Gönderen Konu: Yaş 22(Asumanhair mu drhakanclinic mi??) Saç ekimine uygunmuyum??  (Okunma sayısı 303 defa)

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
Merhaba sevgili saç ekim sonuçları sitesi sakinleri yaşım 22 ve yoğun şuan yoğun olmamakla beraber dökülen ve baya seyrek duran bi saçım var özellikle vertex ve ön çizgimde son 4 ay hariç 2 yıl da çok gür ve asla dökülmez dediğim saçlarım döküldü ve piskolojik açıdan kendimi kötü hissetmeye başladım kameraya küstüm de denebilir ve özgüvenimde aşırı bi gerileme oldu eskiye nazaran ve bunun sonucunda düşündüm taşındım ve saç ektirmeye karar verdim yaşım 22 evet çok erken diyeceksiniz biliyorum ama saçım bana gençlik yıllarımda lazım saçlarım yaşım 35/40 olunca değil bu yüzden 7/8 saç ekim merkeziyle (wp) den fotoğraflı olarak görüşme yaptım ve aklıma yatan bir kaç yer oldu ama 2 merkez arasında kaldım (1.Drhakan clinic ) son zamanlarda kaliteli ekimler ve kaliteli kitler(kök hücre için anestezi kiti özellikle) kullanarak ekimler gerçekleştiriyorlar ama ön çizgi olarak biraz geriden ve dalgalı bir şekilde ekim gerçekleşiyor ayrıca 2.(Asuman Hair) ön hat çizgileri gayet güzel ve şakak ekimi de yapıyorlar artısı ekimleriyle insanları mutlu eden bi ekim merkezi kullandırdıkları ilaç ve kremler de gayet kaliteli ürünler ama yaşım itibariyle kök hücre tedavisi ile saç ektirmek istiyorum ve evime(İstanbul) de yakın olmasını isterim açıkçası ve kararsız kaldım hangisinin ellerine bıraksam saçlarımı bilemedim.Ayrıca(agf-39 mezoterpi) iğneleri yaptırıyorum 10 seans aldım ve bugün 4. Seansım gerçekleşti ve bi nebzede olsa saçlarımda bi hacimlenme söz konusu bu mezoterpi işleminide bu forumu bilmeden önce almıştım ama yararlı şuanda o görünen ayrıca(haircenterofturkey)de mezoterapi yaptırıyorum ama Orda ektirmekte de kararsızım nedeni ise forumda hiç yeri olmamasıydı açıkçası ve fotoğrafları da alta ekliyorum istenirse mezoterapi öncesi sonrası da paylaşırım ama konu dağılmasın diye ayrı bi konu açarım ve ekstra olarak saç bakım yağı kullanıyorum 7 çeşit değerli yağları kullanarak güzel bi oranlamayla (argan,jojoba,ısırgan tohumu yağı,tatlı badem yağı,Hindistan cevizi yağı,keten tohumu yağı,biberiye yağı,ve istenirse çam terebentin yağı ama ben 2 damlacık kulandım)buraya kadar okuyan arkadaşlara da teşekkür edeiyorum inşallah hintel abim de konuya bi göz gezdirir ama biliyorum ki sonucu bana bırakacaktır çünkü ikiside başarılı merkezler 😅

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
Yetmedi Buda tam ışığın altında vertex
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Agf-39 mezotetapi(forte) 10 seans

talha383

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bilen arkadaşların yorumlarını ben de merakla bekliyorum çünkü bu benim dökülme tipime çok benziyor. Şakaklardan geriye çekilme değil de genel bir seyrelme şeklinde.

Pereng

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hem erkek tipi AGA yani genetik hem de TE olduğunu düşünüyorum bence biraz daha kuvvetlendirip ektir. O yağları boşver dostum vitamin ( biotin 5000 solgar , çinko demir omega 3 ve d3 benim önerim vb.) kullan ayrıca dht blocker ( Fin ya da dut ) en az 6 ay sonra ekimi düşün çok daha iyi sonuç alırsın. İlacı kullanmam diyorsan beklentini ona göre belirle.Bol şans.

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
Hem erkek tipi AGA yani genetik hem de TE olduğunu düşünüyorum bence biraz daha kuvvetlendirip ektir. O yağları boşver dostum vitamin ( biotin 5000 solgar , çinko demir omega 3 ve d3 benim önerim vb.) kullan ayrıca dht blocker ( Fin ya da dut ) en az 6 ay sonra ekimi düşün çok daha iyi sonuç alırsın. İlacı kullanmam diyorsan beklentini ona göre belirle.Bol şans.
Vitaminl olarak dediklerine başlamak kafamda var zaten fin kullanmak için dht ve testestoron değerlerimi ölçtürdükten sonra başlayabilirim bu hafta bi kan testi vericem detaylı bakılmasını isteyeceğim güzel önerin için teşekkürler
  • Yaşınız 22

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2025, 11:26:07 Gönderen: Miraç Batur »
  • Yaşınız 22

Pereng

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yanların zayıf açıkça belli kardeşim ne bekliyorsun öneri olarak hayal mi satalım seni düşündüğümden diyorum pişman olma sonra

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
Yanların zayıf açıkça belli kardeşim ne bekliyorsun öneri olarak hayal mi satalım seni düşündüğümden diyorum pişman olma sonra
Hayır anlamadığım yanlar zayıf bunu bende görüyorum (vitaminlere başladım) dht ve testo değerlerim normal şuanlık fin kullanmam saçma olur bide tiroid lere baktırıcam hayal satma ne alaka anlamadım forumda birbirimizin psikolojisini düzeltmeye çalışmıyoruz zaten tüm gerçekliğiyle konuşuyoruz herşeyi forum da değiişik vi dil var çözemedim herkes mi agresif
  • Yaşınız 22

Pereng

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Agresif bir şekilde söylemedim  daha iyisi olması için görüş bildirdim  kusura bakma öyle hissettiysen. Dht normal çıksa bile saç reseptörlerinin duyarlı olma eşiği düşükse yine sorun olur saçların için. Umarım en iyisi olur senin için dostum

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
Agresif bir şekilde söylemedim  daha iyisi olması için görüş bildirdim  kusura bakma öyle hissettiysen. Dht normal çıksa bile saç reseptörlerinin duyarlı olma eşiği düşükse yine sorun olur saçların için. Umarım en iyisi olur senin için dostum
Ben öyle anlamışım sende kusura bakma teşekkür ederim mezoterapinin faydalarını şuan alıyorum gibi saçlarım olabildiğince hacimleniyor 4. Seanstan sonra bi gelişim başladı inşallah zayıflayan saçları hayata döndürücem süreci de paylaşacağım burdan
  • Yaşınız 22

Pereng

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaş 22(Asumanhair mu drhakanclinic mi??) Saç ekimine uygunmuyum??
« Yanıtla #10 : 04 Şubat 2025, 18:31:59 »
Güçlendirip ekime girersen seni mutlu edecek bir sonuç alırsın çok daha sağlıklı olur Bunun için kafanda olan Ekim yerleriyle ön görüşme yapabilirsin şimdiden

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 04 Şubat 2025, 19:19:35 »
Güçlendirip ekime girersen seni mutlu edecek bir sonuç alırsın çok daha sağlıklı olur Bunun için kafanda olan Ekim yerleriyle ön görüşme yapabilirsin şimdiden
Drhakanclinic ile görüşme yapıcam bu hafta bakalım ne diyecek
  • Yaşınız 22

Ysf0141

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 04 Şubat 2025, 20:56:40 »
Hocam ön taraftaki dökülmeniz benden daha fazla.Genç yaştasınız.Ekimden sonra dökülmeler devam edebilir.O yüzden korumanız gerekir.Dökülme bende biraz daha homojen olmuştu.Sizde biraz daha bölgesel gibi.

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 04 Şubat 2025, 21:00:00 »
Hocam ön taraftaki dökülmeniz benden daha fazla.Genç yaştasınız.Ekimden sonra dökülmeler devam edebilir.O yüzden korumanız gerekir.Dökülme bende biraz daha homojen olmuştu.Sizde biraz daha bölgesel gibi.
Evet ön bölge aşırı bi açıklık mevcut şuan mezoterapi ile güçlendirme yapıyorum faydası var saçlarım birazdaha kalınlaştı ve inanılmaz derecede siyahladı 7. Aya kadar mezoterapinin tüm faydalarını kullandıktan sonra kök hücre tedavisi ile Ekim yaptırayım diyorum size kök hücre tedavisi bilgisini verdimi drhakan bey ?
  • Yaşınız 22

Miraç Batur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 05 Şubat 2025, 11:36:51 »
Bugün Asuman Hair ile görüşme sağladım ve beni totalde 8000 greft ile 2 operasyon ile toparlanabileceği ve istediğim sonucu alabileceğim söylendi 4000/4500 greft ilk Ekim ön bölge için ve arkaya ufak yedek dokunuşlar yapılacak ve ekimden 2 ay önce takviyeler verildi xpecia prozinc plus losyon(donör bölgeye 0,5mm dermarollerile) prozinc plus şampuan ve 3 günde bir konazol şampuan ile saçlarımı yıkamamı söyledi ama ben 7. Ayda düşündüğümü belirtmiştim ve 5 ayım var önümde 5 ay bu rutinle devam edebilirim diye düşünüyorum ayrıca medeks e de yazmak istedim bir kaç ekimini gördüm ve hoşuma gitmişti en başta ama görüştükten sonra tek seansta kapanabilir herhangi bi takviye olayı yok ve fiyatı normal ama bende şunun farkındayım o kadar da güçlü saçlarım yok ve güçlendirmem lazım bir kaç yer ile de görüşeceğim onlarla olan görüşmeleri size anlatmaya çalışacağım saygılar…
  • Yaşınız 22

Facebook Twitter Instagram