Gönderen Konu: 4600greft elithair yaş 26  (Okunma sayısı 1154 defa)

MEK

• Yeni üye
  • *
Ynt: 4600greft elithair yaş 26
« Yanıtla #16 : 06 Şubat 2025, 14:34:40 »
Ekim bölgesinde ekilen cılız saçlar görünüyor herhalde bunların gelişmesini bekleyeceğim bu ay

Furkan Topcu

• Full Member
« Yanıtla #17 : 06 Şubat 2025, 14:39:32 »
inşallah dostum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 07 Şubat 2025, 00:50:24 »
Saç çıkışların fena değil zamanla dahada iyi olabilir yalnız ben şahsen bu tarz ön çizgileri pek beğenmiyorum haliyle sonuç çizgi tasarımı ve önlere kalın tellilerin ekilmesi vesilesiyle pek hoş olmamış baştan güzel tasarlansaydı çok daha iyi olabilirdi ama sen beğendiysen bize tebrik etmek düşer.
Beğenmediysen daha iyi merkezlerde ön çizgiye revizyon yaptırılabilir.
Global Moderator

MEK

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 07 Şubat 2025, 03:05:48 »
Saç çıkışların fena değil zamanla dahada iyi olabilir yalnız ben şahsen bu tarz ön çizgileri pek beğenmiyorum haliyle sonuç çizgi tasarımı ve önlere kalın tellilerin ekilmesi vesilesiyle pek hoş olmamış baştan güzel tasarlansaydı çok daha iyi olabilirdi ama sen beğendiysen bize tebrik etmek düşer.
Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Ön çizgiyi biraz v şeklinde ben istedim saçlarım hep yanlardan girintiliydi benim öyle daha doğal olacağını düşünüyorum. Saç tellerine gelirsek öndeki saçlarım kalın olması ne gibi problem olur ve saçların yoğunluğu ve çıkışı sizce nasıl birkaç aya tam toparlar mı?

MEK

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 16 Şubat 2025, 16:12:40 »
127. Gün güncel saçlar bu durumda süreç nasıl ilerliyor yorumlarsanız sevinirim

ozan19

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 17 Şubat 2025, 00:46:47 »
Açık konuşmak gerekirse ön çizgi biraz kötü olmuş siz v tipi isteseniz de merkez bu ön çizgiyi yapmamalıydı. Yine v olabilirdi ama bu kadar keskin bir v iyi gözükmemiş. Saçlarınızın gelişiminde ise herşey yolunda, 180.güne kadar iyice kararmış olacaktır.. Ön çizgiyi düzeltmek için yeni bir saç ekimine gerek var mı derseniz bana kalırsa gerek yok aşırı garip veya aşırı kötü duran bir durum da yok çünkü, tekrar para ver tekrar ameliyata gir tekrar uykusuz kal acı çek günlerce eve kapan,3 ay(şok dökülme sonrası) tekrar saçların garip gözüksün süreçlerini yaşamaya değecek kadar kötü bir görüntü de değil.

MEK

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 17 Şubat 2025, 14:13:22 »
Açık konuşmak gerekirse ön çizgi biraz kötü olmuş siz v tipi isteseniz de merkez bu ön çizgiyi yapmamalıydı. Yine v olabilirdi ama bu kadar keskin bir v iyi gözükmemiş. Saçlarınızın gelişiminde ise herşey yolunda, 180.güne kadar iyice kararmış olacaktır.. Ön çizgiyi düzeltmek için yeni bir saç ekimine gerek var mı derseniz bana kalırsa gerek yok aşırı garip veya aşırı kötü duran bir durum da yok çünkü, tekrar para ver tekrar ameliyata gir tekrar uykusuz kal acı çek günlerce eve kapan,3 ay(şok dökülme sonrası) tekrar saçların garip gözüksün süreçlerini yaşamaya değecek kadar kötü bir görüntü de değil.
Evet ön çizgiyi dediğiniz gibi bu kadar v olmaması daha güzel olurdu kötü çizmişler ancak tekrardan onca zahmete girmek zor geliyor şuan aslında reelde çok sırıtmıyor ama daha iyi yapılabilirdi. Bu seyreklikler kapanır diye düşünüyorum 6. Aya doğru inşallah

MEK

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 25 Nisan 2025, 22:17:13 »
6ay 13 gün oldu güncel hali ektedir.

MEK

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 25 Nisan 2025, 22:20:04 »
Güncel halini yorumlar mısın rica etsem?

admin45

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 26 Nisan 2025, 00:03:41 »
güzel bir sonuç  olmuş daha 3-4 ay daha gelişim gösterecektir

MEK

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 30 Nisan 2025, 21:28:30 »
güzel bir sonuç  olmuş daha 3-4 ay daha gelişim gösterecektir
Eyvallah hocam. İnşallah biraz daha gürleşmesini bekliyorum.

MEK

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 10 Ekim 2025, 12:07:43 »
Hocam tam 11 ay oldu güncel hali bu şekilde. Bazı yerlerde hala çok cılız kısa tüyler var onlar kalınlaşır diye umuyorum.

İbrahmzturk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 10 Ekim 2025, 12:18:25 »
Güzel tebrikelr

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 11 Ekim 2025, 11:59:52 »
Çok iyi maşallah güzel günlerde tara