Gönderen Konu: 10.Gün Kabuk dökülmesinin ardında nelerle desteklenmeli?  (Okunma sayısı 154 defa)

tolga hanoğlu

• Yeni üye
  • *
Dostlar öncelikle Selam Hayırlı Pazarlar,

yaş 25 4200 greft ektiler, bugün de 10.gün yıkadım güzelce kabukları döktüm bundan sonraki süreçte destekleyecek neler kullanmalıyım yada kullanmalı mıyım yardımcı olursanız sevinirim?

1- PRP yaptırmalı mıyım (baktım konulara ama net bir cevap bulamadım)
2- Yan etkisi olmayan ilaçlar kullanmalı mıyım xpecia'nın yok galiba) veya sizin önerdiğiniz kullanığınız?
3- kabuk dökülme işleminden sonra dikkat edilmesi gereken tecrübe ettiğiniz olay varsa söyleyebilir misiniz?

yardımcı olursanız sevinirim?

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 10.Gün Kabuk dökülmesinin ardında nelerle desteklenmeli?
« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2025, 13:07:15 »
Merhaba çok geçmiş olsun. Ekimin gayet güzel görünüyor,kabuk sonrasıda iyi. Xpecia tablet(ilk iki ay günde 2x) 5000mg biotin ve günde bir avuç kabak çekirdeği tüketebilirsin ben öyle yapıyorum. Prp konusuda net değil paket dahilindeyse her türlü yaptır yok ücreti ayrı ödeyeceksen onada 1 prp 1 mezo 2 seans kafi olur diye düşünüyorum.

tolga hanoğlu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2025, 16:11:12 »
teşekkür ederim size de geçmiş olsun, kabak çekirdeği ne işe yarıyor, bir de serum kullanıyor musunuz?

keltosadayadayi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 26 Ocak 2025, 16:14:38 »
teşekkür ederim size de geçmiş olsun, kabak çekirdeği ne işe yarıyor, bir de serum kullanıyor musunuz?

Xpecia herkeste olmasa da çoğu kişide cinsel isteksizlik / iktidarsızlık gösteriyor.
  • Ekim Tarihi: 04.11.2024
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Facebook Twitter Instagram