Gönderen Konu: İstanbul esteavva/ 4900greft/ yaş 27 07.12.24  (Okunma sayısı 677 defa)

Samet Polat

• Yeni üye
  • *
İstanbul esteavva/ 4900greft/ yaş 27 07.12.24
« : 04 Ocak 2025, 14:41:10 »
Arkadaşlar merhaba. 27 yaşındayım. Son 1.5 senede çok agresif bir saç dökülmesi yaşadım. Yıllardır belli bir dökülmeyle saçlarım azalıyordu ama son 1.5 yılda belirginleşti. Ve dökülme devam ederken ekim yaptırma kararı aldım. Üst bölgem tamamen açılmamıştı ama gideceği belli olduğu için saçlarımın olduğu bölgeler dahil hiç saç yokmuş gibi bir ekim yapıldı. 7 aralıkta ekim yaptırdım süreçteki fotoğraflarımı sizlerle paylaşıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum

Ekimden sonra 3 gün prednol 16mg kullandım. 1 hafta ecoprin ve 1 hafta cipro antibiyotik kullandım.

13. Gün itibariyle nuevonun bakım setine başladım . Nuevo şampun , Nuevo minoxidil içerikli serum sprey , neuvo vitamin hapı , nuevo mezoterapi için kullanılan flakon içerisinde vitamin. Haftaiçi sabah akşam huni şeklinde iğneli bir aparatı başımda gezdirip ardından minoxidil içerikli spreyi sıkıyorum. Haftasonlarısa yine başıma o şekilde iğneli aparatı gezdirdikten sonra flakon içindeki vitamini damla şeklinde damlatıyorum. Haftanın 5 günü minoxidil 2 günü bu flakondaki vitamin. Tamamen saç ekim ekibimin verdiği takviye ve uygulama

Samet Polat

• Yeni üye
  • *
Ynt: İstanbul esteavva saç ekim süreci
« Yanıtla #1 : 04 Ocak 2025, 14:43:47 »
Toplam 4900 greft ekildi
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2025, 17:51:16 Gönderen: Samet Polat »

Samet Polat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 04 Ocak 2025, 14:47:43 »
Ekimden önceki saçım. Ön hattım tamamen bozulmuş ve üst bölgem gelen ışıkla aşırı derece seyrek
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2025, 15:40:35 Gönderen: Samet Polat »

Samet Polat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 04 Ocak 2025, 14:51:28 »
Ekim sürecimin 28. Günündeyim. Şok dökülmem 10. Günden başladı 15. Günler çık hızlandı. Şuan hala az da olsa devam ediyor şok dökülmeler. Kabukları 12. Günki yıkamayla döktüm. Ve 12. Gün kabuk sonrası görüntü. Ekim bölgemde herhangi bir komplikasyon gelişmedi çok şükür
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2025, 17:28:13 Gönderen: Samet Polat »

Samet Polat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 04 Ocak 2025, 14:52:28 »
14.gün

Samet Polat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 04 Ocak 2025, 14:56:20 »
Sırasıyla 23-17-20 . Gün görüntüleri sıralama karışık oldu kusura bakmayın

Samet Polat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 04 Ocak 2025, 17:22:52 »
19. Gün fotoğraflarını daha belirgin çekmişim eklemek istedim. Hiç saç yokmuş gibi ekilmesine rağmen resimde kendi saçlarımdada belirgin çıkışlar var . En büyük endişem kendi saçımın tamamen gitmesiydi

Samet Polat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 04 Ocak 2025, 17:37:55 »
Fotoğraf 28. Güne ait. Ekilen saçlar yüzde 70 civarında döküldü. Kalanlar ise artık uzayıp inceldiler veya köke yakın kırıldılar

Samet Polat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 04 Ocak 2025, 17:55:47 »
Forumdaki tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Özellikle ekim çizgisi ön sıklık vs doğal gösterir mi az çok bellidir tecrübeli arkadaşlar için

Samet Polat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 05 Ocak 2025, 15:17:52 »
29.gün görseli. Gün ışığında çektim. Forumdaki tecrübeli arkadaşların görüş ve önerilerini bekliyorum 😊

Samet Polat

• Yeni üye
  • *
Ynt: İstanbul esteavva/ 4900greft/ yaş 27
« Yanıtla #10 : 06 Ocak 2025, 16:38:08 »
Süreçle ilgili teceübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum 😊

Mustafapoyraz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Ocak 2025, 16:53:22 »
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun inşallah var olan saçlarını da korumalısın ekim yapan doktorunla bu konuyu da görüşmeni öneririrm.
İnşallah gönlünce olur

Samet Polat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 06 Ocak 2025, 17:03:42 »
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun inşallah var olan saçlarını da korumalısın ekim yapan doktorunla bu konuyu da görüşmeni öneririrm.
İnşallah gönlünce olur

Teşekkür ederim hocam inşallah güzel bir süreç olur. Var olan saçlarım için bi bakım seti verildi ilk başa yazdım onları kullanıyorum şampuanda da %3 minoxidil var serumda %5minoxidil. Ayrıca bi vitamin hapı verdiler nuevo marka onu kullanıyorum. Birde mezoterapi flakonu verdiler. Bunları kullanıyorum. Mevcut çıkan saçımda şuan dökülme olmuyor diyebilirim dökülenler gördüğüm kadarıyla ekilen saçlar . Ayrıca minoxidil serum umuyorum ki yeni saçlarıda çıkarır ekimden önce ince zayıf birçok saçım vardı

Samet Polat

• Yeni üye
  • *
Ynt: İstanbul esteavva/ 4900greft/ yaş 27 07.12.24
« Yanıtla #13 : 08 Ocak 2025, 01:16:47 »
Sanırım grupta pek konuşulmayan meşhur yerlerde ekim yaptırmadğım için pek yorum yapılmıyor açtığım postta . Ama yinede süreçle ilgili gelişmeleri paylaşacağım iyi kötü artık fikir olur.. 32. Günden oda ışığında çektim . Uzayanları kendi saçım. Kendi saçlarımda tamamen bi kayıp olmadı. Zaten çok aşırı seyrekti . Şuanki görüntü bile açıkçası beni sevindiriyor kendi saçlarımda. Minoxidille belki daha da artış olabilir kendi saçlarımda. Sadece merağım bu saatten sonra kendi saçlarımda şok dökülme olur mu? Yoksa aksine görünenin fazlası artış mı olur tecrübeli üstadlar varsa bilgilendirirse sevinirim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: İstanbul esteavva/ 4900greft/ yaş 27 07.12.24
« Yanıtla #14 : 08 Ocak 2025, 01:43:44 »
öncelik olarak sen de diğer arkadaşlarının konusuna yazarsan onlarda sana yazar dostum sadece konu açıp beklemek olmuyor...
ekim öncesi saçların dht dolayı genetik dökülme incelmiş minoxil intihar olur tek seçenek finasterid +xpeci düşünürsen

minoxil saçlarını kısa zamanda fuffffff yapar...

bunun dışında saç ekimin ön çizgi biraz daha iyi olabilirdi ama kötü değil ve ekilen saç yönleri dik duruyor bu çok iyi olmamış umarım çıkınca garip ve seyrek durmaz dik açı olduğu için merkez ekim konusunda geliştirmeli kendini
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram