğu yer 60.000 TL civarına tek seans derken bu arkadaşlar Asuman hair ve Hakan klinik, iki seans öneriyor. Yani total de hesaplarsanız fiyat olarak baya yukarı çıkmış oluyor ama iki ekim tabiki çok daha iyi sonuç verir.
Teşekkürler.
Aa kök hücre tedavisi için bana 30.000 tl demişlerdi 3 hafta önce
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Agf-39 mezotetapi(forte) 10 seans

keltosh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 13 Şubat 2025, 10:57:03 »
Ben 22 Ocakta fiyat aldım. 25.000 TL dediler. Belki artırmışlardır. Kök hücre için 25.000 veya 30.000 TL bana kalırsa mantıklı bir tercih değil.
Onun dışında sedasyon için 7.000 TL alıyorlar ama o iş için uzman birini getiriyorlar ilgili işlemi yapması adına. Gerek var mı bence yok.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 13 Şubat 2025, 11:29:50 »
Fotoğraflar ödem belli olmuyor. Kaç günlük fotoları attın dostum.
Diş ekiminden kaynaklı olarak ödem de az olabilir gerçi. Yüzün gözünde hiç şişlik de yok
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37

keltosh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 13 Şubat 2025, 11:33:38 »
Dük ektirdim, fotolar bugün çekildi. Ufaktan ödem başladı alnıma doğru iniyor. Doktor ödem sökücü bir ilaç vermişti. Onu kullandım bugün ilk kez.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 13 Şubat 2025, 12:18:53 »
2-3 gün sürekli sırt üstü yatmak gerekiyor.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37

keltosh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 13 Şubat 2025, 12:26:11 »
Evet abi öyleymiş. İlk gecem kabus gibi geçti. Birazcık ağrı vardı ama şimdi o da yok bu yüzde kliniğin verdiği ağrı kesiciyi kullanmadım bile. Fakat ben ömrü hayatımda birkez bile sırt üstü yatmış biri değilim. Uyuyamıyor insan, hep yüzüstü yatıp kafayı yana çevirerek yastığa koymaya alıştığımdan dolayı. İşin öteki tarafı yazılım mühendisi olduğum için sürekli bilgisayar başındayım ve ister istemez ödem yüze doğru geliyor. Hayırlısı olsun, annemin de dün dediği gibi güzelliğin bir bedeli vardır. Hem maddi olarak hem de emek bakımından. Aynı zamanda fitness yapan biri olarak bunu çok iyi bilirim.
Proscar konusunda bilgili misiniz? Hastane verdi ama ben kullanmayı düşünmüyorum. Saw palmetto ve biotin içeren takviye edici gıda kullanıyorum. İleride düzenli olarak mezo terapi + PRP yaptırmayı düşünüyorum. Yani Biotin + Saw p. + Mezoterapi + PRP heralde kurtarır.

Yaş 31 bu arada.

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 13 Şubat 2025, 12:58:14 »
Merhaba çok geçmiş olsun. Bilgiler gayet açıklayıcı ve bilgilendirici ekim yapmayı düşünen arkadaşlar için yol gösterici olacaktır. Ekiminde güzel beğendim sonucu gönlünce olur umarım. (Proscar konusuna gelecek olursak hemen hemen her ekim kliniği ekim sonrası öneriyor. Yan etkisi kiminde oluyor kiminde olmuyor yada eskisinden iyi olduklarını iddia ediyorlar. Ben 1 ay kullanan biri olarak yan etkilerini görüp buraktım 1 ay sonrası eski halime döndüm deneyimlemiş biri olarak önermiyorum bu sebeple. Xpecia kullanıyorum günde 2 adet yan etki görmedim bu takviyeye bakabilirsin.)

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 13 Şubat 2025, 13:08:15 »
Proscar kullanmıyorum. Kullanmayı düşünürsen, iyice araştırmanı tavsiye ederim
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37

keltosh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 13 Şubat 2025, 13:30:24 »
Merhaba çok geçmiş olsun. Bilgiler gayet açıklayıcı ve bilgilendirici ekim yapmayı düşünen arkadaşlar için yol gösterici olacaktır. Ekiminde güzel beğendim sonucu gönlünce olur umarım. (Proscar konusuna gelecek olursak hemen hemen her ekim kliniği ekim sonrası öneriyor. Yan etkisi kiminde oluyor kiminde olmuyor yada eskisinden iyi olduklarını iddia ediyorlar. Ben 1 ay kullanan biri olarak yan etkilerini görüp buraktım 1 ay sonrası eski halime döndüm deneyimlemiş biri olarak önermiyorum bu sebeple. Xpecia kullanıyorum günde 2 adet yan etki görmedim bu takviyeye bakabilirsin.)

Merhabalar. Öncelikle teşekkür ederim. Kliniğe gerçekten diyecek bir şey yok, iyiler. Ama klinik işin yarısı, diğer yarısı kişinin kendi greftleri, kişisel bakımı, açıklığın büyüklüğü, saç tellerinin kalınlığı vb. Büyük açıklığı olan ve yüksek beklentisi olan arkadaşlara tavsiyem tek seansta işi bitirmeyi düşünmesinler. Çünkü

1.) tek seansta 5000 üstü greftin alınması sakıncalı, dönor bölgeye çok ciddi bir travma bırakabilir.
2.) Greflerin kafa derisine tekrar yerleştirilmesi için geçen süre yüksek greflerde sorun çıkarır. Çünkü greftin kan dolaşımından çıkmış olduğu için açık alanda ne kadar uzun süre beklerse o kadar greft kaybı olacaktır.  O yüzden daha az greft demek hem dönor bölgeye daha az hasar demek hem de greflerin dış dünyada daha az kalması demek.

Araştırmalarım sonucu açıklığı büyük olup iyi sonuç alan hastaların tamamı 2 hatta 3 seans yaptırmış.

XPecia tablet konusuna gelince. Bu ürünü 5 yıl evvelinde yaklaşık 2 ay kullandım. İyi bir ürün fakat hepsi gibi bıraktığınızda etkisi ortadan hızla kalkıyor.
İlk 20 gün hiç bir şey olmuyor. 20. günden sonra yıkama esnasında küçük minik saç telleri alttan daha sağlıklı yeni saç telleri geldiğinden dolayı dökülüyor ve kullanmaya devam ettiğiniz sürece yeni saç çıkışları devam ediyor. Özellikle minyatür saçları olan arkadaşlar için iyi olabilir.  Yan etkisini görmemiştim ben de sizin gibi.

Onun dışında Omega 3, (Hindistan cevizi yağı, zeyin yağı, balık, ketentohumu yağı) gibi faydalı besinleri tüketmeyi ihmal etmemek gerek. Ayrıca sumak, kekik yeşil ve kırmızı renkli sebzeler kan dolaşımına yardımcı olup toksinlerin atılmasına katkı sağlıyor. Ekim sonrasuı 1 ay kadar tüketilmesi iyi olabilir. Beslenme, stresten uzak durma ve uyku gibi unsurlar greft kaybı konusunda bana göre %5 kadar pozitif etkiye sahip olabilir.  Sigara konusunu merak etmekteyim. Tek tük içiyorum ama normalde 5 gün önceden bırakıp bir süre hiç içmemek en iyisi çünkü kan dolaşımını etkiler.

temürmelik

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 13 Şubat 2025, 20:41:20 »
Hayırlı olsun hocam. Çok güzel görünüyor.
İnşallah ben de bu ay dr hakan clinic de ektireceğim. Gerçekten çok başarılılar.

Facebook Twitter Instagram