Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.
30.günde güncelleme yapacaktım ancak pek bir değişiklik olmadığı için bunu ertelemiştim şuan 45.gündeyim.
Kullandığım takviyeler:
2 günde 1 dutasterid
Sabah akşam xpecia
Sabah akşam omega 3
Günde 1 5 gram arjinin
Haftada 1 1.5 mm dermoroller(buna yeni başladım ekim yapılmayan bölgeye uyguluyorum )
Şok dökülmem 11.günde başladı 20.günde bitti ve yaklaşık 25 gündür hiç bir dökülme gözlemlemiyorum saçıma yıkarken ve günlük yaşamda
Kendi saçımdada bir dökülme yok şuan için ekimden sonra dökülen mevcut saçlarımda çıkış gözlemliyorum ama saçım uzadığı için bir ilizyon mu bu bilmiyorum.
Donör bölge ile ilgili hiçbir sorunum yok şuan çok erken bi aşamada olmasına rağmen hızlı toparladı diye düşünüyorum ve daha iyi olacaktır.
Klinik ile ilgili bir yorum yapacak olursam ekim yaptırdığım hafta 3 günde 1 fotoğraf istediler süreçle alakali .kabuk dökümünden sonrada 2 haftada bir düzenli olarak fotoğraf istiyorlar donoŕ ve ekim alanından.bu ilgi alakalarından memnunum yaptıkları işe sahip çıkmaları benim için önemli
İleride saç ektirmeyi düşünen arkadaşlar içinde bu 45 günlük tecrübelerimi anlatmak isterim.
Bu kış fazla soğuk geçmemişti ekim yaptırmadan önce ama şanssızlık işte ekim yaptırdıktan sonraki hafta hava - derecelere düştü bi anda bere vb takamadigim için günde 1 saat dışarda kalsam bile soğuktan yanma ve sızlama işi gerçekten kötüydü ilk 10 gün ciddi ağrı yaşadım bu yüzden donör ve ekim alanında.
Bunun dışında beni mental anlamda en çok zorlayan şey kendi saçlarımın dökülmesiydi baya etkilendim bu durumdan ancak şuan kendi saçlarımdaki kararmayı yavaş yavaş gördügüm için kaygılarım giderek azalıyor.
Genel olarak süreçle ilgili bir sorunum yok fotoğrafları sizinle paylaşıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum.gidisattan memnumun ve umarım güzel bir sonuç alırım,bir sonraki güncellemeyi değişiklikler görmeye başladığımda yapacağım kendinize iyi bakın umarım hepimiz hayalimizdeki saçlara kavuşuruz