abiler şimdi birkaç hafta sonra 21 ine girecek bir kardeşinizim. benim saçlarım yaklaşık 19,5 yaşlarındayken (2023 temmuz dönemi falan) çok ani dökülmeye başladı ön tarafımın sol tarafı birkaç ay içerisinde hızlıca döküldü (tamamen değil kısmen) ama o kısa süreli dökülmeden sonra bence 0 ama belki çok çok az dökülmeye devam etti bu zamana kadar. aradan birkaç ay geçtikten sonra (2023 ekim) hızlıca sağ tarafım dökülmeye başladı o da birkaç ayda belirli bir seviyeye gelip bence yine 0 ama belki çok çok az ilerlemiş olabilir (sağ tarafım açılmadı ama seyrek bir bölge var). ve sol tarafım 1 seneden uzun süredir sağ tarafımda 1 senedir aynı, bir dökülme yok ama yine tekrarlıyorum belki çok az dökülmüştür. ama asla o ilk birkaç ay gibi dökülmediler. şuan mature hairline denilen tarzda saç çizgim var zaten biraz esmer bir tipim kirli sakalım var yaşımın belki 1-2 yaş üstünde gösteriyor olabilirim ancak bu saçla beraber çok daha üstünde gösteriyorum. yaşımı genelde daha çok büyük sanıyorlar şapka takmadığım zamanlar. bu da psikolojimi etkiliyor üni öğrencisiyim zaten öyle yakışıklı bir tipim yok saçlara şekil veremeyip yanlar boş gözükünce iyice psikolojimi bozmaya başladı, insanın dışarı çıkası bile gelmiyor böyle olunca. biraz uzattım kusura bakmayın velhasıl kelam saçım 1 senedir dökülmüyor bu şekilde devam ederse 1-2 seneye saç ektirmeyi düşünüyorum ama bir çekincem var diyelim ki bu önümüzdeki 2 yıl dökülmemeye devam etti bende ektirdim sonradan tekrar dökülmeye başlar mı diye bir çekincem var.