Arkadaşlar merhaba. 27 yaşındayım. Son 1.5 senede çok agresif bir saç dökülmesi yaşadım. Yıllardır belli bir dökülmeyle saçlarım azalıyordu ama son 1.5 yılda belirginleşti. Ve dökülme devam ederken ekim yaptırma kararı aldım. Üst bölgem tamamen açılmamıştı ama gideceği belli olduğu için saçlarımın olduğu bölgeler dahil hiç saç yokmuş gibi bir ekim yapıldı. 7 aralıkta ekim yaptırdım süreçteki fotoğraflarımı sizlerle paylaşıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum
Ekimden sonra 3 gün prednol 16mg kullandım. 1 hafta ecoprin ve 1 hafta cipro antibiyotik kullandım.
13. Gün itibariyle nuevonun bakım setine başladım . Nuevo şampun , Nuevo minoxidil içerikli serum sprey , neuvo vitamin hapı , nuevo mezoterapi için kullanılan flakon içerisinde vitamin. Haftaiçi sabah akşam huni şeklinde iğneli bir aparatı başımda gezdirip ardından minoxidil içerikli spreyi sıkıyorum. Haftasonlarısa yine başıma o şekilde iğneli aparatı gezdirdikten sonra flakon içindeki vitamini damla şeklinde damlatıyorum. Haftanın 5 günü minoxidil 2 günü bu flakondaki vitamin. Tamamen saç ekim ekibimin verdiği takviye ve uygulama