Gönderen Konu: Estenuvo 25 yaş 30 günlük saç ekimi sonucu 4200-4500 civarında greft  (Okunma sayısı 144 defa)

Trahaearn

• Yeni üye
  • *
Selamlar dostlar

Estenuo da ekimi gerçekleştirdik. 25 yaşındayım greft 4200-4500 arasında çıktı.
bugün tam 30 gün olacak. Sonuç beni çok muallakta bıraktı tavsiyelerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var.

Görseller sırasıyla ekim öncesi, 15. gün ve son 2-3 günlük fotoğraflar.

Biotin 3mg ve xpecia kullanıyorum. Sigara kullanmadım 10 gün boyunca fakat şu aralar günde 1 paket sigara içiyorum. prof sporcuyum ve 1 aydır spora gitmedim koşuya bile çıkmadım. Şuan aynaya bile bakamıyorum. Sizce ne zaman toparlarım ?

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 30 günlük saç ekimi sonucu 4200-4500 civarında greft
« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2025, 15:04:30 »
Problem ne tam olarak şok dökülme evresindesin ekilenler dökülmüş bir kısım kendi saçlarında travmadan dökülmüş olabilir zamanla süreç işler kendi saçında dökülenle birlikte ekilenlerde çıkmaya başlar 3-6ay arası. Ekim merkezinin adını greft sayısını yaşını ve ekim görsellerinide ekle geçmiş olsun.

Trahaearn

• Yeni üye
  • *
Ekim görselleri:

Trahaearn

• Yeni üye
  • *
Ynt: 30 günlük saç ekimi sonucu 4200-4500 civarında greft
« Yanıtla #3 : 27 Ocak 2025, 15:28:07 »
Problem ne tam olarak şok dökülme evresindesin ekilenler dökülmüş bir kısım kendi saçlarında travmadan dökülmüş olabilir zamanla süreç işler kendi saçında dökülenle birlikte ekilenlerde çıkmaya başlar 3-6ay arası. Ekim merkezinin adını greft sayısını yaşını ve ekim görsellerinide ekle geçmiş olsun.

Kendi saçlarım çıkmıyormuş gibi geldi hocam. ondan tedirgin oldum. çünkü komple saçsız bölgem oldukça azdı, şuan ki görüntü bu yüzden tedirgin etti. Kepeklenme de mevcut saçımda bundan kaynaklanabileceğini düşündüm

Trahaearn

• Yeni üye
  • *
32.gün gün ışığında ve kapalı alan içerisinde ki görseller

Eminacil

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi 12 aylık bir süreç ilk 3-4 ay görunen durumun hiç bir anlamı yok 4.aydan sonra yorum yapılabilir duruma geliyor o yüzden en az 90.gune kadar emekli dede saçıyla gezmeye devam edecen çünkü hem ekilen saçlar şok dokulmeye uğruyor hem de kendi saçların travmaya uğradığı için anca 3-4 ayda kendine geliyor. Ekimin gayet sık olmuş kötü olması için şuan için bir sebep yok

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba tekrardan dostum ön çizgin sıklık çok iyi görünüyor maşallah. Dediğim gibi kendi saçın travmadan etkilenip dökülmüş olabilir saçın evreleri var var olan saçın zayıf ve dökülme evresindeyse ekim hızlandırmış dökülmesini erkene almış olabilir yok güçlü beslenen saçlarınsa 2 aya tekrar çıkacaklardır gönlünü ferah tut. Ekimin sıklığı iyi en kötü senaryoda dahi ekilenler çıkarsa seni üzmez iyi düşün iyi olsun çokta geçmiş olsun tekrardan.

Trahaearn

• Yeni üye
  • *
Merhaba tekrardan dostum ön çizgin sıklık çok iyi görünüyor maşallah. Dediğim gibi kendi saçın travmadan etkilenip dökülmüş olabilir saçın evreleri var var olan saçın zayıf ve dökülme evresindeyse ekim hızlandırmış dökülmesini erkene almış olabilir yok güçlü beslenen saçlarınsa 2 aya tekrar çıkacaklardır gönlünü ferah tut. Ekimin sıklığı iyi en kötü senaryoda dahi ekilenler çıkarsa seni üzmez iyi düşün iyi olsun çokta geçmiş olsun tekrardan.

yorumunuz için teşekkürler hocam,peki bu aşama da spora başlayabilir miyim ? yarı prof vücut geliştirme sporcusuyum. yaklaşık 32 gündür hiç spor yapmadım. Genelde terlemiyorum genetik olarak. bir sıkıntısı olur mu

Eminacil

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ben de vücut geliştirme ile ilgileniyorum benim kliniğim 60.gun baslamami önerdi bence bir ay daha bekleyip baslayabilirsin bu kadar eziyet çektin riske etme bence zaten kas hafizan her türlü kaslarını geri getirecek

Facebook Twitter Instagram