Gönderen Konu: Sizce ne zaman saç ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 73 defa)

ahmetbird

• Full Member
Sizce ne zaman saç ektirmeli miyim?
« : 03 Şubat 2025, 21:20:56 »
Yaşım 32 dökülmem agresif değil ama her sene daha geriye gidiyor görebiliyorum. Minoxidil son 4 5 senedir kullanıyorum ama düzenli değil çünkü uzun süredir kullanıyorum zaten derim biraz tahriş olduğu için düzensiz kullanıyorum bu aralar. Finasteride çok düşünmüyorum ama belki haftada 3 4 olacak şekilde deneyebilirim ama belki çünkü her daim bir güvensizliğim var o ilaca karşı tamamen hormonal bir ilaç olmasından kaynaklı etki gören yan etki görmeyen vardır beni ilgilendirmez. Sonuç olarak ne zaman ektirmeliyim bilmiyorum fiyatları bilmiyorum randevuyu ne zamana veriyolar genel olarak bu konular hakkında hiç bir fikrim yok. Dilek ÇAKIR hanımın ekimlerini beğeniyorum. Sadece saç hakkında yorumlar yaparsanız bile sevinirim çünkü ilerisi için ne olabileceğini kestirebilirsiniz belki. Teşekkürler.

Kerimm34

• Hero Member
Ynt: Sizce ne zaman saç ektirmeli miyim?
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2025, 00:17:42 »
Sıklaştırma düşünüyorsanız bence hiç bulaşmayın zaten ihtiyacınız yok ve yaptırsanız bile sonuç alma olasılığınız çok düşük olur .Bana göre sadece ön çizgiyi yeniden şekillendirmek adına ufak bir ekim yaptırmanız en mantıklısı olur ve  sadece dilek çakırla sınırlı kalmayınız bana göre asuman hair ve dr serkan aygın klinik özellikle ön çizgi ve gerisinde daha güzel işler çıkaran yerler tabi sadece bu ekim merkezleri ile sınırlı kalmadan forumda detaylı bir araştırma yaptıktan sonra kendiniz karar vermeniz en doğrusu olur .
Finasterid ise kullanmanıza gerek yok bu yaşa kadar bu şekilde geldiyseniz bundan sonraki dökülmeleriniz uzun yıllara dayanır belki vertex daha hızlı açılabilir ama o da şu anda acelesi yok bence.

ahmetbird

• Full Member
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2025, 00:43:28 »
evet orayı yazarken es geçmişim sıklaştırma düşünmüyorum, ön çizgi istiyorum açıkçası ama sık bir ön çizgi yapabilirler mi acaba herkesin belası biliyosunuz ön çizgi ayrıca vertexte yavaş yavaş açılıyor zaten ama bi şekilde senelerdir götürüyor beni bi şekilde bazen toparlanıyo kendi başına bazen çok açılıyo
Akşamları 10 fıs minoxidil-(Başlangıç 26 Eylül 2019)

Sawpoo Şampuan
Konazol Şampuan (haftada 2 gün)

Zoidac

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Şubat 2025, 01:57:25 »
Şimdi benim senin gibi saçlara sahip olmam için herhalde 3 ekim falan olması lazım 😄 arka bölge sanki daha fazla açıklık, ön bölgeye de güzel bir ön çizgi yaptırabilirsiniz...
Ekim Tarihi:30.01.2025
Ekim Merkezi: Ahmet Tosun (thehairclinic)
Greft Sayısı:4800
Medical Tedavi: The Mossi London Multi vitamin

Saç ekim süreci: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37574.0

ahmetbird

• Full Member
« Yanıtla #4 : 04 Şubat 2025, 13:13:24 »
Şimdi benim senin gibi saçlara sahip olmam için herhalde 3 ekim falan olması lazım 😄 arka bölge sanki daha fazla açıklık, ön bölgeye de güzel bir ön çizgi yaptırabilirsiniz...

Hocam temelde herkesin mutsuzluğu var döküldüğü için inşallah 3. ekime de gidersiniz sıkıntısız ve tatmin eden saçlara ulaşırsınız.
Belki de 2 3 sene daha beklemeliyim 34 35 ten sonra daha ne kadar dökülebilir ki, ilerisini de göremiyorum o yüzden ekim için insan kararsız kalıyor. Vertex fotolarını koymamışım onlarıda ekliyim
Akşamları 10 fıs minoxidil-(Başlangıç 26 Eylül 2019)

Sawpoo Şampuan
Konazol Şampuan (haftada 2 gün)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Şubat 2025, 19:58:36 »
Bence ekim yaptiracaksaniz sadece on çizgiye yaptırın
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Facebook Twitter Instagram