Gönderen Konu: 20 Şubat 2025 Asmed Koray Erdoğan Saç Ekimi A Grubu(İlk günden itibaren)  (Okunma sayısı 12869 defa)

alp06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim.
Saç ekim sürecinde gerçekten çok dikkatli davrandım. Ne bakımda ne ilaçlarda ne de koruma sürecinde en ufak bir ihmalim olmadı. PRP, mezoterapi ve egz­osom uygulamalarını düzenli olarak, aksatmadan yaptırdım.
Bu nedenle sonuç beni de şaşırttı. Özellikle son dönemlerde Asmed hakkında benzer şekilde memnuniyetsiz olan birçok kişinin paylaşımlarına rastlamıştım. Ektirmeden önce ben de sizin gibi “teknoloji ve planlama olarak bu kadar üst düzey bir yerde hata olamaz, varsa da kişisel sebeplerdendir” diye düşünüyordum.
Ama maalesef durum pek öyle değilmiş. İlgi neredeyse sıfır, ben arayıp sormasam sürecimle ilgili en ufak bir geri dönüş yapmıyorlar. Ne gidişatımı merak eden var ne de “nasıl gidiyor” diye soran. Tamamen kendi halinize bırakılıyorsunuz.

Kısacası süreç boyunca üzerime düşen her şeyi yaptım ama buna rağmen sonuç tatmin edici olmadı. Bu da bana, problemin artık kişisel değil merkez kaynaklı olduğunu gösteriyor.

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Forumda ki ekimleri takip ediyorum. Ekimleri başarılı olanları görünce seviniyorum başarısız olanlari goruncede gerçekten üzülüyorum. Umarım donor bolgeniz 2.ekim için sizi mutlu eder. Hakkınızda hayırlısı olsun.

alp06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Koray hocam bana “Neden bu kadar üzülüyorsun, bir daha ekeriz” dedi.
Düşünün, ne kadar büyük bir emek, acı ve beklentiyle geçirdiğimiz süreci, yaşadığımız psikolojik yıpranmayı bu kadar basite indirgeyen bir yaklaşım…
Oysa o ekim sırasında çekilen ağrıyı, o koltukta geçirilen saatleri, haftalarca süren bakım sürecini, her sabah aynaya baktığımızda hissettiğimiz umudu biz yaşıyoruz.
Ama onların gözünde sadece “bir daha ekeriz” kadar değeri var. Buradan da anlayabilirsiniz; yaptıkları işlerin sonucunun kendilerini ne kadar etkilediğini yada sonucu ne kadar umursadıklarını. Başkalarının sonuçları sizin bile umrunuzdayken siz bile üzülüp sevinirken…
  • Yaşınız 37

alp06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
8 ay 12 gün oldu durum bu.Arkadaşlar ne arayan var ne soran saçlarım mahvoldu var olan saçlarım gitti. Keşke merdiven altı bir yerde ektirseydimde asmedde/ Koray Erdoğan’da ektirmeseydim. Bu bu kadar umursamazlığı hiç bir yerde görmedim. Hintel sen ne düşünüyorsun bu konuda açıkçası çok merak ediyorum.
  • Yaşınız 37

alp06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekiminden önceki saçlarım bu şekildeydi arkadaşlar. Koray Erdoğan’a ektirecekler iyi düşünsünler.
  • Yaşınız 37

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
herhangi bir para iadesinden veya revizeden bahsedildi mi

c34t

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İyi bir dermatoloğa gidip var olan saçları nasıl toparlayacağınızı bir araştırın hocam mevcutları kurtarmaya odaklanın sonra da lütfen bizi bilgilendirin olan oldu artık. Var olanlar stres sonrası ölmedilerse toparlanabilir diye düşünüyorum ama doktor daha iyisini bilir.

alp06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Para iadesinden bahsedilmedi 12 ayda duruma bakalım gerekirse revizyon yaparız asla sizi mutsuz göndermeyeceğiz dediler. Ancak süreçteki ilgisizlikleri beni çok düşündürüyor. Bu kadar para verip bu kadar acı çekip var olan saçlardan da olmak büyük bir mutsuzluk yaratıyor.
  • Yaşınız 37

Mr.Wayne

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Para iadesinden bahsedilmedi 12 ayda duruma bakalım gerekirse revizyon yaparız asla sizi mutsuz göndermeyeceğiz dediler. Ancak süreçteki ilgisizlikleri beni çok düşündürüyor. Bu kadar para verip bu kadar acı çekip var olan saçlardan da olmak büyük bir mutsuzluk yaratıyor.

sevgili dostum üzüntünü paylaşayıp destek olmak isterim, yalnız bu durumun seni daha fazla üzmesine ve stres seviyeni artırmamasına dikkat etmen gerekiyor.

elbet kolay bir durum değil, ancak bu yaşadığın süreçteki üzüntü ve stres hem ekimini hem de mevcut saçlarını olumsuz etkileyebilir.

sabredip üzerine düşen her şeyi yaptıktan sonra 12-16 ay aralığına kadar sabretmek gerekiyor.

inşallah yakında güzel bir atak göreceğiz.

en en kötü senaryoda klinik revizyon yapacaktır ve bir şekilde istediğin saçlara ulaşacaksındır.
  • Ekim Tarihi: 22 Eylül 2025
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Hakan Clinic
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 32

alp06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Çok teşekkür ederim desteğiniz için🙏🙏 iyiki var sizin gibi güzel insanlar. 12 ve 16 ıncı aylarda bir atak mümkün mü şuan küçük tüylenmeler bile yok.
  • Yaşınız 37

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çok teşekkür ederim desteğiniz için🙏🙏 iyiki var sizin gibi güzel insanlar. 12 ve 16 ıncı aylarda bir atak mümkün mü şuan küçük tüylenmeler bile yok.

Artık revize yapılacak hocam ama keşke finasteid kullansaydınız baştan söylenmiş aralara gitilecek finasterid gerek denişler  revizeden sonra kullanın artık hallederler bu saçı  daha fazla stres yapmayın
Global Moderator

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Adamın mutlu olması sevindirdi beni İnşallah revize de daha da mutlu olur iyi sonuç alır

alp06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hintel ben finesterid kullandım dediklerini harfiyen yaptım ona rağmen sonuç bu.İlgisizlikleri için ne düşünüyorsun.
  • Yaşınız 37

alp06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hintel diğer merkezlerle ilgili başarısızlıklarda çok sert yaparken Asmed ile ilgili eleştiriden kaçınman açıkçası dikkatimi çekti. Ben finesteriti ilk günden beri kullanıyorum bunu bu sayfada defalarca yazdım ama senin başarısızlığı finesterid kullanmama bağlanma açıkçası üzücü. Hintel Asmed ne arıyor ne soruyor ne ilgileniyor. Ekim baştan aşağı başarısız var olan saçlarımda gitti. Burda sorun bende değil asmedde lütfen bu konuda tarafsız olmanı diliyorum. Merdiven altı ekim merkezleri bile takip ediyor Ekim sürecini danışanını arayıp bilgi alıyor. Asmed hiç birisini yapmadı. Eczacımla ilgili finestarid taleplerime ilişkin  ekran resmîde ekliyorum.
  • Yaşınız 37

Mr.Wayne

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
gün itibariyle klinik ne diyor size?

son yorumu nedir merak ettim, elbet bir şey diyorlardır?
  • Ekim Tarihi: 22 Eylül 2025
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Hakan Clinic
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 32

Facebook Twitter Instagram