Gönderen Konu: Saç ekimi için öneri İstanbul  (Okunma sayısı 76 defa)

sametcos

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi için öneri İstanbul
« : 25 Ocak 2025, 23:51:28 »
Merhaba arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim,

Öncellikle saç ekimi konusunda pek bilgim yok ondan dolayı size danışmak istedim saç ektirme kararı aldım şakak bölgesi kelleşti ön ve üstlerde seyrekleşme var İstanbul içinde sık ve doğal görünümlü ekim yaptırmak istiyorum bunun için önerebileceğiniz klinik doktor vs. Var mı nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim.
Sanırım anladığım kadarıyla dhi ile ekimde daha sık yapılabiliyormuş kalem ucuyla olduğundan dolayı saç derisindeki saçın görünümü daha yumuşak yani doğala daha yakın oluyor gibi bir izlenim aldım belki baktığım örneklerden dolayıdır ancak istediğim şey tamda böyle saç derisinden saçın çıkışı örnek biraz absürt olacak ama dikişe benzer gibi olmasını istemiyorum ve saç çizgisindeki köklerin birbirine eşit uzaklıkta gibi sanki çit çekilmiş gibi görünmesini istemiyorum tamamen sık ve doğal şekilde olmasını istiyorum salonuda balkona kapatalım mı diyebilirsiniz ama en azından bunlara yakın önerebileceğiniz bir yer var mı bütcem maks 90bin
Burada baktığım bir kaç konuda ismi geçen kliniklerle görüştüm WhatsApp üzerinden;
Medeks 50 bin sabit fiyat dedi
Serkan aygın (aydın değil  :) ) 2500 euro sabit fiyat
Dr.hakan clinic 100 bin
Serkan aydın 58 bin tl şeklinde fiyat çektiler
Aralarından hangisi istediğim şekilde cidden güzel doğal saç ekimi için önerebilirsiniz veya önerebileceğiniz başka doktor clinic var mı
Yakın cevremden konuştuğum biri serkan aydın için ünlülere yapılan saç ekimi ile sana yapılacak saç ekimi aynı olmaz gibisinden söyledi.
Birde sabit fiyat olayı nedir anlayamadım 4500 greft ekilen biri ile 2500 greft ekilen birinin fiyatı neden aynı olabiliyor

Eğer konu üzerinden fiyat verilmesi yasak ise silebilirim.

Facebook Twitter Instagram