Gönderen Konu: Yeni Tedavi - Masaj Tabancası  (Okunma sayısı 377 defa)

İLİZAROV

• Hero Member
Yeni Tedavi - Masaj Tabancası
« : 04 Şubat 2025, 23:59:15 »
Beyler  akşamüstü kaslarıma masaj tabancasıyla vuruyordum birden aklıma aynısını saçımada uygulayabileceğim geldi.Sonra hemen kafama tuttum gerçektende kafama yaptıktan sonra derimde bir karıncalanma oldu 5 dakika boyunca,acaba hakkaten masaj tabancası kan akışını hızlandırıp kanlanmayı arttırabilir mi ?
Böyle bir video buldum :

Needblum

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yeni Tedavi - Masaj Tabancası
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2025, 11:13:31 »
AGA gibi genetik dökülmeler için etki bile etmez gereksiz bence zaman kaybı elimle de kafa derimi gerdirerek aynı işlemi görürüm

İLİZAROV

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2025, 22:42:44 »
AGA gibi genetik dökülmeler için etki bile etmez gereksiz bence zaman kaybı elimle de kafa derimi gerdirerek aynı işlemi görürüm
Saniyede 24 kere vurmasıyla senin elinle yapman aynı olmuyor,alanda titreşim yaratıyor sürekli.

Needblum

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 13 Şubat 2025, 22:52:03 »
Saniyede 24 kere vurmasıyla senin elinle yapman aynı olmuyor,alanda titreşim yaratıyor sürekli.
Yok hayır saniyede 24te vursa 50 de vursa damarların getirebileceği maksimum kan miktarı belli

temürmelik

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Şubat 2025, 13:58:19 »
Saç masajının ne kadar faydalı olabilileceğini bizzat kendimden biliyorum. Bu yüzden bu alet de kesinlikle işe yarayacaktır diye düşünüyorum.

Abdullah can

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Şubat 2025, 06:54:36 »
Mantıklıda saça zarar verip vermeyeceği var bu biraz saça yumruk atmak gibi geliyor
Aksi halde yataktan baş aşağı sarkitma üstüne secde etme en çok kan akışı sağlandığı vakit üstüne karnitin sitrulin ve bir miktar ağırlık sporu ve biraz kardiyo üstüne minoxidil ile maksimum verim maksimum kan akışı maksimum minoxidil ile saç çıkışı gibi etkiler dogabilir

Facebook Twitter Instagram