Merhaba sevgili saç ekim sonuçları sitesi sakinleri yaşım 22 ve yoğun şuan yoğun olmamakla beraber dökülen ve baya seyrek duran bi saçım var özellikle vertex ve ön çizgimde son 4 ay hariç 2 yıl da çok gür ve asla dökülmez dediğim saçlarım döküldü ve piskolojik açıdan kendimi kötü hissetmeye başladım kameraya küstüm de denebilir ve özgüvenimde aşırı bi gerileme oldu eskiye nazaran ve bunun sonucunda düşündüm taşındım ve saç ektirmeye karar verdim yaşım 22 evet çok erken diyeceksiniz biliyorum ama saçım bana gençlik yıllarımda lazım saçlarım yaşım 35/40 olunca değil bu yüzden 7/8 saç ekim merkeziyle (wp) den fotoğraflı olarak görüşme yaptım ve aklıma yatan bir kaç yer oldu ama 2 merkez arasında kaldım (1.Drhakan clinic ) son zamanlarda kaliteli ekimler ve kaliteli kitler(kök hücre için anestezi kiti özellikle) kullanarak ekimler gerçekleştiriyorlar ama ön çizgi olarak biraz geriden ve dalgalı bir şekilde ekim gerçekleşiyor ayrıca 2.(Asuman Hair) ön hat çizgileri gayet güzel ve şakak ekimi de yapıyorlar artısı ekimleriyle insanları mutlu eden bi ekim merkezi kullandırdıkları ilaç ve kremler de gayet kaliteli ürünler ama yaşım itibariyle kök hücre tedavisi ile saç ektirmek istiyorum ve evime(İstanbul) de yakın olmasını isterim açıkçası ve kararsız kaldım hangisinin ellerine bıraksam saçlarımı bilemedim.Ayrıca(agf-39 mezoterpi) iğneleri yaptırıyorum 10 seans aldım ve bugün 4. Seansım gerçekleşti ve bi nebzede olsa saçlarımda bi hacimlenme söz konusu bu mezoterpi işleminide bu forumu bilmeden önce almıştım ama yararlı şuanda o görünen ayrıca(haircenterofturkey)de mezoterapi yaptırıyorum ama Orda ektirmekte de kararsızım nedeni ise forumda hiç yeri olmamasıydı açıkçası ve fotoğrafları da alta ekliyorum istenirse mezoterapi öncesi sonrası da paylaşırım ama konu dağılmasın diye ayrı bi konu açarım ve ekstra olarak saç bakım yağı kullanıyorum 7 çeşit değerli yağları kullanarak güzel bi oranlamayla (argan,jojoba,ısırgan tohumu yağı,tatlı badem yağı,Hindistan cevizi yağı,keten tohumu yağı,biberiye yağı,ve istenirse çam terebentin yağı ama ben 2 damlacık kulandım)buraya kadar okuyan arkadaşlara da teşekkür edeiyorum inşallah hintel abim de konuya bi göz gezdirir ama biliyorum ki sonucu bana bırakacaktır çünkü ikiside başarılı merkezler 😅