Gönderen Konu: Boyun yastigi olmadan uyumak  (Okunma sayısı 152 defa)

musty3447

• Yeni üye
  • *
Boyun yastigi olmadan uyumak
« : 03 Mart 2025, 06:56:50 »
Herkese merhabalar arkadaslar, bugun sac ekimimin 7.gunundeyim(2.ekimim). Boyun yastigi ile uyuyordum fakat uykusuzluktan artik zombie gibiyim ortalikta. Bugun boyun yastigi olmadan uyudum. Doktoruma sordum yastigi iyi ayarlayin problem yok dediler. Ben de oyle yaptim fakat kendimi yan bir sekilde yatmis olarak uyanmis buldum. Saclarimda kafamda hoc agrinsizi birsey yok fakat icimde bir evham var gece boyu belki ekilen yerler yastikta surtunmus fian zarar gormus mudur tarzi endiseler. 7.Gun greft az bucuk tutunur diye tahmin ediyorum fakat siz degerli bilir arkadaslara sormak istiyorum. ekilen saclar zarar gormus mudur? ( kanama, agri, sizi , ekilen yeree kabuk dokme tarzi seyler yok)
Tesekkur ediyorum

sinan oviskii

• Full Member
Ynt: Boyun yastigi olmadan uyumak
« Yanıtla #1 : 03 Mart 2025, 10:35:41 »
Reis öncelikle geçmiş olsun. Birebir aynı sıkıntıları bende yaşadım. 7 gün oldu diyorsun, bence greftlere zarar gelmemiştir, içini ferah tut.

musty3447

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 03 Mart 2025, 11:13:11 »
Tesekkurler aga ben de 7.gun artik kabukler hersey kuru diyorum ama bakacagiz artik

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 03 Mart 2025, 16:00:28 »
Merhaba. Saç ekiminden yedi gün sonra daha rahat uyuyabilirsin tabii ki kafana herhangi bir yere sürtmeden

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #4 : 13 Mart 2025, 03:00:30 »
Herkese merhabalar arkadaslar, bugun sac ekimimin 7.gunundeyim(2.ekimim). Boyun yastigi ile uyuyordum fakat uykusuzluktan artik zombie gibiyim ortalikta. Bugun boyun yastigi olmadan uyudum. Doktoruma sordum yastigi iyi ayarlayin problem yok dediler. Ben de oyle yaptim fakat kendimi yan bir sekilde yatmis olarak uyanmis buldum. Saclarimda kafamda hoc agrinsizi birsey yok fakat icimde bir evham var gece boyu belki ekilen yerler yastikta surtunmus fian zarar gormus mudur tarzi endiseler. 7.Gun greft az bucuk tutunur diye tahmin ediyorum fakat siz degerli bilir arkadaslara sormak istiyorum. ekilen saclar zarar gormus mudur? ( kanama, agri, sizi , ekilen yeree kabuk dokme tarzi seyler yok)
Tesekkur ediyorum

Yastığın üzerinde kök görmediyseniz çokta panik yapmaya gerek yoktur diye düşünüyorum.

Aynı durum benim de başımdan geçti bir terslik görmedim donör alanın üzerine uyumuşsun muhtelen. Yine de o kadar para verdik neden böyle bir riske girdik diye insan düşünmeden edemiyor. Parasını boşver tek bir tel bile kayıp olunca insanın zoruna gidiyor.
  • Ekim Tarihi: 04.11.2024
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Ferhat ak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 13 Mart 2025, 10:24:02 »
Zarar görme ihtimali çok azdır. Endişe etmeyin. Ben 135 gün önce saç ekimi yaptım hala boyun yastığı ile yatıyorum alıştım:)

Facebook Twitter Instagram